Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja probao tu aplikaciju i snima ocaj, sagovornik se skoro uopste ne cuje. Imam Xperia Neo sa CM10 romom

Kao što sam rekao, provereno radi sa HTC-om i custom romom, kao što i piše na sajtu, ja sad sa Note-om ne uspevam ništa da uradim.

Powered by Galaxy Note

Зар не можеш са uccw да наместиш да ти упали било коју апликацију??

Bar ja nisam izvalio, a i ručno pravljenje skinova je komplikovano u pm. Sa druge strane, imas na hiljade skinova na netu, pa je zato dobar. Sve one u sslauncheru sam sam napravio, moze i u free verziji, ali nisam siguran da li radi brojači za bateriju i wifi signal ili mora paid verzija za to

И мени је uccw био до ја*а компликован, а онда сам одгледао два туторијала на јутубеу и скапирао шта како иде. Има ту пуно посла, али је уствари најтежи део осмислити изглед widget-a. После је све лакпе.

Pa onaj lik je napravio sa UCCW-om da mu android izgleda kao ubuntu + onaj tsf shell launcher... Jeste najteze je osmisliti widget, a opcija koliko hoces, ujedno i ta da podesis kad kliknes na clock da ti otvori clock... Mozes bilo koju app i bilo koju funkciju telefona da stavis da otvara...

Да ли постоји апликација, уствари виџет који би ми показивао screen on time???
Хвала

ja koristim widget sa Battery Monitor Widget (free), i drzim da prikazuje awake, screen on time i temperaturu bat

onaj sms backup and restore ima malo vise problema sa samim sobom. uradio restore 5000 sms-ova na kratko samo da povadim sta mi treba. usput stiglo nekoliko poruka. odradim backup i sad od tih 5000 i pristiglih recimo 10 ima 7600. ovo konstantno radi. imas 300 poruka i uradis backup od 30 on u backup fajlu ima 500. prelazi se na nesto normalnije ako postoji

Pozdrav svima
Imam jedno pitanje
Ako neko koristi GoSMS pro aplikaciju,kako je moguce da podesim sms whitelist (znaci da brojevi iz te liste mogu da mi salju poruke a svi ostali da budu odbaceni)
Ubacio sam par brojeva u listu i poslao sam poruku sa broja koji nije na listi i normalno prima poruke.Da li mi neko moze pomoci?

Pozdrav svima
Imam jedno pitanje
Ako neko koristi GoSMS pro aplikaciju,kako je moguce da podesim sms whitelist (znaci da brojevi iz te liste mogu da mi salju poruke a svi ostali da budu odbaceni)
Ubacio sam par brojeva u listu i poslao sam poruku sa broja koji nije na listi i normalno prima poruke.Da li mi neko moze pomoci?

Mislim da te razumem :D
Imaš private box za tu namenu :)

onaj sms backup and restore ima malo vise problema sa samim sobom. uradio restore 5000 sms-ova na kratko samo da povadim sta mi treba. usput stiglo nekoliko poruka. odradim backup i sad od tih 5000 i pristiglih recimo 10 ima 7600. ovo konstantno radi. imas 300 poruka i uradis backup od 30 on u backup fajlu ima 500. prelazi se na nesto normalnije ako postoji

Batali te sms backup & restore programe. Ni jedan sa playstora neradi kako treba. Ja sam probao vise njih i svaki nesto brljavi - ili nerestoruje sve poruke ili je timestamp pobrkan ili posle restora mi oznaci sve poruke kao neprocitane.
Sve sto ti treba je Titanium Backup i u njemu odradis backup poruka, call loga, wifi ap... I sve radi savrseno i nema problema sa vracanjem poruka...

A i za šta se čuvaju te silne poruke da mi je znati?

Успомене на прву девојку :D

Ja iz go sms-a bekapujem na dropbox i bez problema mi sve vrati.

Успомене на прву девојку :D

u to vreme ni ni interneta a ni mobilnih telefona nije bilo :d
trebala mi adresa i broj neke radnje koje nisam uneo u imenik, a posto sam cesto menjao romove ovo je bilo sasvim dobro resenje
i eto cuvanje poruka je imalo svrhu
od sad titanium radi

Da pitam za titanium... Jel npr. bekapujem go sms i on sačuva sve poruke i kad vratim bekap on vrati i poruke ili ima nešto drugo da se odradi?

Kako ti onda Go sms radi? U uputstvu za njega piše da je stock sms aplikacija neophodna da bi radio...

Kako ti onda Go sms radi? U uputstvu za njega piše da je stock sms aplikacija neophodna da bi radio...

Pa otkud znam kako radi. Go sms mi je bila freez-ovana neko vreme a posle sam je skroz obrisao. U opcijama go sms-a ima da se štiklira opcija da je obrisana stok sms aplikacija, mozda je do toga.

Koliko vidim, ovim načinom može da se bekapuje samo nativna sms aplikacija (koja je meni obrisana), tako da ja ovako ne mogu.

Aplikacija koju koristis nema veze sa tim gde se cuvaju poruke. Baza za poruke je jedinstvena za sve aplikacije. Ja isto koristim go sms, nativnu odavno obriso i backup/restore sa tb radi najnormalnije.

Isto vazi i za call log, jedinstvena baza bez obzira na aplikaciju.

Poslednja izmena:
Imam mali problem - googleov kalendar na dva telefona ne preuzima u celini kalendar koji se nalazi na calendar.google.com Ide do decembra 2012. unazad i tu staje iako na kompu vidim da su svi stariji unosi i dalje tu.

Ima neko ideju kako da sredim ovo?

Aplikacija koju koristis nema veze sa tim gde se cuvaju poruke. Baza za poruke je jedinstvena za sve aplikacije. Ja isto koristim go sms, nativnu odavno obriso i backup/restore sa tb radi najnormalnije.

Isto vazi i za call log, jedinstvena baza bez obzira na aplikaciju.

Ja kad biram call log on mi ispiše da ima preko 500 brojeva da bekapuje a kad biram za poruke on ispiše čini mi se samo 1, a imam preko 3000 poruka...

Imam mali problem - googleov kalendar na dva telefona ne preuzima u celini kalendar koji se nalazi na calendar.google.com Ide do decembra 2012. unazad i tu staje iako na kompu vidim da su svi stariji unosi i dalje tu.

Ima neko ideju kako da sredim ovo?

To je meni tako od uvek na telefonu, i nisam mogao da nadjem da to promenim, teska glupost! :-(
Ako neko zna nesto o ovome, pridružujem se pitanju!

Google je napravio neke ozbiljne greške u poslednje vreme sa kalendarom na Androidu..na GB je sve radilo, ali od updatea na ICS ništa više ne prikazuje kako treba

Na jednom telefonu imam stock Froyo, a na drugom custom JB. I ni na jednom ne prikazuje stare unose.

Jedino sad ako je to što je prebacio na "JB format" napravilo problem.

Da li neko ima problema sa instalacijom Xperia Z launchera? Ne mogu da ga flesujem uopste, baca error 0. Neki hint? Rom je JB PA 4.1.2.

ako ti je galaxy sIII onda mislim da mora biti rom sa stock launcherom da bi to funkcionisalo,,,, flashovao sam i nakon igranja od minut dva sa telefonom vratio sam backup nazar ... pih i nije nesto :)

Ja kad biram call log on mi ispiše da ima preko 500 brojeva da bekapuje a kad biram za poruke on ispiše čini mi se samo 1, a imam preko 3000 poruka...

Ides na messages (sms&mms) u tb i backup toga. Nista ne ispisuje. A ako ides na backup data to xtml ispisace ti broj konverzacija, a ne poruka.

Ides na messages (sms&mms) u tb i backup toga. Nista ne ispisuje. A ako ides na backup data to xtml ispisace ti broj konverzacija, a ne poruka.

Za ovo prvo bi trebao bekap go sms-a pretpostavljam, posto nemam messages. Za ovo drugo, jeste tako, to je broj konverzacija a ne poruka.
Edit: Jel prebacivao neko SwiftKey u sistemske aplikacije? Msm jel to izvodljivo i jel ima nekog poboljšanja u brzini?

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno