Скалпел![]()
Pa za lock mu i ne treba aplikacija, moze da postavi malo vreme za gasenje ekrana. Ako mu to ne odgovara ja koristim aplikaciju Screen off and lock. Sa njom moze da zakljucava- gasi ekran samo dodirom na precicu. Dok sam bio na stock romu no lock je radio ok i nisam imao tih problema, a sad cm7 ima u sebi opciju da se iskljuci lockscreen.
Za lock mi nije problem,mogu da stavim i da se posle 10 sekundi,sam zakljuca,nego mi je problem otkljucavanje bez power dugmeta?
Može i bez hardverskog dugmeta, ali ovo mislim da je u Sense 4.0 ubačeno
http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=SsI8gbbtMfY#t=7s
Ako ima bilo koje hardwersko dugme( volume up & down) onda mu nije problem otkljuca telefon. Moj lg se bez problema otkljucava sa volume dugmicima.
Ona fora sa proximity senzorom bas i ne radi, kako treba. Zamisao jeste dobra ali jezgra nisu bas ispeglana za to, ako fon nema tu fabricku mogucnost.
Ja mislim da nije, ali uvek možeš da kliknes na tu osobu i onda tu imas sve pozive ka njoj. A meni od juče počelo da piše u call log-u ispod imena i koji je broj, do sada je pisalo samo ime.Ljudi jel moguće u exdialeru podesiti da prikazuje ceo call log? Npr. sada je tako da ako pozovem jedan kontakt na dva broja on prikaze samo za zadnji na koji sam zvao, ne prikazuje i onaj prvi ispod kao sto stock radi. To mi je korisna opcija i voleo bih da mogu da je namestim u sjajnom exdialeru
Napisah nekoliko puta, dok sam bio na stock 2.3.4 rom-u koristio sam no lock aplikaciju. Radila mi je posao i na zte razr II tako da je nisam menjao. Normalno sam palio fon sa volume i power dugmicima. Sad na cm7 ima opcija da se iskljuci lock screen bez naknadne aplikacije te je ne koristim ali ako se ikad vratim na stock ponovo cu je koristiti bez razmisljanja. Pozz ekipa....Sa volume dugmicima jesi ubacio neku aplikaciju za otkljucavanje,ili sta?
Napisah nekoliko puta, dok sam bio na stock 2.3.4 rom-u koristio sam no lock aplikaciju. Radila mi je posao i na zte razr II tako da je nisam menjao. Normalno sam palio fon sa volume i power dugmicima. Sad na cm7 ima opcija da se iskljuci lock screen bez naknadne aplikacije te je ne koristim ali ako se ikad vratim na stock ponovo cu je koristiti bez razmisljanja. Pozz ekipa....
Ljudi jel moguće u exdialeru podesiti da prikazuje ceo call log? Npr. sada je tako da ako pozovem jedan kontakt na dva broja on prikaze samo za zadnji na koji sam zvao, ne prikazuje i onaj prvi ispod kao sto stock radi. To mi je korisna opcija i voleo bih da mogu da je namestim u sjajnom exdialeru
Kako da aktiviram latinicu u ki keyboard? Imam samo ćirilicu.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari