Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Meni je potrebna aplikacija koja kada hocu da zakljucam telefon,ili ga otkljucam,ne koristim power dugme,vec neko bilo koje drugo dugme.

To mi je potrebno,jer sam kupio futrolu,koja nema fizicki otvor za ''power dugme'' vec je taj deo,oblozen gumom.

Takodje imam muke oko tog pretiskanja,pa bih nekako da zaobidjem tu proceduru,ili da uzmem skalpel u ruke,pa recnem taj deo oko dugmeta :)

Inace Android je ICS,launcher je standardni Alcatelov,model telefona je 992d

Poslednja izmena:
Скалпел :D

Ako se dovatim skalpela,ima taj deo oko dugmeta da izgleda bas zeznuto :D

A poznavajuci sebe (zelim sve da izgleda perfektno),jos vise ima da me razbesni,pa cu je celu posle iseci :D

Nego da se vratim na temu,ako neko zaista zna neki program preko kog mogu da otkljucam ili zakljucam telefon a da nije to power dugme,neka javi (ne mora da ima lock screen)

Ако немаш друго физичко дугме, мислим да је немогуће откључати телефон. Било је идентично питање у теми за g300, и ако се добро сећам речено је да је немогуће откључати телефон без притиска на неки од тастера.

Pa za lock mu i ne treba aplikacija, moze da postavi malo vreme za gasenje ekrana. Ako mu to ne odgovara ja koristim aplikaciju Screen off and lock. Sa njom moze da zakljucava- gasi ekran samo dodirom na precicu. Dok sam bio na stock romu no lock je radio ok i nisam imao tih problema, a sad cm7 ima u sebi opciju da se iskljuci lockscreen.

Pa za lock mu i ne treba aplikacija, moze da postavi malo vreme za gasenje ekrana. Ako mu to ne odgovara ja koristim aplikaciju Screen off and lock. Sa njom moze da zakljucava- gasi ekran samo dodirom na precicu. Dok sam bio na stock romu no lock je radio ok i nisam imao tih problema, a sad cm7 ima u sebi opciju da se iskljuci lockscreen.

Za lock mi nije problem,mogu da stavim i da se posle 10 sekundi,sam zakljuca,nego mi je problem otkljucavanje bez power dugmeta?

Bez hardverdskog home dugmeta nista od otkljucavanja. Zezno si se kad si birao tu gumenu oblogu, ja sam nalazio gde je na mestu za dugmad bas tanka guma i lako se pritisne. Ako krenes da seces gumu probaj samo da recnes malu liniju tamo gde je power dugme a ne odma rupu, mozda taj rez opusti gumu pa bude lakse za pritiskanje, ako ne uspe morace rupa :(

Ljudi jel moguće u exdialeru podesiti da prikazuje ceo call log? Npr. sada je tako da ako pozovem jedan kontakt na dva broja on prikaze samo za zadnji na koji sam zvao, ne prikazuje i onaj prvi ispod kao sto stock radi. To mi je korisna opcija i voleo bih da mogu da je namestim u sjajnom exdialeru

Ako ima bilo koje hardwersko dugme( volume up & down) onda mu nije problem otkljuca telefon. Moj lg se bez problema otkljucava sa volume dugmicima.
Ona fora sa proximity senzorom bas i ne radi, kako treba. Zamisao jeste dobra ali jezgra nisu bas ispeglana za to, ako fon nema tu fabricku mogucnost.

Ako ima bilo koje hardwersko dugme( volume up & down) onda mu nije problem otkljuca telefon. Moj lg se bez problema otkljucava sa volume dugmicima.
Ona fora sa proximity senzorom bas i ne radi, kako treba. Zamisao jeste dobra ali jezgra nisu bas ispeglana za to, ako fon nema tu fabricku mogucnost.

Sa volume dugmicima jesi ubacio neku aplikaciju za otkljucavanje,ili sta?

Ljudi jel moguće u exdialeru podesiti da prikazuje ceo call log? Npr. sada je tako da ako pozovem jedan kontakt na dva broja on prikaze samo za zadnji na koji sam zvao, ne prikazuje i onaj prvi ispod kao sto stock radi. To mi je korisna opcija i voleo bih da mogu da je namestim u sjajnom exdialeru
Ja mislim da nije, ali uvek možeš da kliknes na tu osobu i onda tu imas sve pozive ka njoj. A meni od juče počelo da piše u call log-u ispod imena i koji je broj, do sada je pisalo samo ime.

Moze preko volume dugmica da se ukljuci ekran ali nije naglasio da koristi cm7.

Sa volume dugmicima jesi ubacio neku aplikaciju za otkljucavanje,ili sta?
Napisah nekoliko puta, dok sam bio na stock 2.3.4 rom-u koristio sam no lock aplikaciju. Radila mi je posao i na zte razr II tako da je nisam menjao. Normalno sam palio fon sa volume i power dugmicima. Sad na cm7 ima opcija da se iskljuci lock screen bez naknadne aplikacije te je ne koristim ali ako se ikad vratim na stock ponovo cu je koristiti bez razmisljanja. Pozz ekipa....

Napisah nekoliko puta, dok sam bio na stock 2.3.4 rom-u koristio sam no lock aplikaciju. Radila mi je posao i na zte razr II tako da je nisam menjao. Normalno sam palio fon sa volume i power dugmicima. Sad na cm7 ima opcija da se iskljuci lock screen bez naknadne aplikacije te je ne koristim ali ako se ikad vratim na stock ponovo cu je koristiti bez razmisljanja. Pozz ekipa....

Puno hvala do neba.

Zaista radi ova aplikacija,i to se tel otkljucava na volume down,bez power dugmeta.

Hvala jos jednom

mislim da ne, jedino ti ostaje da delis kontakt sa vise br na vise kontakata sa jednim br

Meni kad "kliknem" na kontakt prikazuje ceo call log sa razlicitim brojevima ~50 poziva u nazad

Poslednja izmena:
Da, beta ali radi super, sad možeš i preko data da prebacuješ.

Kako da aktiviram latinicu u ki keyboard? Imam samo ćirilicu.

Vrh Dno