Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Hvala ljudi, tu sam i instalirao i naso jos 2 neke slicne za svaki slucaj :D

Koristio sam na iPhone-u dok sam ga imao Wikihood i Wikihood People. Ali vidim da ima i za Android Wikihood samo. Tako da i nju instaliraj nije losa, prikaze sve te znamenitosti sto su ti u blizini u bilo kom mestu da se nalazis. ;)

Inace koje si jos app kao alternativu instalirao? :)

Da li postoji neka holo ili bar da je lepa aplikacija za podcast? Probao sam par najboljih (za koje sam pročitao na netu), ali sve su ekstremno ružne.

Neka preporuka za aplikaciju za snimanje razgovora, bez beep tona nakon nekog vremena..

Hvala, to je izgleda i jedini koji nešto vredi..nisam probao i ostale ali koliko sam čitao sami proizvođači telefona su onemogućili tu funkciju dvosmernog snimanja razgovora , što hardverski, što softverski u kernelu..pa se programeri tih aplikacija dovijaju na razne načine, a sam kvalitet snimaka nije baš na zavidnom nivou..koji smarači

Mnogo dobar launcher... Samo ne znam koliko je zahtevan...

Hvala, to je izgleda i jedini koji nešto vredi..nisam probao i ostale ali koliko sam čitao sami proizvođači telefona su onemogućili tu funkciju dvosmernog snimanja razgovora , što hardverski, što softverski u kernelu..pa se programeri tih aplikacija dovijaju na razne načine, a sam kvalitet snimaka nije baš na zavidnom nivou..koji smarači

U nekim drzavama je zabranjeno snimanje razgovora zato i disabliraju te funkcije.

^
Probao sam ga i ja sad, na SGS2 provereno sve isto smooth radi, mada ja sam nekako veran apexu :)

17$ za launcher...neki su baš pohlepni, a ocena 4.1

Ja ga kupio juce, bio free na 5 minuta :p

@zechs jesi video ti pm od juce?

Poslednja izmena:
Koristio sam Operu do skoro pa reših da promenim malo jer su i Chrome i Samsung stock browser brži ali imam problem pri skidanju fajlova sa nekog hostinga. Nakon što ukucam captcha code samo Opera krene da skida Chrome i Stock skinu neku glupost i to je to.

Мени stock Samsung углавном ради без проблема.
Али доста зависи и од сајта са ког се скида.

Ma i meni stock skida ok direktno ali gde treba captcha neće.

Jel ima neka pouzdana aplikacija za full screen dolazne pozive?

Nema. Probao sve koje imaju visoku ocenu ali džaba.

Neka aplikacija preko koje ne mora da se telefon otkljucava (zakljucava) na power dugmeta,vec nekom drugom cakom? (tipa preko home dugmeta,ili back dugmeta,volume up,ili volume down dugmeta,tako nesto)

Poslednja izmena:
Neka aplikacija preko koje ne mora da se telefon otkljucava (zakljucava) na power dugmeta,vec nekom drugom cakom? (tipa preko home dugmeta,ili back dugmeta,volume up,ili volume down dugmeta,tako nesto)

Nedovoljno informacija. Koji Android i koji launcher?
Potreban neki android koji nije stock jer oni imaju da izaberes u precici za notifikaciju da iskljucis lockscreen (treba i namestiti u podesavanjima za lockscreen da je za zakljucavanje nista). Onda ti treba launcher koji podrzava gesture pa za home namestis da ako je vec na glavnom ekranu da je drugi pritisak pokretanje aplikacije. A aplikacija koja ti treba je Lock Screen . Na taj nacin moci ces pritskom na home dugme da ulazis bez otkljucavanja i isto tako pritiskom na home dugme da izlazis.

Aplikacija za tebe je No lock. Radi na svim androidima i nema veze koji je launcher u upotrebi.

Aplikacija za tebe je No lock. Radi na svim androidima i nema veze koji je launcher u upotrebi.

Njemu nije bitno samo da nema lockscreen vec da moze da koristi drugo dugme a da nije power. Sa tom aplikacijom koju si preporucio ne dobija mogucnost da moze ugasiti telefon na home dugme. Inace koriscenje te aplikacije je veoma bagovito ako nije direktno iskljucen lockscreen jer se potire sa podesavanjima u sistemu pa nekad imas lockscreen nekad nemas.

Vrh Dno