Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel probao neko ICS? Utisci? Za moj mob ima tek neka alfa verzija, dosta toga ne radi, al deluje obecavajuce...

Sent using Tt.

Ja koristim ovaj Clipper često. U sebi ima clear clipboard.
http://j.mp/sQPbcY
Ako sam te razumeo uopšte. :D

Nece da radi :p Da docaram slikovito :D

Ovo sve stoji u clipboardu zajedno sa onom glupom zasencenom slikom zabe koju nikako da maknem..ne mogu cak ni da drzim prst na njoj da mi izadje context meni da je obrisem :mad:

Kakav ti je to clipboard? Prvi put vidim to. Jel to nešto u okviru go keyboard?

aaaaa android 4 :) pa mora da se rekompajlira za svaki soc ili tako nešto... neće to skoro da bude stabilno za sve telefone... meni dobar i 2.3, do skoro me mrzelo i na to da se updateujem... šta mislite hoće li dobiti galaxy s android 4? mislim da ne, jer su smarači, ali ko zna, nisam očekivao ni 2.3 realno...

Neće zvanično, verovatno će cyanogen mod napraviti nešto. SGS 2 dobija zvanični update.

Kakav ti je to clipboard? Prvi put vidim to. Jel to nešto u okviru go keyboard?

Ne to je u okviru samog sistema...stock je firmware..kada kliknem na onu strelicu za selektovanje reci, on izbaci taj meni iz koga udjem u clipboard

U poslednje vreme menjam dosta romova pa stalno moram da instaliram neke aplikacije koji mi stalno trebaju, i to radim naravno uz pomoć Titaniuma. Da li postoji neki način u TB da automatizujem instalaciju samo jednog dela svih aplikacija, pošto u TB imam mnogo aplikacija koje mi ne trebaju tako često pa ih samo ponekad instaliram, i zato ne bih da ih brišem?

Dakle, hteo bih recimo da osim restore all, imam i npr. restore profile i on mi tada instalira 20 aplikacija koje sam ja odabrao?

jel postoji aplikacija crkveni kalendar?
nasao sam na marketu neke ruske verzije.

U poslednje vreme menjam dosta romova pa stalno moram da instaliram neke aplikacije koji mi stalno trebaju, i to radim naravno uz pomoć Titaniuma. Da li postoji neki način u TB da automatizujem instalaciju samo jednog dela svih aplikacija, pošto u TB imam mnogo aplikacija koje mi ne trebaju tako često pa ih samo ponekad instaliram, i zato ne bih da ih brišem?

Dakle, hteo bih recimo da osim restore all, imam i npr. restore profile i on mi tada instalira 20 aplikacija koje sam ja odabrao?

Pa imas opciju batch, pa ides run missing apps, tamo stikliras tih 20 i to je to, ovo za profile mislim da nema, mada nisam siguran.

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Jel neko koristio SPB Shell 3D? Instalirao sam ga i skroz mi je cool, ali zauzima 80mb rama, e sad nisam siguran da li je do njega ili nesto drugo, a ne brise mi se zbog licence... da li ima neko neka iskustva??

Pa imas opciju batch, pa ides run missing apps, tamo stikliras tih 20 i to je to, ovo za profile mislim da nema, mada nisam siguran.

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Nisam se sa ovim snašao, ali ima u backup/restore pa filters create label, tu mogu da se odaberu aplikacije za taj label, ovo mi završava posao. Posle se samo odabere taj label pod filters i mogu lako sve aplikacije da se insraliraju.

Da li postoji neki call blocker, ali da pri odbijanju poziva daje signal nedostupnosti? Znaci da ne izgleda kao da je poziv odbijen.

Jel neko koristio SPB Shell 3D? Instalirao sam ga i skroz mi je cool, ali zauzima 80mb rama, e sad nisam siguran da li je do njega ili nesto drugo, a ne brise mi se zbog licence... da li ima neko neka iskustva??
Ja ga koristim vec duze vreme. jedino sto mozes jeste da zamrznes Market, da ne moze da proveri da li si ga kupio. :) ili skines program PermissionDenied, valjda se tako zove i zabranis mu da proverava. inace, kosta negde oko 15e. :)

@ozazi A jel i tebi jede ovoliko ram ili kod mene nesto ne valja? Imam droidwall.medjutim nzn dal da zabranim market ili shell da ide na net, kad zabranim shell ne osvezava mi prognozu i one slike, ali prvenstveno je problem sa ramom, evo sad na Go launcheru tab mi leti, msm radi on lepo i na shellu ali nije to to..

Nedopravljen... ne mogu da podesim da NE vidi SIM contacts...prikazuje mi i Google contact i Sim...a ja SIM kontakte ne zelim da vidim,a takodje ne zelim da brisem kontakte sa sim kartice.
ja ne koristim sim contacts vec godinama, tj otkad imam smartphone

ja ne koristim sim contacts vec godinama, tj otkad imam smartphone

Pa da, imaš smartphone, ne koriste svi smartphone... :)
Iz ličnog primera mogu da navedem da kada idem na svirke i koncerte ni u ludilu ne nosim Galaxy S nego lepo bocnem karticu sa sim kontaktima u neku raspalu nokiju ili simensa i da mogu kao čovek da uletim u šutku i da se izbacakam, a da ne moram da mislim da li će se nešto desiti telefonu... (mislim, čovek ima verovatno razlog zašto drži kontakte u SIM-u)

@ozazi A jel i tebi jede ovoliko ram ili kod mene nesto ne valja? Imam droidwall.medjutim nzn dal da zabranim market ili shell da ide na net, kad zabranim shell ne osvezava mi prognozu i one slike, ali prvenstveno je problem sa ramom, evo sad na Go launcheru tab mi leti, msm radi on lepo i na shellu ali nije to to..

i kod mene je tako, mada kod mene jede oko 60mb. ja sam preko titanium backup zamrzo market, tako da mogu da koristim shell. kada hocu da apdejtujem aplikacije, zamrznem shell, odmrznem market, i tako u krug. :)

ja koristim razne telefone svakodnevno:
nokia 6210
nokia 7110
nokia 7210
motorola v3
sony ericsson p990i

i svi imaju svoju memoriju, počev od raspalih nokija do raspalog sony ericsson-a, tako da opet ne vidim svrhu korišćenja sim kontakta, apsolutno je nebitno da li je telefon smart ili dumb, svi imaju memoriju. moj prvi telefon nokia 6150 iz 1999. godine je imao memoriju, i svaki koji sam u životu imao je imao svoju memoriju, tu sim memoriju nisam NI JEDNOM u celom svom životu iskoristio i ne znam stvarno čemu služi kad je tako retardirana da možeš određeni broj karaktera da ukucaš za ime i prezime, šta treba da radim, da prekrstavam ljude?

@ozazi Svidja mi se kako razmisljas.. :D nisam radio sa titaniumom, probacu sad.. Hvala!

a ako se kojim slucajem opet javi da nije kupljeno, zamrzni market pa kucaj u terminal app-u:
su
pm enable com.spb.shell3d/com.softspb.shell.Home
i to je to. :)

Zamrznuo sam market, posto imam vec jedan crni, ovaj i ne koristim, za sad mi radi bez problema shell, tako da hvala jos jednom! Pozz

Nazad
Vrh Dno