a šta je ics? 0_0
Ja koristim ovaj Clipper često. U sebi ima clear clipboard.
http://j.mp/sQPbcY
Ako sam te razumeo uopšte.![]()
Kakav ti je to clipboard? Prvi put vidim to. Jel to nešto u okviru go keyboard?
pih, neće to za mene, ja imam galaxy s tablet, ne telefon, ne rade ti romovi kod mene... barem mislim : )Neće zvanično, verovatno će cyanogen mod napraviti nešto. SGS 2 dobija zvanični update.
Zar, beše, ne postoji neki Jdownloader port?
U poslednje vreme menjam dosta romova pa stalno moram da instaliram neke aplikacije koji mi stalno trebaju, i to radim naravno uz pomoć Titaniuma. Da li postoji neki način u TB da automatizujem instalaciju samo jednog dela svih aplikacija, pošto u TB imam mnogo aplikacija koje mi ne trebaju tako često pa ih samo ponekad instaliram, i zato ne bih da ih brišem?
Dakle, hteo bih recimo da osim restore all, imam i npr. restore profile i on mi tada instalira 20 aplikacija koje sam ja odabrao?
jel postoji aplikacija crkveni kalendar?
nasao sam na marketu neke ruske verzije.
Pa imas opciju batch, pa ides run missing apps, tamo stikliras tih 20 i to je to, ovo za profile mislim da nema, mada nisam siguran.
Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination
ova aplikacija nije pravi crkveni kalendar, vise je kao neki podsetnik ima ubaceno par slava i par drzavnih praznika i oce nas. Treba mi nesto na foru https://market.android.com/details?id=com.holytrinityorthodox.orthodoxcalendar&feature=search_result#?t=W251bGwsMSwxLDEsImNvbS5ob2x5dHJpbml0eW9ydGhvZG94Lm9ydGhvZG94Y2FsZW5kYXIiXQ..
Ja ga koristim vec duze vreme. jedino sto mozes jeste da zamrznes Market, da ne moze da proveri da li si ga kupio.Jel neko koristio SPB Shell 3D? Instalirao sam ga i skroz mi je cool, ali zauzima 80mb rama, e sad nisam siguran da li je do njega ili nesto drugo, a ne brise mi se zbog licence... da li ima neko neka iskustva??
ja ne koristim sim contacts vec godinama, tj otkad imam smartphoneNedopravljen... ne mogu da podesim da NE vidi SIM contacts...prikazuje mi i Google contact i Sim...a ja SIM kontakte ne zelim da vidim,a takodje ne zelim da brisem kontakte sa sim kartice.
ja ne koristim sim contacts vec godinama, tj otkad imam smartphone
@ozazi A jel i tebi jede ovoliko ram ili kod mene nesto ne valja? Imam droidwall.medjutim nzn dal da zabranim market ili shell da ide na net, kad zabranim shell ne osvezava mi prognozu i one slike, ali prvenstveno je problem sa ramom, evo sad na Go launcheru tab mi leti, msm radi on lepo i na shellu ali nije to to..
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari