Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Haha u isti vreme.. :)
Ma ovo je super samo gde da nadjem mesto gde pada kisa, u londonu vecno kisa sad kucam London, a ono 30 stepeni, sunce.. :) Jel zna neko gde pada kisa trenutno? :D

Probao i radi.. u Tokiju pada kisa i kad otkljucate telefon onda izleti ovaj brisac i obrise kapi.. ALI ubija bateriju, znaci haos... 10% za pola sata..

Uzima beznacajno malo, to ti nije nesto dobro. Doduse 30 minuta si ga terao da trazi vreme ali svejedno ne bi trebao da ti uzme toliko.

Pa 3G net, pa osvetljenje skoro max, radio stream u pozadini, to je to, ja sam se nesto istripovao.. Nego aplikacija mi ne nalazi druge skinove, neki eror izbacuje, nasao sam na netu, ali nzm kako da ih instaliram, u zip fajlu su??
A i stavio sam live wallpaper.. :D

Natrcao si na krekovanu verziju. Sve krekovane verzije unazad skoro godinu ako ne i vise ne rade update skinova.
Ali zato imas Getjar aplikaciju. Skini na fon sa marketa i potrazi BW (kod njih je free)
i moci ces da skidas skinove. Posle mozes Getjar i da deinstaliras, po zelji ti.

Dodatak: Prethodno deinstaliraj krekovanu verziju ako zelis da radi :)

Poslednja izmena:
To je HTC-ov sense widget za vreme, nema to nigde na marketu, barem ja nisam video, a obrnuo sam dosta weather aplikacija.

Fancy widget pro, идентично изгледа и ради као на htc, киша, брисач, снег и остало само flip clock не врти него се само промени број. Наравно и ја сам купио апликацију :)

Poslednja izmena:
Onda nisam dovoljno cackao :) meni beweather odradjuje posao :)

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Meni su i bw i be weather radili bez problema, be weather je super.

Natrcao si na krekovanu verziju. Sve krekovane verzije unazad skoro godinu ako ne i vise ne rade update skinova.
Ali zato imas Getjar aplikaciju. Skini na fon sa marketa i potrazi BW (kod njih je free)
i moci ces da skidas skinove. Posle mozes Getjar i da deinstaliras, po zelji ti.

Dodatak: Prethodno deinstaliraj krekovanu verziju ako zelis da radi :)

Probao sam sad i ovo,sve isto..Jedina razlika sto radi download skinova iz aplikacije..Na homescreenu i danju i nocu uvek imam sunce,prosarano maglom/kisom..Kao da ne razlikuje dan/noc?Jel vama nocu umesto sunca mesec prikazuje?Kad tapnem na weather,izbaci mi prognozu i tu se vidi lepo mesec...Nista mi nije jasno..

Fancy widgets mi pa pokazuje da pada kisa(naravno,kise nema),a lokaciju lepo pokazuje..Sta li se ovo desava...

Poslednja izmena:
Pa 3G net, pa osvetljenje skoro max, radio stream u pozadini, to je to, ja sam se nesto istripovao.. Nego aplikacija mi ne nalazi druge skinove, neki eror izbacuje, nasao sam na netu, ali nzm kako da ih instaliram, u zip fajlu su??
A i stavio sam live wallpaper.. :D

osvetljenje na max, radio stream u pozadini i žališ se što ti curi baterija? LOL

Inače, meni su i Beautiful Widgets i BeWeather radili super. Doduše, ja beweather stavljam samo u notifikaciju, bez widgeta.

@Sasa
sada sam probao getjar iz browsera. Nažalost, isključili su direktne istalacije iz browsera.

Poslednja izmena:
@tetsuo Rekoh vec da sam se istripovao.. :D
Na getjaru ne mogu na nadjem BW, ima samo Be weather.. Fancy nije los, ali nema live wall..

Jel moze neko da mi okaci getjar app, jer je ne vidim na marketu?! Cak sam i sa enablerom pokusao, ne vidim je ni tako?

Imam nekoliko nejasnoca u vezi app za forume,isprobao sam forum touch,on ne vidi ovaj nas forum,ali vidi neke druge koje posecujem,zatim sam probao Ttalk on vidi ovaj,ali ne vidi druge i ne prikazuje mi ovde potpis (mislim to nije toliko bitno,ali konstatujem) zatim sam probao Convo,isti slucaj. Pa me zanima jel moze to nekako da se namesti da imam 1 app za sve i od cega zavisi da li ce videti neki forum ili ne?

Zar to nije browser? Mene zanimaju iskljucivo app za forume,to mi je mnogo brze i zgodnije za upotrebu,jedino sto imam tih problemcica

Problem sa tim programima za čitanje foruma je taj što administrator foruma mora da instalira na sam forum jedan mali plugin kako bi npr. Tapatalk mogao da ga čita. Ako nema plugina, ne možeš ni da čitaš forum u programu. Neki forumi imaj plugin za Tapatalk (npr Bench), neki za taj drugi program, neki oba, a neki nijedan, pa shodno tome i mogućnost čitanja foruma putem programa. Jasnije sad?

Jel moze neko da mi okaci getjar app, jer je ne vidim na marketu?! Cak sam i sa enablerom pokusao, ne vidim je ni tako?

Ukucaj u browser na telefonu m.getjar i pokusaj da skines neku aplikaciju, on ce ti sam ponuditi da skines klijent.

Jeste,i mogu reci na zalost,jer mi se ideja o svim forumima na 1 mestu bas dopala

Sad sam isao na sajt i skinuo, ne znam zasto je ne vidim na marketu...

Google ne da da se na android market stvaljaju drugi marketi.

Zar to nije browser? Mene zanimaju iskljucivo app za forume,to mi je mnogo brze i zgodnije za upotrebu,jedino sto imam tih problemcica
pa jeste browser :d najbolje je čitati forume u browseru, jer forum vidiš nativno, onako kao na kompu... ja obično kad ufatim wifi snimim strane koje nisam pročitao u operi i posle čitam offline, ne trošiš bateriju na konekciju dok čitaš forum :)

a ovo za tapatalk... pa samo pošalji pm administratoru foruma i lepo ga zamoli da instalira tapatalk i koristi samo tu aplikaciju... svaki iole ozbiljniji administrator će ti izaći u susret, osim ako nije pajser i ne zanima ga ništa

Ne znam za druge ali ja bez tapatalka sigurno ne bi posecivao forume preko telefona, preko browsera mi nikako ne prija.

Ne znam za druge ali ja bez tapatalka sigurno ne bi posecivao forume preko telefona, preko browsera mi nikako ne prija.

Takođe.

Nego, koristi li neko onaj ttpod plejer? Kada ga pogledaš, deluje toliko napredno, a onda vidiš da neke rudimentarne stvari nema.

I meni je nekako bolje preko tapatalka.

Koristio sam ja ttpod, ali imao sam FC na nekim delovima i onda sam ga izbrisao... sada je tu PowerAMP :)

Poslednja izmena:
A što niko ne koristi winamp?

Ja koristim player pro i winamp pro i oba mi se svidjaju. TT pod je bio OK na symbianu ali na androidu mi se nikako ne svidja, izgleda bas jeftino i lose.

Poslednja izmena:
Vrh Dno