To je HTC-ov sense widget za vreme, nema to nigde na marketu, barem ja nisam video, a obrnuo sam dosta weather aplikacija.
Natrcao si na krekovanu verziju. Sve krekovane verzije unazad skoro godinu ako ne i vise ne rade update skinova.
Ali zato imas Getjar aplikaciju. Skini na fon sa marketa i potrazi BW (kod njih je free)
i moci ces da skidas skinove. Posle mozes Getjar i da deinstaliras, po zelji ti.
Dodatak: Prethodno deinstaliraj krekovanu verziju ako zelis da radi![]()
Pa 3G net, pa osvetljenje skoro max, radio stream u pozadini, to je to, ja sam se nesto istripovao.. Nego aplikacija mi ne nalazi druge skinove, neki eror izbacuje, nasao sam na netu, ali nzm kako da ih instaliram, u zip fajlu su??
A i stavio sam live wallpaper..![]()
Jel moze neko da mi okaci getjar app, jer je ne vidim na marketu?! Cak sam i sa enablerom pokusao, ne vidim je ni tako?
Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination
pa jeste browser :d najbolje je čitati forume u browseru, jer forum vidiš nativno, onako kao na kompu... ja obično kad ufatim wifi snimim strane koje nisam pročitao u operi i posle čitam offline, ne trošiš bateriju na konekciju dok čitaš forumZar to nije browser? Mene zanimaju iskljucivo app za forume,to mi je mnogo brze i zgodnije za upotrebu,jedino sto imam tih problemcica
Ne znam za druge ali ja bez tapatalka sigurno ne bi posecivao forume preko telefona, preko browsera mi nikako ne prija.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari