Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja nikako da nađem neki besplatni plejer koji mi odgovara. Uvek se vratim na default plejer.

Jel ima Kragujevac u BeWeather-u? :)
evo sad sam instalirala i probala....kad ides na add location, nema Kragujevac...medjutim kad ides na My location, on ubaci sam kragujevac (ako se ti nalazis u Kg)

p.s.kad si vec u kg, pozovi me da igramo la noire :D:D:D:D

Poslednja izmena:
Meni se cini da su svi playeri svedeni na bazu fabrickog. U sustini sve je to isto.
Nikako ne mogu da nadjem player koji pretrazuje i pusta pesme po folderima. Nije mi bitan skin ili nesto drugo. Samo da to moze, ali u androidu izgleda da ne moze. :(

PlayerPro može i po folderima (ako misliš na foldere koje si sam organizovao na sd kartici), ima tab 'Folders'...

Meni se cini da su svi playeri svedeni na bazu fabrickog. U sustini sve je to isto.
Nikako ne mogu da nadjem player koji pretrazuje i pusta pesme po folderima. Nije mi bitan skin ili nesto drugo. Samo da to moze, ali u androidu izgleda da ne moze. :(

Edit:
Ja koristim Mixzing, i ok je.

Poslednja izmena:
I stock player bi trebalo da vidi foldere, samo je potrebno u opcijama za library štiklirati foldere.

Poweramp je najfunkcionalniji dok je uber music player sa najlepšim interfejsom sa dosta funkcija.

Poslednja izmena:
I player pro i winamp pro mogu da puštaju po folderima. Stvarno ne znam koje si probao ali skoro svaki može.

Poslednja izmena:
Ljudiiii sta koristite za download sa rapida, filesonic.a megauploada...?

Moze svaki da pusta, ali retko koji ima opciju da se direktno iz njega samo odaberu folderi. Obicno je to opcija gde je pomesano sa ostalim pesmama pa nije pregledno.

^^
Odličan je. Konačno jedan dialer da mi prikazuje kontakte isto kao i onaj defaultni, a da mi ne ubacuje i ljude sa google +. I još liči na miui.

Ovaj torrent program i nije los, pogotovo kad komsija ima dobar download :D

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Prilozi

• uploadfromtaptalk1321814396773.png
    uploadfromtaptalk1321814396773.png
    36 KB · Pregleda: 174
apsolutni must have!
big planet tracks
http://code.google.com/p/big-planet-tracks/

neki kinez napravio izgleda... tražim već neko vreme aplikaciju koja će lepo da mi iscrtava mape bez interneta... jeste, postoji igo i ndrive, ali oni su dobri za navigaciju, kad dođe do pregledanja mapa to je prilično lošije od google maps, a google maps ne dozvoljava download mapa, tj. dozvoljava 10 puta po 16km, alal im vera. postoji aplikacija mapdroyd, ali ne podržava google maps, za razliku od ovog kineza koji radi sa google mapama i to suuuuper. eto ako je još neko imao ovu muku kao ja, neka proba ovo.

Google Terrain, Google Map i OpenStreetMap ucitava ali Google Satallite mape ni da pokusa.

^^
Odličan je. Konačno jedan dialer da mi prikazuje kontakte isto kao i onaj defaultni, a da mi ne ubacuje i ljude sa google +. I još liči na miui.

Jako lepo izgleda, ali mi malo baguje jer iako stavim da mi sortira kontakte po prezimenu, neke ostavi kao 'Ime Prezime', pa mi to pravi pometnju. Dialer je sasvim dobar.

dialer sam i ja stavila...mnogo mi je brzi od go dialera i za sad sam zadovoljna...jedino da ima malo vise skinova...

inace, sada koristim i go locker (ima tema) i super radi..ne baguje mi fon kao onaj locker sto ste ga nahvalili.. :)

GoLocker je super, mali i brz, a ima sve više tema, a sa svakim update-om sve više customizacija...

Pa meni na mom bivsem wildfire-u nije bagovao uopste widgetlocker, tako da Jeco ko zna sta mu ti radis :)

Koristi li neko Chrome 2 phone? Kad posaljem tekst u clipboard telefona u Google docs dokumentu komanda Paste nece nista da ubaci iz clipboarda, u nekom drugom text editoru radi normalno. :mad:

Zna li neko neki program za ciscenje clipboarda na telefonu?? Probao sam i clipboard eraser,cleaner etc. sa marketa i nista...kada rucno udjem u clipboard, mogu da iz context menija brisem delove, ali ne mogu nikako da obrisem i slike koje sam kopirao u clipboard..zato mi treba neki cleaner

Pa meni na mom bivsem wildfire-u nije bagovao uopste widgetlocker, tako da Jeco ko zna sta mu ti radis :)
pa pravo da ti kazem ne znam ni ja...kada udjem u file expert ili astro (imam oba instalirana), zacudim se sta sve ima tamo...cak i nekih stvari koje sam ja kao izbrisala iz fona...hahah zensko, sta ces... :D
a imam jedno pitanje....kada bih isla na reset na fabricka podesavanja, ali pre toga moram da sacuvam kontakte iz imenika, da li bi mi se bas sve (bukvalno sve) sto sam od pocetka stavljala u fon izbrisalo (i ne bi postojalo ni u file expertu, u onih milion foldera)?....sada bih znala sta mi treba, i mislim da bih dosta memorije sacuvala

Zna li neko neki program za ciscenje clipboarda na telefonu?? Probao sam i clipboard eraser,cleaner etc. sa marketa i nista...kada rucno udjem u clipboard, mogu da iz context menija brisem delove, ali ne mogu nikako da obrisem i slike koje sam kopirao u clipboard..zato mi treba neki cleaner

Ja koristim ovaj Clipper često. U sebi ima clear clipboard.
http://j.mp/sQPbcY
Ako sam te razumeo uopšte. :D

Poslednja izmena:
Moras da i formatiras karticu

Nazad
Vrh Dno