Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

^Koji je to program, tj. funkcija programa? :)

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Pa kucaj u google samsung dive i sve će ti se reći :D To je Samsungov servis za njihove telefone. Znam da radi na SGS2, a radi valjda i na SGS1 i na Waveu čak..uglavnom potrebno je da se registruješ na servis i sve radi..ja probo :D

Mislio sam Dive kao ronjenje :D pa odredjuje morsku dubinu :D

Sent from my Samsung Galaxy S 2 powered by ICS Domination

Heh još i da je dive otporan :D Inače servis stvarno dosta dobro radi..ima sve standardne opcije..zaključavanje, praćenje, remote brisanje...pa sličan je koliko sam video onom htc.ovom novom servisu :)

Moze Samsung DIVE :)

Probao sam i nece. Registrovao sam se na http://www.samsungdive.com/ i dodje do ovde:

2011-11-25_011257-1.jpg

i dalje neide. Jel treba neshto da instaliram i na phone ??

Treba da na telefonu registruješ Samsung account...imaš, mislim kada ideš u samsung apps da registruješ nalog :)

Poslednja izmena:
Kod mene na sgs-u kada odem u about phone u settings, pa software updates, check for update, pita me da napravim samsung account, možda je to to.

Radi samo sa stock romovima koji imaju Samsuung Apps. Dovoljno je da kreirate nalog na telefonu i posle toga se logjete na sajt. Ukljucite i Settings/Location & Security/Remote Controls

Ja imam stock rom a onu opciju za Remote controls nemam. A i tamo na onom linku shto sam stavio nema mog phona.

Da li postoji aplikacija koja mi omogucava da vidim serovane foldere na racunaru? Share je preko wifi rutera. Nesto kao homegroup na win 7,to mi treba.

Scouser - svetski megacar

file expert

koliko znam file expert to ne može, on može samo da omogući wifi file sharing, pa da pristupaš telefonu sa kompa preko browsera...

ono što njemu treba je astro sa smb modulom... astro je free, samo ima one bzv reklame...

I još jednom, file expert. Naravno da može i to. Samo poslednjim updateom ui je malo lošiji i sortiranje fajlova je mnogo lošije, nego sto je bilo.

I još jednom, file expert. Naravno da može i to. Samo poslednjim updateom ui je malo lošiji i sortiranje fajlova je mnogo lošije, nego sto je bilo.

Da,moze to file expert. Samo sto ja nemam pojma sta treba da uradim,pa gledam neka uputstva...

Da li konačno ima neki ispeglan MSN, da se ne baguje sa duplim porukama, da moze i na kompu da bude upaljen u isto vreme itd..

jesi probao oficijelni MSN od microsofta?

Ljudi, poludeo sam.
Stavim muziku na karticu i neke foldere mi ne vidi fabricki player!!! Ima li neka fora osvezavanja baze?

da nemas u tim folderima fajl .nomedia?

Ili da jednostavno restartuješ telefon?

Da li postoji aplikacija koja mi omogucava da vidim serovane foldere na racunaru? Share je preko wifi rutera. Nesto kao homegroup na win 7,to mi treba.

Ja sam probao gomilu tih programa i jedina dva koja mi vrse funkciju su ES File Explorer (on ima jednostavan interfejs za kacenje na mrezu) i Samba filesharing ako hoces da serujes sa telefona memoriju i da je vidis u mrezi na racunaru...
Ljudi, poludeo sam.
Stavim muziku na karticu i neke foldere mi ne vidi fabricki player!!! Ima li neka fora osvezavanja baze?

Imas Rescan Media na marketu...on ti za to sluzi http://goo.gl/O7R4w

Poslednja izmena:
Ja sam probao gomilu tih programa i jedina dva koja mi vrse funkciju su ES File Explorer (on ima jednostavan interfejs za kacenje na mrezu) i Samba filesharing ako hoces da serujes sa telefona memoriju i da je vidis u mrezi na racunaru...

Imas Rescan Media na marketu...on ti za to sluzi http://goo.gl/O7R4w

Uspeo sam da nadjem sherovane foldere sa ES File Explorerom. Najjednostavniji je. Jedino ne mogu titlove da pustim sa filmom,verovatno I ne moze.

Presla sam skoro na galaxy s2 i ono sto mi mnogo fali je led notification light koji sam imala na x8, probala sam noled aplikaciju ali ona nece da radi sa go lockerom. Je l ima jos neka slicna aplikacija kao noled koja ce kod mene da radi?

Uspeo sam da nadjem sherovane foldere sa ES File Explorerom. Najjednostavniji je. Jedino ne mogu titlove da pustim sa filmom,verovatno I ne moze.

Probaj da koristis bs player. Ima LAN mod iz kojeg mozes da vidis sherovane foldere, pustis film a prevod moze i sam da skine sa neta (prema imenu avi fajla, to sam program predlaze) ili ako se prevod zove isto kao i film, automatski ga pusta.

Presla sam skoro na galaxy s2 i ono sto mi mnogo fali je led notification light koji sam imala na x8, probala sam noled aplikaciju ali ona nece da radi sa go lockerom. Je l ima jos neka slicna aplikacija kao noled koja ce kod mene da radi?

BLN, treba odgovarajući kernel za njega, ako nisi rutovala telefon neće ti raditi.

Kako mogu da instaliram sistemski app kroz CWM, pri tom RootExplorer mi daje non stop FC (radio fix premission,...itd), Es File takođe ne može, a ADB ne poznajem? Jel samo da preimenujem u .zip ili?

Nazad
Vrh Dno