Syntaur
Cenjen
- Učlanjen(a)
- 20.04.2020
- Poena
- 135
Google Maps ima tu opciju.znate li aplikaciju za nalazenje sa prijateljima koji nisu iz grada ili zemlje, da on tebe i ti njega imas na mapi?
Google Maps ima tu opciju.znate li aplikaciju za nalazenje sa prijateljima koji nisu iz grada ili zemlje, da on tebe i ti njega imas na mapi?
Whatsapp ima share live location i podesiš na koliki vremenski rok. Ja sam dosta puta koristio i sasvim dobro rešenje.znate li aplikaciju za nalazenje sa prijateljima koji nisu iz grada ili zemlje, da on tebe i ti njega imas na mapi?
Potpisivanje aplikacije se radi na sledeći način: https://stackoverflow.com/questions/10930331/how-to-sign-an-already-compiled-apkZna li neko kako moze da se odradi "signed" neke aplikacije, ako se to tako zove?
A sta konkretno ne radi? Ja sam na Nova 7 Prime, v7.0.22.Radi bez bagova.Vidim sad da je izasla v. 7.0.49. Bas cu da skinem i instaliram.Zna li neko kako moze da se odradi "signed" neke aplikacije, ako se to tako zove?
U prevodu, ne bih hteo da apdejtujem nova launcher aplikaciju jer je verzija 7 uzasna i voleo bih da se ne prikazuje u ponudjenim apdejtovima u play store-u kako ne bih slucajno kliknuo da je apdejtujem.
Mogu da ti posaljem na PM Novu 7 Prime, da probas, posto kazes da si napravio Bekap, lako ces se vratiti na staru verziju ako ti ova ne odgovara.Mnogo je bagovita bila 7-ica kod mene, 9T Pro, MIUI 12.5.2.
najveci problem je bio sa otkljucavanjem i zakljucavanjem ekrana kad sve pocrni ili ne reaguje na pritisak tastera i ima ogroman lag. Ne mogu trenutno da se setim jos problema ali je apdejt ocaj. Srecom pa sam imao bekap podesavanja i vratio verziju 6.
Nije mi jasno zasto se svi trude da nesto menjaju i upropaste nesto sto radi. Na androidu svakog dana po 10 apdejtova raznih aplikacija...
sta koristite za kontrolu PC preko telefona?
Ranije sam koristio ChromeDesktop ali sad na Huawei nemam GS...
Ne znam sta se desilo.. Napravim SS na Fb.. I hocu da prosledim odredjenoj osobi preko vibera. Udjem da odaberem taj SS, kad kliknem na njega pise File Not Found. Ako kliknem na obicnu sliku koju sam fotkao, selektuje normalno.. To sam primetio juce kad sam presao na novu verziju viber mod v.16.311.Kad sam primetio da ima taj problem, izbrisem skroz viber i vratim na predhodnu verziju koju sam koristio, medjutim i na njoj isto, nece da selektuje SS za slanje..Ne razumem, kako ne može? Ja šaljem normalno ss preko vibera
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari