Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Андроид 5, дешава ми се да не приказује све цене у апликацији Лидл од пре месец дана. Пре тога, једно годину дана ми је избацивао обавештење да је прекинут процес андроид медиа и до сада ми није сметало. То се дешава највероватније због неких апликација које сам тада инсталирао, а касније и деинсталирао. Али, последице су остале.
Да ли има лека? Знам да је фсбрички ресет једно од могућих решења, али бих пре тога да покушам нешто друго.

Prilozi

• Screenshot_2021-09-05-17-49-03.jpg
    Screenshot_2021-09-05-17-49-03.jpg
    79.7 KB · Pregleda: 115
Mozda da azuriras Android Web View, sistemsku aplikaciju, eventualno ako imas neki adblock da ga ugasis.

На жалост, без ефекта. Деинсталирао сам и поново инсталирао Android web view и искључио блокер реклама, рестартовао телефон и исто се дешава.
Избацује поруку: 'Proces android.process.media je zaustavljen'.
И то неколико пута по стартовању. Не знам да ли је повезано са овим.

Чини ми се да ће то бити неизбежно. Још једно питање у вези тога, бутовао сам телефон и ставио неки РОМ који, наравно, није фабрички. Хоће ли да буде проблема са хард ресетом, илити фабричким, ако је то исто?

Андроид 5, дешава ми се да не приказује све цене у апликацији Лидл од пре месец дана. Пре тога, једно годину дана ми је избацивао обавештење да је прекинут процес андроид медиа и до сада ми није сметало. То се дешава највероватније због неких апликација које сам тада инсталирао, а касније и деинсталирао. Али, последице су остале.
Да ли има лека? Знам да је фсбрички ресет једно од могућих решења, али бих пре тога да покушам нешто друго.
Ovo moze da se desava i zbog teme koju mozda koristis.
Ako koristis neku temu, custom font ili semu boja probaj da stavis na default

na mozili mi se na guglu ne prikazuje onih 9 tačkica koje služe za prevodioca, mape, hangouts.....
na svim ostalim pregledačima su tu, jel moraju neka dodatna podešavanja da se odrade?

I kod mene je tako u Firefoxu, u Samsung browseru se vide (nisam ulogovan ni u jednom ni u drugom).

Jel ima neko rešenje, koristio sam aplikaciju wallet koju sam skinuo sa huawei stora i u njoj unosio troškove koje sam imao u prethodnih mesec, dva dana. Izgleda da sam odradio update preko nekog od alternativnih store-ova (apkpure, aptoide, aurora) i sad mi aplikacija puca i ne mogu u opšte da je otvorim, kao da je skinulo neku verziju koja nije Huawei kompatibilna... Kako bih mogao da povratim podatke koje sam uneo mnogo mi je bitno ? Ako odradim downgrade plašim se da ne pobriše sve.

Kako se bese zove aplikacija preko koje moze besplatno da se slusa muzika sa yt, ne treba video samo muzika.

Instaliraj youtube vanced pa u okviru njega youtube music i to je to.

@poolmaker hvala to je ta.
@dabox instalirao sam i to, imam Vanced ali nisam nikad i music ubacio, hvala na predlogu.

Iskustva sa aplikacijom Rokkr i vredi li uzeti premium? Vise me interesuje za desktop verziju, ali mi je lakse ovde da pitam jer postoji mogucnost koriscenja i preko mobilnog telefona.

koju app za yt na android boxu a da nije s tube? uzasno mi radi s tube,najvise me nervira sto mi bukvalno vrti 2-3 pesme na loop kada ukljucim autoplay

Koja verzija? Meni radi besprekorno, a nisam nasao dobru alternativu kad sam je jednom trazio jer se ubagovao - azuriranje je resilo sve probleme.

Postoji li neka aplikacija za video snimanje koja
1) radi tranziciju sa glavne kamere na telefoto
2) ima audio kontrolu tipa EQ, limiter, kompresor?

Koja verzija? Meni radi besprekorno, a nisam nasao dobru alternativu kad sam je jednom trazio jer se ubagovao - azuriranje je resilo sve probleme.
Moracu da proverim,ne znam tacno koja verzija, ali autoplay na yt mnogo bolje radi, ovde zabode i vrti 3 pesme u krug,ludim od njega

Jel samo kod mene Instagram aplikacija unakažena skroz u zadnjih par verzija? Mislim na sam layout aplikacije.

Prilozi

• Screenshot_2021-09-19-16-12-36-696_com.instagram.android.jpg
    Screenshot_2021-09-19-16-12-36-696_com.instagram.android.jpg
    99.1 KB · Pregleda: 102
Da li na Android-u postoji mogućnost da se automatski po potrebi menja dns?
Tražio sam u Bixby routines, da to podesim ali nisam video tu mogućnost.
Treba mi za jednu kompanijsku app da mi bude iskljucen dns a za sve ostalo da bude adguard dns.

Nema veze, par klikova više nego sam mislio ako može da se automatizuje...

Momci kako ste ugasili Autoplay i reklame na pocetnom zidu YT Vanceda? Danas sam instalirao poslednju verziju Vanceda, do tad bio na nekoj staroj 14.21.54,pocele da zezaju notif pa instaliram novu verziju, medjutim problem sa autoplay i reklamama na pocetnom zidu. U postavkama za autoplay nema opcije kao na staroj verziji da se moze ugasiti. Kako ste vi ovo resili?

Prilozi

• IMG_20210929_150033.jpg
    IMG_20210929_150033.jpg
    53 KB · Pregleda: 25
  • IMG_20210929_150010.jpg
    IMG_20210929_150010.jpg
    41.6 KB · Pregleda: 13
@poolmaker ,i moja je ista verzija kao kod tebe, ali sve sto imam od opcija to je na slici iznad.. Bas cudno.. Mozes da slikas da vidim sta imas u odeljku Autoplay?

Prilozi

• IMG_20210929_204220.jpg
    IMG_20210929_204220.jpg
    33 KB · Pregleda: 10
Kod mene je ugasena ta opcija "Autoplay next video" da mi ne pusta sam sledrce video klipove.. Ali na Home zidu kad se udje u YT Vanced, onda se pokrece sam od sebe video klip kao da sam pritisnuo play.
Nisam probao reinstal.. Sta mislis da probam jednu verziju pre ove da instaliram, da vidim hoce li se isto desavati?
Ima jos jedna cudna stvar. Kad sam skinuo najnoviji YT Vanced menager, instalirao ga, usao u njega, ponudilo mi je samo da skinem i instaliram YT Vanced, ne i Micro G.. Posle instalacije YT Vanceda i ulaska u njega, bio sam ulogovan na acaunt kao ranije kad sam se logovao preko Micro G. Jel to normalno sad sa ovom novom verzijom Vanceda. Kako ne treba vise Micro G?

Vrh Dno