dzidza_bidza
Slavan
- Učlanjen(a)
- 09.09.2005
- Poena
- 375
Koji dialer app koristite?
I ja ga koristim, ali imam neki lag kod odgovaranja na poziv, ne cujem sagovornika odmah nego bukvalno moram da sacekam sekund-dva, sto bas iritira.True Phone, estetski nije neko raspamecivanje, ali po funkcionalnosti nema premca.
a u cemu je fazon, sta time dobijaju..?Da. Prevara čista
Uuu, ***. Ja dve godine mislim da mi je taj lag zbog galaxy watcha, pa druže ovo je super. Lag iritira, mnogo. Imam oneplus 7 pro.I ja ga koristim, ali imam neki lag kod odgovaranja na poziv, ne cujem sagovornika odmah nego bukvalno moram da sacekam sekund-dva, sto bas iritira.
Sad kad si pomenuo, sasvim je moguce da je do sata problem, imam osecaj da je i meni krenuo lag otkako sam uzeo sat, doduse ja imam MagicWatch2, a nikako da testiram bez sata iako je to 5min poslaUuu, ***. Ja dve godine mislim da mi je taj lag zbog galaxy watcha, pa druže ovo je super. Lag iritira, mnogo. Imam oneplus 7 pro.
Igra li neko šah online i koju aplikaciju da skinem?
Igram neki protiv virtuelnog protivnika pa mi nije bas interesantno, ne mozes ga preveslati zna sve cake![]()
Imas opciju da iskljucis to pa je verovatno druga strana iskljucilaМогуће је и то, нисам ни приметио ту љубичасту боју. Танке су квачице, ***.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari