Vladimir2101
Poštovan
- Učlanjen(a)
- 01.01.2018
- Poena
- 95
Ја играм сваки дан, апликација је Chess.com. Играш против људи из целог света![]()
Chess - Play and Learn - Apps on Google Play
Play chess online with friends! Learn with lessons, puzzles & analysis!play.google.com
Ovo moze da se desava i zbog teme koju mozda koristis.Андроид 5, дешава ми се да не приказује све цене у апликацији Лидл од пре месец дана. Пре тога, једно годину дана ми је избацивао обавештење да је прекинут процес андроид медиа и до сада ми није сметало. То се дешава највероватније због неких апликација које сам тада инсталирао, а касније и деинсталирао. Али, последице су остале.
Да ли има лека? Знам да је фсбрички ресет једно од могућих решења, али бих пре тога да покушам нешто друго.
Moracu da proverim,ne znam tacno koja verzija, ali autoplay na yt mnogo bolje radi, ovde zabode i vrti 3 pesme u krug,ludim od njegaKoja verzija? Meni radi besprekorno, a nisam nasao dobru alternativu kad sam je jednom trazio jer se ubagovao - azuriranje je resilo sve probleme.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari