U androidu 10 mogu da se pinuju stavke na vrh liste.![]()
Nije toliko bitno da kojom počneš, ako u nekom trenutku sklapaš da ti app više ne radi posaoJa godinama koristim expense manager.
Sve je stvar navike i sa kojom aplikacijom počneš.
Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka
Ako je šala, ok, ali ako nije, neka čuva račune, pa posle kod kuće radi domaćiSuper su te aplikacije dok ne ode zena u kupovinu pa nema ideju koliko je para potrošila ni na sta [emoji849]
Da odgovorim sam sebi, ako nekom još treba ovako nešto, instalirao na oba telefona program Samsung smart switch i prebacio sve lako i bez greške...koja je najbolja app za bekap (imenik, sms, slike) sa xiaomi (redmi 5a na samsung j5 2017) oba nisu rutovana....?
Послато са Redmi Note 8 Pro уз помоћ Тапатока
Treba mi neka aplikacija za pracenje kontrole troskova?
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Nije mi poznato da to još neka radi, ali je dobra ideja, predložiću je 1Money timuIma li neka osim bluecoins da čita notifikacije?
Ja kad plaćam karticom stigne instant notifikacija od wave2pay app, bluecoins registruje i ponudi da upiše taj iznos kao trošak
Sent from my MI 8 using Tapatalk
Ajde to što je nego što mi se i nalog blokirao nakon ,,kao" bezuspešnih logovanja. Jednom samo probao... Ne znam šta jeI sajt i aplikacija...odjenom.na bugarskomne moze da se menja jezik,notifikacije zezaju...jel to
Послато са SM-G975F помоћу Тапатока
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari