Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

^^Prosta stvar, ali profesorski kratko i jasno objašnjena za one kojima nije bilo jasno. [emoji106]

U androidu 10 mogu da se pinuju stavke na vrh liste.
d8dcb6048e59e5c0154992a58197a288.jpg

Meni ova sharedr ne radi dobro, pa cu izgleda morati da sacekam update na 10.

Na AOSP romovima tj sistemima baziranim na Pixelu je ova app bespotrebna jer ovi sistemi imaju naltene identican nacin za share.. Ali svakako da nijesam na AOSP, obavezno bih koristio ovu app..

Sent from my MI 9 using Tapatalk

Može li preporuka za neki app koji prati bateriju, jako mi je oslabila i ne puni se uvek do kraja.
Hvala

Sent from my LG G7 ThinQ using Tapatalk

Zna li neko kada ce biti moguce na FB mesindzeru i uopste preko Web app da se postavi ko moze da mi salje poruke?
Negde sam skoro citao o tome,ali nikako to da nadjem.

Treba mi neka aplikacija za pracenje kontrole troskova?

Sent from my MI 8 using Tapatalk

Bilo je raznih preporuka ovde kad sam ja pisao, pa sad koristim bluecoins. Imaš i wallet, 1money, money manager itd.

Ja godinama koristim expense manager.
Sve je stvar navike i sa kojom aplikacijom počneš.

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Super su te aplikacije dok ne ode zena u kupovinu pa nema ideju koliko je para potrošila ni na sta [emoji849]

Sve mi se vise svidja Firefox, bio sam skeptik u pocetku. Koristim Operu, ali i Firefox mi lepo izgleda, lepa zamisao za kolekcije umesto speed dail prozorcica.. Ne znam za koji da se odlucim pa koristim malo jedan, malo drugi.. [emoji3]

Ja godinama koristim expense manager.
Sve je stvar navike i sa kojom aplikacijom počneš.

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka
Nije toliko bitno da kojom počneš, ako u nekom trenutku sklapaš da ti app više ne radi posao :)

Ja sam poprilično zahtevan korisnik kad se radi o ovoj vrsti aplikacija i mislim da mi je 1Money 4. na kojoj sam možda sada već i najduže :)
Super su te aplikacije dok ne ode zena u kupovinu pa nema ideju koliko je para potrošila ni na sta [emoji849]
Ako je šala, ok, ali ako nije, neka čuva račune, pa posle kod kuće radi domaći :)

AndroMoney
Money lover

Sent from my Mi Note 10 Lite using Tapatalk

koja je najbolja app za bekap (imenik, sms, slike) sa xiaomi (redmi 5a na samsung j5 2017) oba nisu rutovana....?

Послато са Redmi Note 8 Pro уз помоћ Тапатока

Kad se već nabrajaju apps za finansije, posle više isprobanih zadržao sam se na My Expenses.
Čak sam uvezao liste kategorija i prodavaca iz starog MS Money bez kucanja.

koja je najbolja app za bekap (imenik, sms, slike) sa xiaomi (redmi 5a na samsung j5 2017) oba nisu rutovana....?

Da odgovorim sam sebi, ako nekom još treba ovako nešto, instalirao na oba telefona program Samsung smart switch i prebacio sve lako i bez greške...

Ima li neka osim bluecoins da čita notifikacije?
Ja kad plaćam karticom stigne instant notifikacija od wave2pay app, bluecoins registruje i ponudi da upiše taj iznos kao trošak

Sta je vec para dana sa bet 365 aplikacijom zna li neko?

Послато са SM-G975F помоћу Тапатока

Ne znam šta je sa aplikacijom ali meni je sajt pravio probleme sigurno 10ak dana

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

I sajt i aplikacija...odjenom.na bugarskomne moze da se menja jezik,notifikacije zezaju...jel to

Ima li neka osim bluecoins da čita notifikacije?
Ja kad plaćam karticom stigne instant notifikacija od wave2pay app, bluecoins registruje i ponudi da upiše taj iznos kao trošak

Nije mi poznato da to još neka radi, ali je dobra ideja, predložiću je 1Money timu :)

Ja zato i koristim bluecoins. Kad već ne može da se integriše sa bankom, ovo je jedino rešenje.

I sajt i aplikacija...odjenom.na bugarskomne moze da se menja jezik,notifikacije zezaju...jel to

Ajde to što je nego što mi se i nalog blokirao nakon ,,kao" bezuspešnih logovanja. Jednom samo probao... Ne znam šta je

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Imstalirao sam modovanu verziju 1money pro apk. Radi sve sem promene jezikakad prebacim na Srpski ne menja se u apk, ostaje i dalje na eng.. Nije neophodno ali eto jedna stavka koja ne radi na modovanoj verziji.

Posto mi aplikacija gsam battery ne radi kako treba (screen on time meri bez prekida, bude na kraju dana 20h), a na xiaomi-ju se screen on meri samo poslednjih 24h, koju aplikaciju da instakiram u te svrhe?

Drustvo koja je zadnja verzija vibera da nema one reklame?
Na telefonu kod majke se update-ovao i sad stalno klikce na one reklame...Stalno neki problemi.

Stavi joj adblock, rešavaš više situacija.

Moze li se nekom aplikacijom pouzdano videti stanje baterije u telefonu?
Kao npr battery health kod iphone-a?

Vrh Dno