Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel može preporuka za neku alternativu za XWidget? Kupio sam ovu prošle godine ali više ne radi kako treba. Vidim da je dobio masu 1 star rivjua, nikome više ne radi kako treba.

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

Nju sam hteo da instaliram ali koliko sam shvatio sa njom moram sam da se zezam i pravim vidžite. Ili ne?

Sent from my Mi 9T using Tapatalk

imas da skines gotove, ukucaj u play store, ima i besplatnih a ima i koji se placaju

Sent from my Redmi 5 Plus using Tapatalk

AnTuTu sklonjen sa PS?
Nisam znao.
Kada? Zašto?
Sad je prvi 3D Mark kad se pretražuje AnTuTu.

Poslato sa COR-L29 uz pomoć Tapatoka

Zato što su vlasništvo kineskog Cheetah Mobile koji je proteran sa PS.

Da li postoji neki dobar program za praćenje troškova automobila, a da mogu da se učitaju rezervne kopije sa acar aplikacije?

Sent from my SM-A715F using Tapatalk

Otkud reklame u Vanced?
b3fb933d058121d2ab600eb4c88a428d.jpg

Baš radio taj tvoj search (znam da nema veze šta je) i nema nikakvih reklama. I uopšte nisam ni primećivao reklame osim kad castujem na TV... ali to je druga priča.
27b2cc8b1f68ac72d00e3b9e54f6a860.jpg

Sent from my POCOPHONE F1 using Tapatalk

Ni ja nemam reklame jos uvek.
Je l si ubacio private dns?

Sent from my C-3PO

Da, imam adguard. Nije ni kod mene bilo do sinoć, a ništa nisam menjao u podešavanjima Vanceda ili telefona.

Takođe i kod mene, sinoć sam primetio, isto imam adguard, ranije nisam imao ni kada radi cast na tv sinoć je bilo...

Ako iko zna za dobru aplikaciju phone/dialer ova google me satra koliko je loša. I najnoviji update i ona dva prethodna katastrofa koliko mu treba vremena da započne i prekine poziv :mad:

Koja verzija Vanced?

Bandara, True Phone je za preporuku, mada to kod tebe deluje kao problem slabijeg HW (malo RAM-a).

Poslednja izmena:
^^
Bilo je reči o tome nedavno, ja koristim True Phone Dialer i iskreno ne bih mogao nijednu drugu aplikaciju te namene. Mnogi su se složili i isto tako misle. Jako mnogo mogućnosti, puno opcija, dobra dual sim podrška...

Opet sve je subjektivno i stvar ličnih afiniteta, probaj ga svakako, možda ti se svidi.

Sent from my Mi 9T Pro using Tapatalk

True phone bez razmišljanja. Jedina app koja radi kako treba sa dual sim, pretražuje imenik po nadimku, po početnim slovima imena i prezimena (u kombinaciji), ima gestures...
Jednostavno odlična.

True phone bez razmišljanja. Jedina app koja radi kako treba sa dual sim, pretražuje imenik po nadimku, po početnim slovima imena i prezimena (u kombinaciji), ima gestures...
Jednostavno odlična.
Nema Pro verzija na PS?

Sent from my P30Pro using Tapatalk

Ne sećam se kako se kupuje, odavno je koristim. Moguće da je direktno iz app.

Evo sad pogledah na drugom telefonu, kupuje se iz aplikacije, sam biraš koliko ćeš da platiš od ponuđenog, pa kupovina ide preko GPlay naloga
cac9c1511590e9f4eefb8698e65206e5.jpg

Poslednja izmena:
Kakva je situacija sa reklamama?
P30Pro nemam nijedan ad blocker osim u sistemu što postoji.

Sent from my P30Pro using Tapatalk

Kod mene 15.05.54 i nema reklama, mozda je stara skripta busna pa prolaze neke reklame.

True Phone je najskuplja aplikacija koju sam platio, mada ne zato sto te primoravaju, reklame su im jako diskretne, vec vise kao podrska dobroj aplikaciji koja (apsurdno) nema dostojnu konkurenciju na celom PS.

Poslednja izmena:
Ja sam pre 2 sata podigao na 15.33.34 i više nema reklama, za čast ne znam, probacu kad dodjem kući...

I kod mene je 15.05.54

Edit: Sad sam podigao na 15.33.34 i ista je priča, opet vidim reklame.

Na Redditu ima još ljudi sa istim problemom:

https://www.reddit.com/r/androidapps/comments/bbg77l/youtube_vanced_showing_ads/
https://www.reddit.com/r/Vanced/comments/iepmo1/release_153334/

Known bugs:

Scrolling up on videos with merch breaks the animation due to the way they were removed.

Some ads are still up, we are exhausted but looking into a new new way of removing the ads from the source up!

Poslednja izmena:
Važno je da nema reklama kad se gleda video neki. To je horor.

Ovako jednu što vidim u pretrazi je manja briga.

Sent from my JNY-LX1 using Tapatalk

Vrh Dno