Očajan je apdejt.
1. Prethodna verzija je imala homepage sa najposećenijim stranicama u okviru polja most visited, u kojem je bilo 16 adresa, deo sa zanimljivim tekstovima iz Pocketa koje sam često čitao itd, nova nema, niti vidim kako da podesim da to ponovo stoji tu. Sada postoji top sites, ali tu mora ručno da se dodaje svaki link, što je lošije rešenje.
2. Ne vidim opciju kojom se isključuje zadržavanje stranica i nakon gašenja aplikacija. Hoću da svaki put kada pokrenem FF nema nijednog otvorenog taba, a ovde svi ostaju zapamćeni ako ih ne pozatvaram ručno.
3. U prethodnoj verziji, kada se za vreme čitanja neke stranice klikne na address bar, ukazuje se i homepage, tako da nisam morao da kucam nijedno slovo ako mi treba neki od most visited sajtova, a ovde toga nema, samo se podiže tastatura, ali se ne prikazuje homepage, već prazan prostor u boji teme.
4. Collection polje je uvek collapsed, ne može da se podesi da bude otvoreno, nego svaki put mora da se tapne da bi prečice ka sajtovima za koje su linkovi ubačeni u collection bili prikazani.
5. Ne vidim kako da se vratim na homepage kada otvorim neku stranicu, nema nikakvog dugmeta za povratak.
Zasad mi se ovo nimalo ne sviđa.