Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ima gomila, skoro svaka "app lock" aplikacija to ima u sebi.

Koristi li neko diktafon aplikacije i neki savet. Ali treba mi neka koja imq widget na kome ima start/stop dugme na njemu, da se ne ulazi u app

OnePlus 6T via TT

Treba mi preporuka za aplikaciju. Da mogu da unesem danas neki dogadjaj i da kazem da recimo taj dogadjaj traje 28 dana. Onda da mi aplikacija kada je otvorim ili preko widget-a (nije toliko bitno), pokazuje koliko ima dana do isteka tog dogadjaja. Kada taj dogadjaj istekne da se zadatak OBNOVI na isti vremenski period, od recimo 28 dana i da opet pokazuje koliko je dana do isteka tog sledeceg dogadjaja. Dakle pozeljno bi bilo da ne moram ja da racunam na kalendaru kada istice 28 dana, vec da samo otvorim, dodam dogadjaj i stavim taj period i on onda odbrojava, a kada istekne, onda da krene ispocetka.

Treba mi preporuka za aplikaciju. Da mogu da unesem danas neki dogadjaj i da kazem da recimo taj dogadjaj traje 28 dana. Onda da mi aplikacija kada je otvorim ili preko widget-a (nije toliko bitno), pokazuje koliko ima dana do isteka tog dogadjaja. Kada taj dogadjaj istekne da se zadatak OBNOVI na isti vremenski period, od recimo 28 dana i da opet pokazuje koliko je dana do isteka tog sledeceg dogadjaja. Dakle pozeljno bi bilo da ne moram ja da racunam na kalendaru kada istice 28 dana, vec da samo otvorim, dodam dogadjaj i stavim taj period i on onda odbrojava, a kada istekne, onda da krene ispocetka.
Isprobavam npr ovu aplikaciju: https://play.google.com/store/apps/details?id=smsr.com.cw
Ali nema opcije da mi odbrojava npr 40 ili 45 dana, ili 3 meseca... Trenutno ne mogu da je kupim iz nekog razloga, ne znam dal bi vidžet pomogao da vidim događaj kad dođe taj 40-45-i dan.

Послато са Redmi Note 5 помоћу Тапатока

Ne znam koji telefon imas,ali to odbrojavanje imas u Xiaomi telefonima iliti njihovom kalendaru.

Koristim Google kalendar. Sad ću da pogledam kako je u Mi kalendaru.

Gledao sam na brzinu ove aplikacije. Ja ne vidim da postoji ta opcija da se taj vremenski period obnavlja, opet na isti vremenski period i ne vidim da mogu da mu upisem da to treba da traje tipa 28 dana od danasnjeg dana, pa da on sam izracuna datum, vec ja moram da brojim rucno dane pa da upisem datum kada itice tih 28 dana.

U sustini treba mi za majku, koja pije dosta razlicitih lekova, a od kojih svaki traje krace ili duze, pa stalno postoji problem sa receptima. Hteo sam da mogu nekako da upisem tipa lek 1 - istice za 28 dana (pa da on odbrojava), lek 2 - istice za 35 dana i tako dalje i da to sve bude u okviru jedne app da ona kada otvori to moze da odmah ima uvid za sve lekove koliko kojeg ima do isteka.

U sustini treba mi za majku, koja pije dosta razlicitih lekova, a od kojih svaki traje krace ili duze, pa stalno postoji problem sa receptima. Hteo sam da mogu nekako da upisem tipa lek 1 - istice za 28 dana (pa da on odbrojava), lek 2 - istice za 35 dana i tako dalje i da to sve bude u okviru jedne app da ona kada otvori to moze da odmah ima uvid za sve lekove koliko kojeg ima do isteka.

Xiaomi kalendar ti odbrojava dane.

2020-02-04-152915.jpg

Gledao sam na brzinu ove aplikacije. Ja ne vidim da postoji ta opcija da se taj vremenski period obnavlja, opet na isti vremenski period i ne vidim da mogu da mu upisem da to treba da traje tipa 28 dana od danasnjeg dana, pa da on sam izracuna datum, vec ja moram da brojim rucno dane pa da upisem datum kada itice tih 28 dana.

Ovo je aplikacija koja to može.

https://play.google.com/store/apps/details?id=eu.smartpatient.mytherapy&hl=en_US

026bb2febd3cca9f4cf42ffa45c3ae74.jpg

Ovo je screenshot sa te iste aplikacije samo na iosu

Možeš da sam upises broj dana, ne mora datum.

Sent from my iPhone using Tapatalk Pro

Poslednja izmena:
Bad Habbit, za tu namenu sigurno možeš da koristiš neku od aplikacija baš za uzimanje lekova. Ja sam koristio Medicine Time i još jednu. Ima opciju da podesiš za više pacijenata, a za svaki lek da uneseš početnu količinu. Isključiš notifikacije za uzimanje lekekova, ali ne znam da li ima notifikacije za preostalu količinu.

Jel ovo Google promenio ikonu za mape, ili je do moje teme na telefonu?

Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka

Nova ikona, bar kod mene na beta verziji

Sent from my Pixel 3 using Tapatalk

Da pitam ovde, pokušavam da dodam Office 365 studentski nalog u Gmail, međutim kada biram tip naloga i izaberem Exchange & Office zahteva od mene da odobrim organizaciji silne admin privilegije nad telefonom.

E sad išao sam preko opcije Other pa POP3 i uopšte me nije pitao da odobrim admin privilegije, a sve šljaka. Jel moguće da sam uspeo da ih zaobiđem ili su se automatski prihvatile?
Ne bih baš da dajem admin privilegije faksu, pa zato pitam.

Sent from my Nokia 7 plus using Tapatalk

Baš mi nešto u zadnje vreme loše radi Tapatalk app. Malo malo pa zabode na wifi i neće da otvori ništa. Kad prebacim na mobile data proradi uglavnom, mada i tu nekad neće. Posle par minuta opet proradi. Ovako to izgleda :
69225791528458101a6f07726058b0b8.jpg

I kod mene isto.

Neka app da sinhronizujem telefon sa laptopom dok se telefon ouni, da bih mogao da primam notifikacije sa poruka,wa i vibera i da odgovaram na njih?
Koristim za sad kde connect ali nije to to.

Baš mi nešto u zadnje vreme loše radi Tapatalk app. Malo malo pa zabode na wifi i neće da otvori ništa. Kad prebacim na mobile data proradi uglavnom, mada i tu nekad neće. Posle par minuta opet proradi. Ovako to izgleda :
69225791528458101a6f07726058b0b8.jpg

I na WiFi I Mobile data. Posle proradi. Samo za benchmark forum, ostali rade normalno.

Послато са Mi 9T Pro помоћу Тапатока

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno