Isprobavam npr ovu aplikaciju: https://play.google.com/store/apps/details?id=smsr.com.cwTreba mi preporuka za aplikaciju. Da mogu da unesem danas neki dogadjaj i da kazem da recimo taj dogadjaj traje 28 dana. Onda da mi aplikacija kada je otvorim ili preko widget-a (nije toliko bitno), pokazuje koliko ima dana do isteka tog dogadjaja. Kada taj dogadjaj istekne da se zadatak OBNOVI na isti vremenski period, od recimo 28 dana i da opet pokazuje koliko je dana do isteka tog sledeceg dogadjaja. Dakle pozeljno bi bilo da ne moram ja da racunam na kalendaru kada istice 28 dana, vec da samo otvorim, dodam dogadjaj i stavim taj period i on onda odbrojava, a kada istekne, onda da krene ispocetka.
Treba mi preporuka za aplikaciju. Da mogu da unesem danas neki dogadjaj i da kazem da recimo taj dogadjaj traje 28 dana. Onda da mi aplikacija kada je otvorim ili preko widget-a (nije toliko bitno), pokazuje koliko ima dana do isteka tog dogadjaja. Kada taj dogadjaj istekne da se zadatak OBNOVI na isti vremenski period, od recimo 28 dana i da opet pokazuje koliko je dana do isteka tog sledeceg dogadjaja. Dakle pozeljno bi bilo da ne moram ja da racunam na kalendaru kada istice 28 dana, vec da samo otvorim, dodam dogadjaj i stavim taj period i on onda odbrojava, a kada istekne, onda da krene ispocetka.
U sustini treba mi za majku, koja pije dosta razlicitih lekova, a od kojih svaki traje krace ili duze, pa stalno postoji problem sa receptima. Hteo sam da mogu nekako da upisem tipa lek 1 - istice za 28 dana (pa da on odbrojava), lek 2 - istice za 35 dana i tako dalje i da to sve bude u okviru jedne app da ona kada otvori to moze da odmah ima uvid za sve lekove koliko kojeg ima do isteka.
Gledao sam na brzinu ove aplikacije. Ja ne vidim da postoji ta opcija da se taj vremenski period obnavlja, opet na isti vremenski period i ne vidim da mogu da mu upisem da to treba da traje tipa 28 dana od danasnjeg dana, pa da on sam izracuna datum, vec ja moram da brojim rucno dane pa da upisem datum kada itice tih 28 dana.
U sustini treba mi za majku, koja pije dosta razlicitih lekova, a od kojih svaki traje krace ili duze, pa stalno postoji problem sa receptima. Hteo sam da mogu nekako da upisem tipa lek 1 - istice za 28 dana (pa da on odbrojava), lek 2 - istice za 35 dana i tako dalje i da to sve bude u okviru jedne app da ona kada otvori to moze da odmah ima uvid za sve lekove koliko kojeg ima do isteka.
I na WiFi I Mobile data. Posle proradi. Samo za benchmark forum, ostali rade normalno.Baš mi nešto u zadnje vreme loše radi Tapatalk app. Malo malo pa zabode na wifi i neće da otvori ništa. Kad prebacim na mobile data proradi uglavnom, mada i tu nekad neće. Posle par minuta opet proradi. Ovako to izgleda :![]()
Poslato sa VOG-L29 pomoću Tapatoka
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari