Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Imam problem sa twitter aplikacijom,odjednom je prestala da radi. Instalirao sam twitter lite i ista prica,kresuje se neprekidno. Probao sam i neke app kao twidere itd koju su tviter klijenti i ista prica. Sve ostale aplikacije ne vezane za tviter rade ok. Je l imao neko slican problem? Neka ideja za resenje?
Brisao sam kes,resetovao telefon,deinstalirao aplikaciju pa instalirao opet. Nista ne pomaze.

Poslednja izmena:
Dobar i ovaj novi pixel launcher...bukvalno isto sve preslikali + mogu i ikone da se menjaju

Sent from my Pixel 2 using Tapatalk

Ovo ne lici dovoljno?
54349c10d610d11aede8eaf8c6ca43ec.jpg

Sent from my Redmi Note 4X using Tapatalk

Pa evo kako izgleda ova.
Screenshot_2018-04-28-18-32-13-813_com.quoord.tapatalkpro.activity.jpeg
Mislim slicne su nego eto ja sam malo caknut. :)
Nikako ne mogu da nadjem ove smajlice..

Poslednja izmena:
Google se napravio pametan i ukinuo bottom address bar u najnovijoj verziji. Sada se ne može nikako koristiti. To mi je bila najbolja opcija,zato sam ga i koristio uz dobar sunc koji ima. Da li ima neki dobar android browser sa bottom bar opcijom?
Uopšte ni nije jasno zašto forsiraju na vrhu ,telefoni su sve veći .

Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Yandex browser ima to, ali ne znam koliko je dobar kao browser.
Nisam ga nešto koristio.

Da, sigurno nema, jer bi u suprotnom opcija bila na vidnom mestu.

Da li postoji neka aplikacija koja mi može pokazati da je dolazni poziv sa drugog broja sa kojeg sam preusmerio pozive? Dakle ako me neko zove na službeni broj a ja sam pozive preusmerio na privatni broj, da li nekako mogu prepoznati da je u pitanju preusmeren poziv a ne direktan?

Unapred hvala na odgovoru.

Hvala vam puno na brzim odgovorima. Meni telefon Sony Z2 sa LP Androidom uopšte ne pokazuje tu informaciju, čak ni na par sekundi, ali i da pokazuje na par sekundi ne bi mi mnogo značilo. Trebalo bi mi stalno obaveštenje dok traje poziv. Predložena aplikacija sa GP mi ne radi, probao sam još jednu ali bez uspeha.

@nsvladimir

Videh sada da postoji Mode 1 i Mode 2, drugi je za telefone kojima po default-u ne pokazuje nikakvo obaveštenje (moj slučaj). Međutim odustao sam od isprobavanja Mode 2 (koji je inače i nešto komplikovaniji da se podesi) jer je aplikacija preskupa. Imam brdo kupljenih aplikacija i uvek sam za to da se ispoštuje nečiji trud i rad, ali neću dati skoro 6$ za ovu aplikaciju.

Vladimire hvala ti još jednom na pomoći i izdvojenom vremenu!

Sta preporucujete umesto gReader? Probao Feedly ali mi je nesto spor pri ucitavanju

Ajde da pitam i ovde:

Postoji li dobra zamena za standardnu google phone (dialer/caller) aplikaciju? Pod dobra mislim da nema reklame, da ne prikuplja sve što može od ličnih podataka i šalje kome treba (Drupe, Dialer+, Truecaller...) i da ne dodaje u frequent koga hoće, kao što to radi Google

Ja sam sasvim zadovoljan free verzijom DW Contacts & Dialer. Od dozvola koristi Telephone, Contacts & Storage. I to storage verovatno zato sto sam dodelio zasebne melodije grupama (sto mi je i bilo bitno, jer tako oduvek koristim telefon). Jedina mana free verzije (a i paid) jeste dizajn a la Windows XP, ali mogu da zazmurim na to. Ima veliki broj omiljenih kontakata (tj. sitniji su od Google stock, pa ih vise stane na ekran), mozes da dodelis melodiju grupi, da ti sortiranje u grupi bude po ucestalosti poziva (sto ja koristim)... bas bas puno podesavanja, zaboravio sam sta placena verzija nudi vise, ali svakako nista sto mi je dosad zafalilo.
Evo SS kako kod mene izgleda grupa:

group view.png

I par SS sta sve ima u podesavanjima (a ima jos in-app podesavanja):
settings 1.png settings 2.png

Sve u svemu, prilicno ruzna aplikacija, ali funkcionalna za 10. Ova ljubicasta je default tema, nije mi ni to smetalo da bih menjao. Nema reklame ni ova free verzija.

Poslednja izmena:
Ja koristim plaćenu verziju exDialera. Iste dozvole kao ovaj gore app.

Ima caller id, Simpler, besplatan i ads free
b4894c25c5ebebe0f86804d721e84234.jpg

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Koristim moon reader. Da li ima neka alternativa, koja moze da uradi sync na racunar, tako da mogu da citam gde sam stao i na telefonu i na racunaru?

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Mislim da to može Amazon Kindle.
Sad se setio, mislim da može i FBreader. Sećam se da ima sync i da ima neku staru beta verziju za PC, ali ne mogu da se setim da li se sync odnosi i na tu verziju.

Poslednja izmena:
Nije baš tri ali godinu i dva meseca se ne ažurira exDialer pro (mart 2017 je poslednja verzija). Meni ne smeta, koristim ga i dalje.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Da li postoji neka aplikacija koja moze da ogranici upotrebu interneta na samo jednu aplikaciju? Konkretno kada se aktivira promocija za viber i ukljuci internet ostale aplikacije skinu sav kredit, pa bih ako je moguce da ogranicim da samo viber moze da koristi internet.

Nazad
Vrh Dno