Hvala na informaciji za maraton, da ne bi tebe, ja bih i ovaj propustioZa vikend je Fruskogorski maraton, bice lepog pesacenja po Fruskoj goriPreporuka za aplikaciju da se to lepo obelezi?
![]()
+1 i ja sam presao na njega i ako imam plaćen poweramp.Ko hoce besplatan muzicki plejer, bez reklama i nepotrebnih stvari preporucujem Musicolet. Poprilicno je lagan sto se tice koriscenja resursa telefona.
Takođe, pomenute aplikacije sve vreme moraju biti online, što će ti pojesti bateriju samo tako (pored činjenice da će ti je i GPS dovoljno jesti).
Da, ali onda nemaš kartu izvan onoga što ti je ostalo u kešuRunkeeper ne mora.Koristio sam je toliko puta dok nisam na netu.Samo se ulogujem i posle gasim net.
Da li postoji neka aplikacija u koju bih mogao da unesem brojeve i onda da ih cekiram, da bude u gridu, nesto kao listic za loto?
Treba mi za evidenciju slicica koje mi fale kad idem da se menjam[emoji16]
Sent from my SM-G930F using Tapatalk
Ajde molim te pogledaj koju verziju imaš da je skinem dok ne srede ovo sa tabbarom dole.Znači, da ga ne ažuriram
Ako ti treba za auto, ova app lepo radiKojom aplikacijom mogu snimiti rutu voznje sa najvecom i prosjecnom brzinom?
Sent from my SM-G950F using Tapatalk
Vec godinu i po dana na fonu kod mene, radi savrseno i preporuke naravno posle ovolikog vremena koriscenja te aplikacije.Ko hoce besplatan muzicki plejer, bez reklama i nepotrebnih stvari preporucujem Musicolet. Poprilicno je lagan sto se tice koriscenja resursa telefona.
Šta znam, meni je ovaj modern dizajn na v66 skroz ok ...Google se napravio pametan i ukinuo bottom address bar u najnovijoj verziji. Sada se ne može nikako koristiti. To mi je bila najbolja opcija,zato sam ga i koristio uz dobar sunc koji ima. Da li ima neki dobar android browser sa bottom bar opcijom?
Uopšte ni nije jasno zašto forsiraju na vrhu ,telefoni su sve veći .
Sent from my Mi A1 using Tapatalk
Da. Bas je dobar, uz amoled temu koja fino izgleda na amoled ekranu [emoji4]. Nisam bas primetio da se spominjao u ovoj temi pa rekoh da navedem mozda nekom bude koristilo.Vec godinu i po dana na fonu kod mene, radi savrseno i preporuke naravno posle ovolikog vremena koriscenja te aplikacije.
Snimio sam mali video (screen recording).kako skidas yt video?
Sad sam pogledao i ne nadjoh.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari