Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Znači, da ga ne ažuriram

Hvala, ali meni je trebalo nešto drugo. Da mi ne traži lozinku posle FP, kad zaključam ekran na double tap koji je implementiran u Nova Lančeru.

Kad pustim da se ekran sam zaključa, onda mi ne traži lozinku.

Može li se uopšte FP namestiti da radi bez lozinke, pina...?
Послато са Mi A1

Probaj sa Screen On and Off donate (od Katecca Tools). Kod mene je u dock-u Nova Lančera i posle gašenja/zaključavanja ekrana i uključivanje/paljenje preko Finger Printa ne zahteva lozinku - samo Finger Print tap.

kako mislis kada hoces da zoves iskoci stock? Pritisnes precicu jedne a otvori se druga? Nikada nisam ni koristio stock dialer (osim kad pastujem broj, posto ovaj koji koristim to ne moze) i radi normalno.
Da, pritisnem precicu novog dialera koji je podesen za def i iskoci stock i preko njega novi dialer.

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Ima li neka bolja aplikacija za upravljanje fb stranicom? Pages manager mnogo često neće da učita nove poruke, generalno je velika i spora aplikacija. Dovoljno bi bilo samo poruke lepo da rade.

Android 7
moze li da se iskljuci obavestenje za recimo Viber da je stigla nova poruka i onaj mali padajuci prozor sa vrha telefona,a da mi stize obavestenje preko jednog drugog programa kome je to takodje namena...
navodno bi taj program trebalo da potisne fabricka obavestenja,ali za neke aplikacije izlaze oba.....
konkretno me zanima ovaj program
https://play.google.com/store/apps/details?id=com.apps.skytek.notify

Poslednja izmena:
Banovale su mnoge zemlje i WhatsApp pa to ništa ne znači :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ne znam zbog cega je banovan WhatsApp, ali ovo deluje kao dobar razlog.
"This week, Russian officials began implementing a planned ban on the popular messaging platform Telegram after the company refused to hand over access to its users’ encrypted messages."

Ocigledno pitam zato sto ih ja nemam pa me zanima da li ostali imaju. Nije tesko zakljuciti.

Ljudi, dajte neku apk za wifi tastaturu i miš da upravljam sa telefona na TV box. Koristim cetus play, ali to toliko baguje, pogotovo miš, da se pokazivač gubi, pa nikad da se vrati, muka ziva :(.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Droidmote, unified remote, nema boljih

To imaš u nova podešavanjima, zatim meni napredna podešavanja.
Pogledajte prilog 249797
I moraš u podešavanjima telefona da staviš da ti odmah zaključa ekran.
Pogledajte prilog 249798
Nažalost to kod mene zaključa tek nakon 30sec iako je postavljeno kao na slikama... tih 30 sekundi dobijem crni ekran sa navigacionom linijom zzz
Pogledajte prilog 249799
Zato sam se nadao da postoji neki fingerprint double tap app bez roota. :/
Moze li detaljnije gde se nalazi u novaa setings ova opcija za zakljucavanje ekran double tap-om? Ja ne mogu obo da nadjem, podesio sam ekran da zakljucava odmah u podesavanjima telefona, ali nikako da pronadjem ovu opciju.

Sent from my Cool S1 using Tapatalk

Settings pa gestures & inputs pa double tap.

Sent from my SM-G930F using Tapatalk

Ja mislim da treba sa imaš nova prime za gestures.. Nisam siguran.

Sent from my HTC U11 using Tapatalk

Pošto na rom-u koji trenutno koristim nema opcije za adaptive brightness,jel može preporuka za neku aplikaciju?Hvala...

Poslato sa T1 7.0 uz pomoć Tapatoka

Da li to na najnovijoj verziji SofaScore aplikacije, ne mogu da se isključe notifikacije ili je to samo kod mene?

Послато са Mi MIX 2

Imam problem sa Facebook aplikacijom tj. ne izlazi mi na ikonici da imam obaveštenje (notification) samo kada uđem u app pokaže mi da imam. Gde se to podešava?

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka

Imam problem sa Facebook aplikacijom tj. ne izlazi mi na ikonici da imam obaveštenje (notification) samo kada uđem u app pokaže mi da imam. Gde se to podešava?

Poslato sa WAS-LX1 uz pomoć Tapatoka
Možda ti fb ne radi u pozadini kad ti je ekran zaključan. Meni je dobar evie launcher. U njemu može da se podesi na kojim aplikacijama će da se pojavi tačkica ili broj u gornjem desnom uglu kad stigne obaveštenje. Odlično ni radi i za fb i za ig.

Bacila je svemir zeku

@Šumadinac, to i ja imam na Mi A1 sa čistim 8.0 Androidom, ali na Mix 2 toga nema.

Kidence mi je pomogao da sistemski isključim notifikacije za SofaScore kao i za bilo koji drugu aplikaciju na Mix 2.
Ali bez obzira na to, više se iz same aplikacije ne mogu isključiti notifikacije.

Vidiš na drugom SS da je Android zabranio notifikacije, a ne podešavanja iz same aplikacije. Izgleda da su to ukinuli...
e067e49f955b1b6e57e1e950234868e7.jpg
6c6e2cb4e287e6a014189b92b48a38cc.jpg

Послато са Mi MIX 2

To je već do kineskog softvera ...
SofaScore je aplikacija koja ima možda i najbolje rešenje notifikacije.
Bukvalno za svaki sport i svaku bitnu stavku :)

Screenshot_20180423-114836.jpegScreenshot_20180423-114900.jpegScreenshot_20180423-115136.jpeg

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

^^ ovoga nije bilo do skoro jel tako? Vidim da sam apdejtom tek ovo dobio

Sent from my LEX820 using Tapatalk

Vrh Dno