Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Како да наместим да ми се коментари у Play store појављују на српском. Да ли и ром мора да буде на српском?

Sent from my MI 5 using Tapatalk

Како да наместим да ми се коментари у Play store појављују на српском. Да ли и ром мора да буде на српском?

Da, prebaciš jezik telefona i to ti ona bude i na PS-u.

Немам српски на телефону, Mi5. На таблету су ми коментари на српском. Највише ми смета јер не знам енглески па не могу да пратим коментаре.

Prati zvezdice. Sigurno niko nece napisati ocajna aplikacija, ne valja nista i dati 5* ili vrhunska aplikacija, dizajn, koriscenje, odlicna i 1*. :whip:

Sta 'vo Chainfire™ ovoliko (za)petlja SuperSU, 800 verzija. Sad najednom se ne moze bez nakih permmisions-a i feedback-a, a stare verzije rade OK. Sta li radi CCMT®... [emoji631] [emoji630]

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

@faca

Bolje da ih ne pratiš, to kao na YouTubeu, čitaš komentare i samo se nanerviraš :)

5% komentara na aplikacije je korisno, ostalo je sve "ne mogu da pokrenem aplikaciju na svom telefonu", "vratite stare opcije" i sl, odnosno, poprilično su subjektivni, jer ljudi imaju tendenciju da larmaju o nečemu kad nisu zadovoljni, umesto da se obrate direktno autoru aplikacije, a većina zadovoljnih korisnika ne ide i ne ostavlja opširne komentare, mahom samo 5 zvezdica.

Јел то знаци да ако нема српски на телефону да ми онда неће ни излазити коментари на српском.
Наше апликације имају коментаре на српском.

Јел то знаци да ако нема српски на телефону да ми онда неће ни излазити коментари на српском.
Наше апликације имају коментаре на српском.

Izvini, opisi aplikacija se sa engleskog prevode ako imaš srpski, a za komentare korisnika nisam siguran.
Naše aplikacije koriste naši ljudi, pa samim tim ostavljaju po inerciji komentare na srpskom. To su dve različite stvari.

У налогу је подешен српски. Изгледа да се и коментари "наших" корисника на српском појављују само ако је на телефону намештен српски, сад сам проверио на таблету, пребацио на енглески и нема коментара људи из Србије.

Sent from my 8070 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Sto se uopste zezate sa supersu? Phh's superuser radi perfektno na androidu 7. Mali, brz, bez kineskig koda.
Sad sam probao MagiskSU, jer vidim na XDA da dosta ljudi preslo. Nisam ni cuo bio za Magisk dok nisam prelistao malo obih dana XDA bas zbog problema sa SuperSU. Uredno prolazi i SafetyNet, odma' mi iskocila notifikacija za SuperMaria jer sam se ranije preregistrovao. Sve radi dobro kao i sa SuperSU sto je bitno.

Mozda i bolja Open Source alternativa, sumnjam kako stvari stoje da cu se vise vracati na SuperSU. Kako ih je preuzeo CCMT raspad sistema. Zavrsice kao Cheetah Mobile. [emoji23]

Da zasnovan je na phh Superuser koji je opet LOS Superuser.

Edit: Vidim i PureNexus odradio integraciju sa njim u Settngsu. [emoji106]

Poslednja izmena:
Magisk je dobar. Meni je i LoS Root add-on dovoljan :)

Sent from my Redmi Note 4 using Tapatalk

Naravno ko kotisti LOS, addon je dovoljan.

Kap je prelila casu, kad sam vidio koliko petljaju, i koliko ih boli qc da isprave gresku. I sad stoji na playu problematicna verzija. Dok je Chainfire bio tu nikad problem, oni preluzeli odmah krucijalan problem. Je li se kinezi dohvate necega (SW-a pogotovo) odma' raspad...

Poslednja izmena:
@nightshadow

Tasker konacno material, b verzija.[emoji122] Mislim kupio sam ga nekad, ali ne koristim, ima boljih za mene. Ali svakako [emoji106] Ostaje jos Titanium da se redizajnira i restruktuira od tih starih dobrih aplikacija.

Videh, instalirao sam već.
Ima dosta nekih sitnih UI bagova, ali vidim da to polako sređuje, biće prvi apdejt danas/sutra.

Lepu izgleda svakako, mnogo bolje nego ranije.
I da, nema boljih :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Koja app ima opciju double tap to sleep?Po mogucstvu da je stand alone aplikacija,nema veze ako zahteva root.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

Ako ti je sleep zaključavanje i gašenje ekrana, onda može Nova launcher.

Nasao sam neku app na playstore,a za Novu znam da ima tu opciju.

Sent from my E6653 using Tapatalk

Na taj mislim, meni jedna od najosnovnijih aplikacija na telefonu, pre svega jer ima opciju "trusted wifi", pa kod kuce ne moram da otkljucavam telefon.

Ima li trusted wifi?

Ima, samo sto radi malo drugacije.
C locker ima profile (lokacija, wifi, muzika, default...). U zavisnosti od profila, imas razlicite ekrane. U principu samo postavis razlicite widgete po potrebi po profilu. U podesavanjima profila postoji smart unlock gde biras koji profil moze da zaobidje unlock i unutar toga biras odredjen wifi ili lokaciju.

Na trusted Wi-Fi ti je otključan telefon, tj isključuje lock screen, koliko sam ja shvatio.

Sent from my Nexus 5X using Tapatalk

I prosto je neverovatno da Google to nije ubacio u smart lock nego radi preko lokacije

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Kako se instalira taj magisksu, skinut je sa google play?
Sad sam stavio phhs superuser, ali nema obaveštenja kao kod supersu kad neka app trazi root.

Sent from my x600 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Uspeo sam da ubacim magisksu, ali safety check nije pozeleno, mozda he do Roma. State to znaci, da li mogu module da instaliram?
39a3af96b0bd244207683f347a1caf6b.jpg

Sent from my x600 using Tapatalk

Nazad
Vrh Dno