Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Nadjes negde tu ikonicu od samsunga i stavis da ti bude takav izgled foldera

Skines ikonu koju hoces za folder, odes u nova settings, pa folder pa folder background i tu stavis tu koju hoces i bice isti samsung folder

Sent from my Nexus 7 using Tapatalk

Ima smisla sto @telep kaze, ali bojim se da ce biti sitna ikonica kad se skupi.

Ali, i posto je to pozadina, nece se vidjeti nista na njoj od ikonica ispred.

Koliko ga skontah on hoce da vidi cijeli sadrzaj foldera (ikonice-folder preview), a ne oblik pozadine.

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Nadjes negde tu ikonicu od samsunga i stavis da ti bude takav izgled foldera
Našao sam, međutim kada je izaberem u custom background folderi mi budu mnogo veći od običnih ikonica. Otprilike ovako
f7ef31a037dc789473846ab8a061d162.jpg

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Pa ti uradi resize sličice pre nego što je postaviš kao pozadinu za folder :)

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Neki dobar program za snimanje razgovora?Probao sam automatic call recorder ali na mom p9 lite se ne cuje sagovornik?

Zašto mi ne ažurira temperaturu, Nova louncher
1feeeffea6a01b2cc97981ec0c2de36d.jpg

6fb0f1df64d39b65eba5618b1b4cec8a.jpg

Sent from my x600 using Tapatalk

@Predrag_ probaj da uradiš resize ikonica unutar same Nove. Sada gledam veličine kod mene, sve su identične veličine. Možda ih taj resize gore-dole dovede do istih dimenzija.

Resize smanji ikone foldera, ali srazmerno smanji i ostale ikone tako da opet dođem na isto. Jednostavno, kada stavim bilo koji custom background za folder uvek je veća ikona foldera od ostalih. Kada su default pozadine sve je ok.

Resize smanji ikone foldera, ali srazmerno smanji i ostale ikone tako da opet dođem na isto. Jednostavno, kada stavim bilo koji custom background za folder uvek je veća ikona foldera od ostalih. Kada su default pozadine sve je ok.
A jesi li probao onu opciju normalize icon size?

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Da, to je stalno uključeno. Probao sam i da isključim, isto. Odustajem..

Sent from my SM-G950F using Tapatalk

Jel vam radi instagram+? Meni se izlogovao i neće sad da se uloguje a tačni su podaci 100%...

Sent from my MX5 using Tapatalk

Verovatno instagram api ima veze sa time. Ni meni imagine nece (moglo je do pre mesec dana) da prihvati podatke iako su tacni

Neki dobar program za snimanje razgovora?Probao sam automatic call recorder ali na mom p9 lite se ne cuje sagovornik?
kod mene ACR radi dobro. Note 3. ali treba probati jer zavisi od telefona, na nekima ce verovatno neki drugi recorder raditi bolje.

Послато са SM-N7505 уз помоћ Тапатока

Verovatno instagram api ima veze sa time. Ni meni imagine nece (moglo je do pre mesec dana) da prihvati podatke iako su tacni
Neće ni zvanična app a preko browser-a hoće normalno. [emoji15]

Sent from my MX5 using Tapatalk

Nema pomoći, samo promena telefona, do Huawei-a je. Osim ako ne ubace snimanje u svoj UI kao sastavni deo, app sa store rade, ali ne i na Huawei.

Nema pomoći, samo promena telefona, do Huawei-a je. Osim ako ne ubace snimanje u svoj UI kao sastavni deo, app sa store rade, ali ne i na Huawei.
Bold beast call recorder radi provjereno na P9 lite (C432) sa podešavanjima:
- Record Mode: 1
- Tune Audio Effect: No
- Tune Audio Route: Group3

Poslednja izmena:
Vrh Dno