Nema smisla to, jer su ikonice dinamičke, prikazuju stvarni sadržaj foldera.Nadjes negde tu ikonicu od samsunga i stavis da ti bude takav izgled foldera
Sorry, sad kapiram na šta si mislioSkines ikonu koju hoces za folder, odes u nova settings, pa folder pa folder background i tu stavis tu koju hoces i bice isti samsung folder
Sent from my Nexus 7 using Tapatalk
Zar niko ne zna?Kako sakriti root?
Neophodno je kako bi se koristio android pay.
Zar niko ne zna?
Nije za mene, za burazera.ako imas exposed, postoji modul za to. Osim, toga, postoji hide my root app, ali mislim da ne radi.
Nije za mene, za burazera.
Koji je to modul da mu kažem da proba?
Našao sam, međutim kada je izaberem u custom background folderi mi budu mnogo veći od običnih ikonica. Otprilike ovakoNadjes negde tu ikonicu od samsunga i stavis da ti bude takav izgled foldera
Probao ali neće, uvek bude veće od ostalih ikonaPa ti uradi resize sličice pre nego što je postaviš kao pozadinu za folder![]()
Sent from my Nexus 6P using Tapatalk
Boldbeast recorder, acr...Neki dobar program za snimanje razgovora?Probao sam automatic call recorder ali na mom p9 lite se ne cuje sagovornik?
A jesi li probao onu opciju normalize icon size?Resize smanji ikone foldera, ali srazmerno smanji i ostale ikone tako da opet dođem na isto. Jednostavno, kada stavim bilo koji custom background za folder uvek je veća ikona foldera od ostalih. Kada su default pozadine sve je ok.
Systemless root + suhide,Kako sakriti root?
Neophodno je kako bi se koristio android pay.
InCall Recorder.Neki dobar program za snimanje razgovora?Probao sam automatic call recorder ali na mom p9 lite se ne cuje sagovornik?
kod mene ACR radi dobro. Note 3. ali treba probati jer zavisi od telefona, na nekima ce verovatno neki drugi recorder raditi bolje.Neki dobar program za snimanje razgovora?Probao sam automatic call recorder ali na mom p9 lite se ne cuje sagovornik?
Neće ni zvanična app a preko browser-a hoće normalno. [emoji15]Verovatno instagram api ima veze sa time. Ni meni imagine nece (moglo je do pre mesec dana) da prihvati podatke iako su tacni
Neki dobar program za snimanje razgovora?Probao sam automatic call recorder ali na mom p9 lite se ne cuje sagovornik?
Bold beast call recorder radi provjereno na P9 lite (C432) sa podešavanjima:Nema pomoći, samo promena telefona, do Huawei-a je. Osim ako ne ubace snimanje u svoj UI kao sastavni deo, app sa store rade, ali ne i na Huawei.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari