Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Kako se instalira taj magisksu, skinut je sa google play?
Sad sam stavio phhs superuser, ali nema obaveštenja kao kod supersu kad neka app trazi root.

Sent from my x600 using Tapatalk
Mora raditi, nesto nisi dobro...
Uspeo sam da ubacim magisksu, ali safety check nije pozeleno, mozda he do Roma. State to znaci, da li mogu module da instaliram?
39a3af96b0bd244207683f347a1caf6b.jpg

Sent from my x600 using Tapatalk
Nisi sakrio root, ima opcija i onda odradi SafetyNet. Module ne koristim, pretpostavljam da radi OK.

Neke app koriste SafetyNet kao SuperMario, Pokemon, Netflix...itd

Sent from my Nexus 6 using Tapatalk

Poslednja izmena:
trčim (džogiram) svakodnevno na olimpu, imaju atletsku stazu itd.

da li postoji aplikacija koja može da prepozna hod i trčanje, tj. da napravi razliku?

Google Fit pravi razliku izmedju hoda i trcanja.
Doduse, rejv mi prepozna kao biking. :D

Sent from my Nexus 5 using Tapatalk

Jesi li od onih sto trce bez majice, ili trcis zbog sebe? :d

to bez majice mi je totalno klošarski (možda ne bi bilo da sam nabildovan) :d

od nedavno trčim na olimpu, uglavnom sam do sada trčao (neredovno) oko kapije beograda i tamo je golima džukaca tako da ne može da se trči uvek. na olimpu je opuštencija samo mi je malo dalje od stana (stanujem na uglu bulevara i ustaničke).

Melodije Starih Telefona

Pogledajte ovu aplikaciju i kažite mi šta mislite o njoj.

Ako osećate nostalgiju i ako volite zvukove starih telefona, pripremili smo ovu fantastičnu aplikaciju samo za vas. Aplikacija Melodije Starih Telefona sadrži zvukove visokog kvaliteta, prema tome skinite je besplatno i podsetite se kako su zvučale melodije iz proslosti. Obogatite svoj Android™ pametni telefon ili tablet ovom kul kolekcijom ringtonova i učinite ga posebnim. Neverovatne retro melodije I zvukovi starih telefona vas čekaju u ovoj aplikaciji i svi su besplatni, tako da, skinite ih danas i budite najmoderniji među prijateljima.
Kako koristiti aplikaciju:

- Skrolujte kroz listu melodija
- Sačuvajte omiljene zvukove u Favorite fasciklu
- Podesite najbolju melodiju kao generani zvuk zvona
- Koristite druge zvukove za vaše omiljene kontakte, SMS i alarm

Skinite na Google Play™ prodavnici danas: https://goo.gl/Mngnpe

Skinuo sam zvukovi i aplikacija je OK ali reklame su previše agresivne.Probam dve melodije i već na trećoj eto reklame ,čim uključim apk eto je još jedna a kada hoćeš da izađeš eto nove.Obrisao odmah i to samo zbog toga.

Sent from my Le X820 using Tapatalk

Desava li se jos nekome da mu telefon "zaboravi" APSOLUTNO SVE WiFi mreze (ukljucujuci i kucnu)? Vec drugi put da mi se to desilo, bez nekog ociglednog razloga. Ukljucen je Google backup, ocito ni on ne radi.

Note 3 je u početku imao taj problem na stock ROMu. Recimo, pre 2 god

Desava li se jos nekome da mu telefon "zaboravi" APSOLUTNO SVE WiFi mreze (ukljucujuci i kucnu)? Vec drugi put da mi se to desilo, bez nekog ociglednog razloga. Ukljucen je Google backup, ocito ni on ne radi.

Da nije do one tvoje aplikacije za Trusted wifi.

uopste nemam zelju za starim zvukovima.. hvala

Sent from my Redmi Note 3 using Tapatalk

Ne znam kako vama, ali meni šifre za wifi ne pamti uopšte kada odradim factory reset npr, nikad i nije.
Uvek mi je backup bio uključen.

Rešio sam tako što sam sam bekapovao onaj .conf fajl, pa ga vratim ručno kad odradim fr.

Sent from my Nexus 6P using Tapatalk

Ne znam kako vama, ali meni šifre za wifi ne pamti uopšte kada odradim factory reset npr, nikad i nije.
Uvek mi je backup bio uključen.

Rešio sam tako što sam sam bekapovao onaj .conf fajl, pa ga vratim ručno kad odradim fr.

Ni meni, jel bi mogao da kazes putanju za taj conf fajl, ili bar da mi kazes tacan naziv pa cu ga naci.
Hvala.

Da li se još nekome dešava da u zadnjih možda mjesec dana dobija notifikacije koje vode na neke aplikacija na Play Store? Često je u pitanju neka Social All aplikacija, a i druge. Znači kao neka agresivna reklama više puta dnevno koja izleće i na koju ako se klikne vodi na tu neku random aplikaciju na Play Store. Da li je takav novi Play Store ili je nešto drugo u pitanju, i može li se to isključiti negdje? Mada kada sam za Google Play tamo u Settings > Apps podesio da mi ne izbacuje nikakve notifikacije ovo je i dalje izletalo, pa ovo možda nije do njega. Ako nije do čega je onda, i kako to riješiti?

Da li se još nekome dešava da u zadnjih možda mjesec dana dobija notifikacije koje vode na neke aplikacija na Play Store? Često je u pitanju neka Social All aplikacija, a i druge. Znači kao neka agresivna reklama više puta dnevno koja izleće i na koju ako se klikne vodi na tu neku random aplikaciju na Play Store. Da li je takav novi Play Store ili je nešto drugo u pitanju, i može li se to isključiti negdje? Mada kada sam za Google Play tamo u Settings > Apps podesio da mi ne izbacuje nikakve notifikacije ovo je i dalje izletalo, pa ovo možda nije do njega. Ako nije do čega je onda, i kako to riješiti?
Ne izbacuje ti to playstore, nego neka aplikacija.
Klikni i zadrži na notifikaciju kad izađe i vidi koja app je izbacuje

Neko je pitao za call record aplikacije međutim ja sam uvek imao problema sa njima..nekad rade, nekad ne rade :D mada sam i prestao da ih koristim, zatrebale mi jednom, dva puta u životu..

Međutim vidim, zanimljive stvari su izbačene sa hardverske strane pa kome zatreba ima i takvu alternativu...nisam probao pa ne znam da li daju zadovoljavajuć snimak :)

https://www.amazon.com/RecorderGear-PR200-Bluetooth-Recording-Recorder/dp/B01CIATFB4

https://www.aliexpress.com/item/wir...o-answering-machine-function/32784167005.html

https://www.aliexpress.com/item/Fre...order-with-MP3-Player-function/922290957.html

Poslednja izmena:
Radil nekome dots badges u novoj?

Radi izgleda ali ne za sve app. Nema ono k'o ranije da se biraju app-ovi u Tesli.

Ja nisam primetio, mislim da radi za sve app

Koju aplikaciju koristite za praćenje troškova? Ja trenutno koristim moneylover, ali Niš nesto oduševljen, isprobao bih jos nesto.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Nisu loše Wallet i ExpenseIQ, mada se meni moneylover najviše sviđa.
Nažalost, morao sam da ga promenim, jer je iz nekog razloga počeo da mi jede bateriju. Probao sam i reinstall, ali džaba.

Imam AdAway i apdejtovan je. Ali sam primetio da mi neke linkove nijedan browser ne otvara.

Recimo, danas sam u drugoj temi naišao na sledeći link:
https://www.aliexpress.com/item/NEW...lgo_pvid=2ad1931b-ac27-47a1-8a30-b8cc05a379e9

Kada se post citira vidi se da je link baš takav kako piše, ali ako kliknem na njega on me vodi na neki redirect koji telefon ne pušta (ad.admitad.com). Tačnije, vodi na: https://ad.admitad.com/g/1e8d114494...lgo_pvid=2ad1931b-ac27-47a1-8a30-b8cc05a379e9

Onda strana ne može da se otvori i javlja ovo:
2a9bab429e99fa330d2bc3e0a0292e52.jpg

Kako ovo da rešim?

Poslednja izmena:
Vrh Dno