Koju aplikaciju koristite za praćenje troškova? Ja trenutno koristim moneylover, ali Niš nesto oduševljen, isprobao bih jos nesto.
Sent from my SM-G935F using Tapatalk
Sa
MoneyWisea, koji se više ne održava sam prešao na
MoneyLover, ali mi nije nešto legao, pa sa njega na
Monetal, koji mi je bio siromašan opcijama, a i dev ima neku svoju glupu logiku koje se drži (najviše mi je smetalo da kategorija ne može istovremeno da ima i prihode i rashode), pa je to u velikoj meri komplikovalo situacije kada izađem recimo sa nekim, pa delimo neki trošak po pola, ali tako da ja platim sve karticom, a ta ili te osobe mi svoje delove daju u kešu, pa mi je to bilo najlakše prikazati kao -1000 u Coffee (recimo) na kartici, a onda +500 Coffee u Kešu, međutim, prc. Ne može.
Probao sam onda
opet MoneyLover, ali im se nešto desilo pa su mi SVE kategorije prešle u Expenses, pa su oni tu nešto vraćali neki backup, ali mi se posle toga nije više trošilo vreme na njih.
Onda sam probao
Wallet i odlučio da na njemu i ostanem.
Najveći sale moment Walleta mi ustvari ne možemo da koristimo (onu automatsku sinhronizaciju sa bankom) i ima i on svojih mana ako baratate sa više valuta, svaki put kada im promenite kurs, on retroaktivno promeni kurs svim transakcijama, pa ako ste nekad nešto u inostranstvu platili nekim forintama, u protivvrednosti 100eur, ako u nekom trenutku opet budete u Mađarskoj pa ažurirate opet kurs, verovatno će se desiti da prikaže onu prethodnu kupovinu u forintama kao recimo 99e ili 101e, u zavisnosti da li je forinta opala ili ojačala. Ali su mi rekli da znaju za to i da u nekom trenutku planiraju da to isprave.
Ono što mi je bitno je da ima automatsku sinhronizaciju podataka sa više uređaja, a i web pristup svemu nije loše imati. Desilo mi se svojevremeno da sam zaboravio napraviti backup na MoneyWiseu, pa sam izgubio nekoliko meseci unosa