Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Stavi u white list *.viglink.com

Edit Nisam video, stavi taj admitad u white list.

Sent from my C6903 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Quick Pick mi u zadnje vreme zabaguje i gasi se svaki put kada iz njega hocu da posaljem neku sliku.
Neko je postavljao ranije link sa stabilnom verzijom. Moze opet link?
Koji App bi preporucili kao zamenu za Quick Pick?

Gesendet von meinem Nexus 5X mit Tapatalk

Koju aplikaciju koristite za praćenje troškova? Ja trenutno koristim moneylover, ali Niš nesto oduševljen, isprobao bih jos nesto.

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Sa MoneyWisea, koji se više ne održava sam prešao na MoneyLover, ali mi nije nešto legao, pa sa njega na Monetal, koji mi je bio siromašan opcijama, a i dev ima neku svoju glupu logiku koje se drži (najviše mi je smetalo da kategorija ne može istovremeno da ima i prihode i rashode), pa je to u velikoj meri komplikovalo situacije kada izađem recimo sa nekim, pa delimo neki trošak po pola, ali tako da ja platim sve karticom, a ta ili te osobe mi svoje delove daju u kešu, pa mi je to bilo najlakše prikazati kao -1000 u Coffee (recimo) na kartici, a onda +500 Coffee u Kešu, međutim, prc. Ne može.
Probao sam onda opet MoneyLover, ali im se nešto desilo pa su mi SVE kategorije prešle u Expenses, pa su oni tu nešto vraćali neki backup, ali mi se posle toga nije više trošilo vreme na njih.

Onda sam probao Wallet i odlučio da na njemu i ostanem.

Najveći sale moment Walleta mi ustvari ne možemo da koristimo (onu automatsku sinhronizaciju sa bankom) i ima i on svojih mana ako baratate sa više valuta, svaki put kada im promenite kurs, on retroaktivno promeni kurs svim transakcijama, pa ako ste nekad nešto u inostranstvu platili nekim forintama, u protivvrednosti 100eur, ako u nekom trenutku opet budete u Mađarskoj pa ažurirate opet kurs, verovatno će se desiti da prikaže onu prethodnu kupovinu u forintama kao recimo 99e ili 101e, u zavisnosti da li je forinta opala ili ojačala. Ali su mi rekli da znaju za to i da u nekom trenutku planiraju da to isprave.

Ono što mi je bitno je da ima automatsku sinhronizaciju podataka sa više uređaja, a i web pristup svemu nije loše imati. Desilo mi se svojevremeno da sam zaboravio napraviti backup na MoneyWiseu, pa sam izgubio nekoliko meseci unosa :)

Kada sam prešao na novi fon vidim da mi fale neki kontakti. Odem na gmail-contacts na desktopu, vidim da je gomiletina kontakata svrstana pod "other contacts", pa kada klknem na njih imam opciju "add to contacts".

U čemu je fora?

I dalje se gasi svaki put kada hoću da iz quickpic pošaljem neku sliku
25f353c0bccad27c6d7a4f452fdd6972.jpg

Gesendet von meinem Nexus 5X mit Tapatalk

Uz koje djubre od aplikacije sam nabacio ovaj "Office Reader" za pdf?

Nema ga medju instaliranim aplikacijama, ocajan je i izbacuje reklame u pdf fajlovima.

Kako da promenim def. aplikaciju za citanje pdf-ova?

pa clear defaults za office reader :D

instaliraj još neki pdf reader pa kreni da otvoriš neki pdf fajl, dobićeš ponovo spisak svih aplikacija koje mogu da ga otvore

Poslednja izmena:
Djubre je doslo uz UC Browser [emoji4]

Steta, UC mi se do sada pokazao kao naibolji, ali zbog ovog mora da leti.

Poslednja izmena:
Probaj samsungov browser (skini sa apkmirror), kazu ljudi da radi valjda na svim telefonima (ja licno nisam imao kad da probam), pa javi. Mislim da ima i blokator reklama i jos dosta toga. Imas i tuga browser sa xda, kao i brave.

Djubre je doslo uz UC Browser [emoji4]

Steta, UC mi se do sada pokazao kao naibolji, ali zbog ovog mora da leti.

Ladno neko koristi kineski UC na Androidu? :)
Ajde razumem na W10m, tu mrtva trka Edge vs UC koji je manje zlo ali brate bar ovde imas mnogo bolje (i sugurnije) pretrazivace..

Ja koristim Chrome dugo, imam i Firefox ali mi je njegova sporost išla na nerve pa sam ga pustio da stoji ali ga ne koristim. Nisam ga skoro probao, valjda je bolje.

Sent from my SM-G920F using Tapatalk

Opera i Dolphin baguju na mom telefonu, za Dolphin sam cak i pisao devu, probao kao ds resi problem, ali nije uspeo potpuno(nije se ni mnogo trudio, verovatno).

Probacu ovih dana puffin, lightning, samsung sa apk i ostale navedene, hvala [emoji4]

Da li je realno da na je dolphinu podrazumevani pretraživač Yahoo i da ne može da se promeni?

I uopšte, jel postoji neki settings ili opcije za bilo šta u njemu?

Bas mi treba zamena za Chrome pa isprobavam sve što ste naveli

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Slučajno sam provalio da je onaj mali delfin ustvari taster za opcije lol bilo mi je čudno što nigde nema nikakvih opcija, a svi ga bas hvale

Sent from my WAS-LX1 using Tapatalk

Jel Orion Tv sad moze besplatno da se gleda, posto sad pise Watch free umesto Trial?

Sent from my X551 using Tapatalk

Koja aplikacija najpreciznije meri metre? Treba da izmerim udaljenost od jedne tacke do druge, po meni je to 150-200metara, naravno ne mora biti tacno ali da ne bezi vise od 5m? Da znam odokativno dok ne izvedem geometra.

Nazad
Vrh Dno