Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel neko zna u cemu je razlika u verzijama google play store-a, ono f-all, g-all i tako to, konkretno ta dva slova "f" i"g" me bune...

3ae3fe340e9ec94802b4bf2f0f5bbd1c.jpg

Evo da javim da Zumbul nema vise reklame [emoji41]
Juce je bio update za YouTube adaway (xposed) i nisam primetio reklame na YT [emoji56]

Da li postoji aplikacija koja bi napravila "nagativ" sliku od Androida i svih aplikacija, ali da to radi malo pametnije od ugrađene opcije "Color inversion" (LG Spirit, Android 6.0, non-root)?

Znači, hteo bih da mi SMS, Firefox, Gmail, Settings itd ima crnu pozadinu i bela slova. Pomenuta ugrađena opcija radi to, ali uz to i sve slike prebacuje u negativ, pa to izgleda često neupotrebljivo ili bar ružno.

Da li je to nekako moguće izvesti?

Jel moze neko da mi preporuci app za vracanje slika posle factory reseta? Ako uopste postoje neka koja sigurno radi...u problemu sam velikooom...

Jel ima neko problem sa modifikovanom Facebook app. Ne otvara poruke???

Ima li neka zamena za Firetube mozda? Nesto mi ne sljaka u poslednje vreme, tj. ne sljaka skoro uopste.

OGyoutube?
(nisam siguran da li je to to, nisam firetube nikada instalirao, ali po opisu, lici)

Nije izgleda to to, probao sam sada, a i nesto mi ne radi. Firetube mi je bio odlican. Meni bitno sto moze da se slusa muzika kada je iskljucen ekran.

To može i OGyoutube

Послато са SM-G900F уз помоћ Тапатока

Nisam uspeo da ga instaliram, tj. ne znam kako se pokrece.

Ima za xposed modul youtube background playback, ako koristis tako nesto

Sent from my D6503 using Tapatalk

Nadji OGYouTube v1.2 (to je starija verzija). Radi odlično i instalira se kao i svaka druga aplikacija.

Sent from my ONEPLUS A3003 using Tapatalk

Moraš deinstalirati ili freezovati Youtube app ako želiš da ti radi Ogyoutube.

meni radi poslednja verzija sa sajta bez toga. i bez xpozed-a. i bez root-a.
Doduse, zna nekada da zabode background play, ali fc i ponovno pokretanje resava problem.

Imate isto na xda y music(YouTube music). Takođe, tu je i videoder, njega najvise sam koristio, kao i snaptube. Ako je neko isprobao sve, neka napiše koji je najbolji...

Послато са E2303 уз помоћ Тапатока

Snaptube ubedljivo najbolji, lepo radi i sem na youtubeu moze da skida sadrzaj i sa ostalih servisa.

Kako moze da se reši problem sa Google app i Google servisima? Prave mi mnogo wakeup-ova, od jutros skoro 1200...
Meizu mx5 je u pitanju, flyme 5.1.3.0 G sistem, Android 5.1.

653f69bdf20ec336bb8b0ea13191e8d1.jpg

08c360fbbac687db7145b700eaedf04b.jpg

15d05e772732e13f1918a5ca959d3587.jpg

dccb3b4074a91cf8a6efc49ee6071372.jpg

Sent from my Nokia 3310 using Tapatalk

Poslednja izmena:
Probaj onu foru, da ides na uninstall updates...resetujes telefon , i onda odradi update... Neki put to resi problem...Jel imas root? Jel ti ugasen Google backup?

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
Imam root, gde da nadjem Google backup(nikako ne mogu da se setim gde je to u opcijama)?

U podesavanjima, pa Backup...Ako ne uspe ovo sto sam ti prvo predlozio, skini BBS(BetterBatteryStats)...i imaces detaljan uvid koji servis pravi problem.

Sent from my RN3 Pro

Poslednja izmena:
Nemam ja to u podešavanjima na Flyme-u, taj backup, samo onaj njegov.

Nazad
Vrh Dno