Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Za probu kod mene na S6 sam ubacio ACR, radi odlično. Jedino ona od par probanih na početku korišćenja nudi da se čekira da li znate da je u nekim zemljama zabranjeno snimanje razgovora, tj morate čekirati da je u vašoj zemlji dozvoljeno kako bi mogli koristiti aplikaciju.
Posto je njen tel neki Azumi, nije htela da radi, ali radi Automatic Call Recorder sasvim korektno.

Elem, razgovore bi snimili za svaki slučaj ako dodje do nečeg, i naravno bez saveta advokata ne bi ništa pokretali, niti saopštili dotičnoj o postojanju istih.
Da nije kompromitujuce, okačio bih vam najsvežiji snimak od danas, da vidite šta ljudi sebi sve daju za pravo, ali svi već dobro znamo gde živimo i da odavno nemamo ni prava kao građani, a kamoli kao radnici i sto je gazda moćniji, šanse da dobiješ nesto protiv njih su ravne 0.

Може на пм па да чујемо :D

Sent from my HTC One_M8 using Tapatalk

Za probu kod mene na S6 sam ubacio ACR, radi odlično. Jedino ona od par probanih na početku korišćenja nudi da se čekira da li znate da je u nekim zemljama zabranjeno snimanje razgovora, tj morate čekirati da je u vašoj zemlji dozvoljeno kako bi mogli koristiti aplikaciju.
Posto je njen tel neki Azumi, nije htela da radi, ali radi Automatic Call Recorder sasvim korektno.

Elem, razgovore bi snimili za svaki slučaj ako dodje do nečeg, i naravno bez saveta advokata ne bi ništa pokretali, niti saopštili dotičnoj o postojanju istih.
Da nije kompromitujuce, okačio bih vam najsvežiji snimak od danas, da vidite šta ljudi sebi sve daju za pravo, ali svi već dobro znamo gde živimo i da odavno nemamo ni prava kao građani, a kamoli kao radnici i sto je gazda moćniji, šanse da dobiješ nesto protiv njih su ravne 0.

ACR +1 ja ga dugo vec koristim.

Samo nisam siguran koji je audio format najbolju u odnosu kvaliteta i zauzeca memorije. Stoji mi FLAC

A neki pouzdan program za promenu mog glasa dok se javljam ili pozivam nekog normalnim putem (ne voip)?

A neki pouzdan program za promenu mog glasa dok se javljam ili pozivam nekog normalnim putem (ne voip)?
Koristio sam na PC program screaming bee, I preko njega je bilo moguće npr promeniti glas dok pričaš sa nekim na skajpu i slično.
Vidim da ima i Android aplikacija, ali ne znam da li ima opciju sa menja glas normalnim pozivima

pa probaj i javi :d

Koji format audio fajla preporučujete za Call recorder? Vidim da je 3gp default

Koji format audio fajla preporučujete za Call recorder? Vidim da je 3gp default

stavi amr ako ima u listi, bar je tako kod mene na Sony-u, instalirao sam neki tweak sa 4.4.4 dok je jos u romu bilo omoguceno snimanje razgovora, lepo radi sada na 6.0.1 :)

----------------------

Nego ljudi ove reklame ne moze ni adaway da ukloni?!

0e8ad9e9c5ec489adb090bbd7bc6e7b9.jpg

Poslednja izmena:
Ja nemam te reklame. . .

Reklame su zbog zumbula...;)

Hahaha telefon to sam izbaci kad mu pustis Nadu Topcagic [emoji2]

Послато са GT-I9301I уз помоћ Тапатока

Pa da, on ti ni ne kaze da telefon ima 4 virusa, vec ti :D

Ajde uozbiljite se...
Nisu to zvezde granda pa da tako mislite, ko da nikad niste bili u kafani...sve sama fina gospoda.

Da li postoji način da se preskoče ove dosadne reklame na YouTube? Ne mislim na one pre videa nego na ove što su počele da iskaču u sred gledanja.

Mislim da ne.. užasna praksa googla.

Sent from my Redmi Note 3

Možda neka druga app za gledanje YouTube sadržaja?

Ja gledam iz Chrome-a. Imam AdAway i Lucky Parcher i nemam nikakvih reklama tako.
Kod devojke i na mom tabletu, pušta se iz YT aplikacije i tu na žalost ima baš tih reklama usred sadržaja, i pored AdAway i LP-a. :(

^^
This is how a true bromance is born, ladies and gentleman... :D

Elem, za adaway predpostavljam da treba root?
za nas uboge nerutovane korisnike, nista za protiv reklama?

I ja u zadnje vrijeme susrećem sve više reklama iako imam Adaway :(

Sent from my MI 4W using Tapatalk

Pa svaki put kad pogledam u neki bilbord. Ranije nije bilo tako...svi bili prazni...bila kriza, lepše se živelo bez reklama.

Vrh Dno