Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jesi siguran? Da nisi kliknuo na konverzaciju, umesto na pojedinačnu poruku? Ili možda nisi uključio Delivery Report?

Uključen je, nema veze odradiću hard reset pa će se valjda srediti. Hvala ljudi :)

Ovih dana uzimam sgs, pa me zanima koji je najbolji nacin da sacuvam sms-ove(contacts su google) i da posle formatiram ovaj sd card pre stavljanja novog roma na sgs.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

Ovih dana uzimam sgs, pa me zanima koji je najbolji nacin da sacuvam sms-ove(contacts su google) i da posle formatiram ovaj sd card pre stavljanja novog roma na sgs.

Sent from my HTC Desire using Tapatalk

kontakte ce ti normalno povuci sa istog gmail naloga, a sto se formatiranja kartice tice, ne znam sta pokusavas da sacuvas na istoj, ali najlakse ti je da prebacis na komp, formatiras, pa vratis...

Za sms imaš aplikacije na marketu, koje i njih prebace na gmail. Valjda rade preko imapa.

Ttalk.

da li ima neki wifi/bt widget koji je onako u simi clock stilu?

Koji app za blokiranje reklama u aplikacijama/igrama koristite?

Adfree it is, then :) Hvala na preporuci!

Neki video player koji podrzava subtitle ali da podrzava nasa slova ?:)

Нпр. mvideo player!

Да ли може нека препорука за неки phonebook/dialer ??
Кад видим ову обичну апликацију падне ми мрак на очи.

Ja koristim mobo player, jer on za razliku od qqplayera hoće i da stream-uje fajlove.

Što se tiče dialera, šta ti tačno smeta? Moj brat koristi go dialer, a ja sam na default-u iz gingerbread-a.

Она црна боја ми ужасно смета. Користио сам тај ГО;) али ни он није оставио неки утисак на мене. Искрено ми највише лежи (Највише ми се свиђа) НТС stock dialer/phonebook.

Ево сад сам га инсталирао,није лош;)
Хвала!!!
Ако се сетите још неког програма, напишите:D

preporuka za neki 2x1 weather widget, toliko mi ostalo mesta na home screenu :) samo mi je potrebno da ima temperaturu i eventualno slicicu, ono sunce, mesec, kisa, sneg...

simi clock widget

Poslednja izmena:
Pa i stock ima T9 unos... i po imenu i po broju.

Stock android nema. Jedino ako ne misliš stock od nekog proizvodjaca, tipa sense ili touchwiz.

Ttalk.

Vrh Dno