Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

kako da u market enableru vratim default settings za moj sim? telenor je u pitanju , nisam upamtio kod..

Mogu li preduzeti nesto u vezi toga da kad god skinem telefon sa usb-a treba mu par minuta da se povrati i da prepoznaje SD karticu.. sta god je na njoj prikazuje kao da ne postoji (ona bela ikonica).

@Ixinho 22001
;)
@Борисе, коју картицу имаш? Колико апликација имаш? То пар минута је много!

Poslednja izmena:
@Борисе, коју картицу имаш? Колико апликација имаш? То пар минута је много!

Ne bih znao, ona default sto je dosla uz WF (2gb). Aplikacija mozda 50, 60..

Ali ti je velika većina na kartici. Pa zbog toga. Meni svega par bude, pa mu treba 10-15s.

da, sto vise aplikacija je prebaceno na sd card to ce duze trebati da se povrati posle mass storage

Rado bi ih ja drzao na memoriji telefona da je veca od 10mb :) Da li je to povezano i sa tim da ne mogu printscreen da uradim ako widgeti imaju font koji je na kartici.. cim povezem na usb widgeti se prebace na neki sistemski font..

Da li je to povezano i sa tim da ne mogu printscreen da uradim ako widgeti imaju font koji je na kartici.. cim povezem na usb widgeti se prebace na neki sistemski font..

Ako hoćeš da uhvatiš screenshot nemoj da uključiš mass storage samo ga pribodi na usb.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

Da, ja sam uvek cekao da ga prepozna Windows, a ddms.bat moze odma cim utaknem, thanks ;)

izasla je aplikacija ''Blic'' novine meni jako korisno, pa ko voli nek skine :)

Jel postoji način ada se na SE X8 dobije klasična tastatura, kao na običnom glupom telefonu? Ne mogu da kucam na ovom **anju!

Ima li načina da se google maps ne apdejtuju na edge/3g? Počelo je da me smara, treći put za par dana.

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

@ stex

Ne znam za default. stavi smart keyboard pro i na njoj moze..

Poslednja izmena:
koji igo gps softver skinuti? vidim ima igo myway, igo primo, igo amigo... ako nekoga ne mrzi moze i par linkova na pm, za sw i mape, u pitanju je 800x480 rezolucija (sgs).

Igo my way.

Igo myway motogis varijantu nađi. Drastično je lakša za korišćenje od originalne. Plus ima i međutačke u ruti.

Trenutno korsitim 2 aplikacije za trčanje/hodanje (adidas miCoach i sportstracker pro), pa mi se dosta razlikuje pređena putanja. Recimo na 5km, razlika je oko 350m, miCoach pokazuje više. Kojoj da verujem?

Ja sam koristio runkeeper i poprilično su realni rezultati bili. Brat koristi endomondo i ne žali se.

Ttalking desire.

^Kontrola komentarisanja? Sta mislis, da se takve stvari ne prate od strane nadleznih sluzbi....:0

da i ja sam pretpostavljao da je zbog kontrole, mada nisam puno obracao paznju :) pa mislim da su "Blic" jedine novine koje valjaju u moru zute stampe "Kurira", "ALO"... napisao bi i "Dnevnik" i "Politika", ali ne znam da li jos uvek to neko kupuje :)

Ја купујем политику;) а блиц читам на телефону,наравно и политику.
Остало ми је све неозбиљно

Kad smo kod toga Politika, pa deset praznih mesta pa neke druge novine... Realno gledano...

Није ни Политика оно што је некад била...
Стари бројеви су за убијање мува и за огрев кад се оде ван града :D

Слажем се за журнал!

Nazad
Vrh Dno