Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Stock android nema. Jedino ako ne misliš stock od nekog proizvodjaca, tipa sense ili touchwiz.

Ttalk.

Nemam pojma da li je androidov ili Sense, na mom HTC-u radi :D. Pretpostavljam da je HTC-ov. Doduše, mogao bi i bolje da radi...

Negdje na forumu sam vidio program za ubrzavanje sd kartice ali sad ne mogu nikako da ga nadjem. Bio bih zahvalan kada bi mi neko dao link ili ime programa.

Imam problem sa prikazivanjem imena kontakta, kad mi stigne poruka od osobe ciji je broj u imeniku upisan kao 0641234567 ne pise ime vec samo +381641234567. A ako je broj sacuvan sa +381 prefiksom onda pise. Jel postoji resenje za ovo koje ne podrazumeva zamenu svih nula u imeniku sa +381?

U pitanju je android 2.1

Jel' neko pokušavao da kupi aplikaciju preko Androidpit sajta (tj. da plati nešto preko Click and Buy servisa), vidim da imaju akciju TapaTalk za 0,99EUR, ali ne mogu da registrujem karticu na Click and Buy sajtu koji procesira plaćanje za njih.

Recite neki dobar black list..

Ja nadjoh vise komada. al svi zazvone pa tek onda blokira.
Jel ima neki da uopste ne zvoni niti daje bilo kakvu indetifikaciju da je bio poziv i sms sa blokiranog broja ?

moze nekako da se promeni ona highlight boja oko ikona? ono kada se pritisnu
ne svidja mi se ova narandzasta

Ako koristiš neki 3rd party launcher onda da, pogledaj u podešavanjima.

On nema, ali Launcher Pro ili ADW imaju, ili da napraviš prečice preko Desktop visualizera pa da odabereš jednu od boja koje on nudi.

Drugari, pomagajte :)
Probao sam ove teme za CM7 (Desire) i odjednom mi je nestala aplikacija "Dialer" od GB. Isto se desilo i sa "Contacts" :( Ima li pomoći? Na žalost, nisam uradio nandroid backup :(

Mozda su ti samo sakriveni u launcheru. Pogledaj prvo to. A sa titanium backup mozes da vidis da li su ti jos uvek na sistemu, mada nema sanse da ih tema deinstalira.

Ttalk.

Contacts mi je precrtan u tb, isto je i sa dialer. Nemam mogucnost za restore :-(

Vidiš, to mi nije palo na pamet :) Pomoglo je, hvala!

A mogao si i da iz roma izvučeš apk fajlove i da prebaciš u system app.

Poz, jedno pitanje kako resavate ove probleme sa skype-om i skidanja Srbije sa liste podrzanih zemlaja za Skype for Android, osim upotrebe proxy-ja iz zemalja engleskog govornog podrucja i zemalja u kojima Skype Android nije zabranjen.

Malo je komplikovano zezati se sa sokcificiranjem lokalne konekcije ka nekom proxy-ju sa engleskog govornog podrucja pa preuzimanjem iste od strane wifi-ja na mobilnom.

Gadost je sto google android market ocekuje pristup direktno sa telefona.

Bilo bi super kad bi bio neki emulator uredjaja tako da mogu fino da isurfujem, i downloadujem zeljenu aplikaciju.

Pitanje je kako oni detektuju mobilni, verovatno sam browser id tag sadrzi informaciju o browseru i uredjaju sa koga dolazi, ako emuliram
id tagove browsera sa mobilnog mozda mogu manuelno preuzeti preko proxy-ja instalaciju skype-a.

Recimo vidim da je id tag sa Samsunga S i900 id tag "GET /" 400 526 "-"

Ja sam se emulirao sa 127.0.0.1 - - [16/Jun/2011:16:16:42 +0200] "GET /" 400 526 "-" "-"
ali dobijam "-" visak, i google me ne prepoznaje kao mobilni uredjaj i dalje.

Pitanje je kako prevariti google android market.

Poslednja izmena:
Pa neki je novitet *****avaju sa podrskom u tom regionu, sto znaci da nema podrske za nas region.

Problem je samo instalirati verziju, tu je prepreka, kad instaliras verovatno nema problema.

Sad je samo caka kako preskociti google android market proveru.

Nemam pojma šta ti tamo napisa ali koristi market access ili market enabler i skinućeš sa marketa.

Nemam pojma šta ti tamo napisa ali koristi market access ili market enabler i skinućeš sa marketa.

android market jednostavno odbija cim detektuje da si iz Srbije, odnosno ko zna sta detektuje, mozda detektuje da ne postoji verzija Skype-a na Srpskom.

Verovatno niko nije probao ovih zadnjih dana da instalira Skype.

android market jednostavno odbija cim detektuje da si iz Srbije, odnosno ko zna sta detektuje, mozda detektuje da ne postoji verzija Skype-a na Srpskom.

Verovatno niko nije probao ovih zadnjih dana da instalira Skype.

Ja sam juče instalirao, napisao sam kako.

Činjenica je da je market nešto poludeo u poslednje vreme. Meni prikazuje samo 3 "hot" aplikacije kada udjem u market.
Ali, vuče, komplikuješ previše. Kao sto ti je telep rekao, ako imaš rootovan rom, instaliraj market enabler, izabereš Verizon ili T-Mobile i vozi. Radi i preko wifi i 3g.

Ttalk.

Ma nije moj telefon pomazem prijatelju a telefon mu nije rootovan, sta da se radi:(

Nazad
Vrh Dno