Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja imam problem sa Smart keyboard i Ttalkom: kad citiram duzu poruku tastatura prekrije donji deo teksta i ne mogu da odskrolujem na dno citata sa kursorom, samim tim ne mogu ni da citiram :-/
Resenje?

Ttalk via GT540

Ne razumem kako ne možeš da skroluješ ka dole, po ovom kvadratu gde je tekst samo skroluješ dole, mada meni kada kliknem quote baci na kraj poruke da mogu odmah da pišem.

sc20110610-135506.png

Edit: mene quote, a sad vidim i edit, bace na pocetak poruke a ne na kraj, i nikako ne mogu postavim kursor na kraj teksta.... zato je ovaj edit na vrhu strane :-/

Evo kako: tvoja poruka je meni tacno velicine mog ekrana. Tastatura prekriva donji deo poruke pa tu ne mogu da stavim kursor. A skrolovanje teksta radi delimicno: ako je poruka (koju citiram) velicine 3 ekrana ja mogu da skrolujem sve dok kraj teksta ne bude na dnu ekrana (na dnu celog 3" ekrana a ne na dnu prozora za kucanje iznad tastature), tako da mi opet tastatura prekriva kraj poruke itd.... mogu da citiram samo kratke poruke, koje cele staju u prozor za tekst iznad tastature. Nadam se da shvatas sta me muci? :)

Ttalk via GT540

Prilozi

• uploadfromtaptalk1307708837941.jpg
    uploadfromtaptalk1307708837941.jpg
    140 KB · Pregleda: 105
Poslednja izmena:
Velicina tvoje poruke na njegovom ekranu koji je 4.3 ili shta vec, zauzima samo pola ekrana ceo quote. Dok tebi kolko se ja secam je oko 3incha, zauzima ista poruka ceo ekran. Samo mi je chudno shto ne mozes da skrolujesh. :)

Jel reseno ovo za googlemaps update da se odstiklira bez rootovanja ? :d

Tapatalk Pro by Samsung Galaxy S

@Darkos
Probaj neki drugi layout, ja koristim qwertz. Ni meni se to ne dešava (wvga rezolucija).

Ttalk.

Je li neko probao double twist app (narodna verzija - vrlo bitno)....

Instaliram je danas fino,prebacim muziku sa kompa da probam neki strim da li ce raditi kad ono...

Pod albums mi stoji, pa jedno 150 zadnjih poziva snimljenih...svi do jednog ... sa sve vremenom trajanja pocetkom i krajem!?!?!?

Wtf ???????

Ovo narodna verzija sam naglasio jer na free verziji sa marketa nema nista pod albums !

I to fino poredjani, incoming i outgoing

Evo i dokaza:

Ја користим Folder Organizer и препоручујем свима. У мировању не троши више него стандардно а овако у раду нисам проверавао. Мада самим ти што за краће време могу да пронађем шта ми треба би требало да повлачи да се и мање батерије потроши :) У сваком случају није то widget па да се нешто сам апдејтује и троши ненормално батерију, то су једноставно фолдери и то доста слични оним системским

Je li neko probao double twist app (narodna verzija - vrlo bitno)....

Instaliram je danas fino,prebacim muziku sa kompa da probam neki strim da li ce raditi kad ono...

Pod albums mi stoji, pa jedno 150 zadnjih poziva snimljenih...svi do jednog ... sa sve vremenom trajanja pocetkom i krajem!?!?!?

Wtf ???????

Ovo narodna verzija sam naglasio jer na free verziji sa marketa nema nista pod albums !

I to fino poredjani, incoming i outgoing

Evo i dokaza:

Pa jel si snimao pozive sigurno ih on nije snimao.

Jel se dešava još nekome da kada pošalje sms od 135+ karaktera (3 poruke sa našim šđčćž), da ta poruka uopšte ne stigne primaocu ili da stigne poruka bez jednog dela teksta? Koristim stock aplikaciju za poruke. Ne znam šta da radim, a sve više ljudi mi prijavljuje da im ili pošaljem deo koji fali ili da je uopšte nisu primili.

Ja sam poslao oko 1k poruka u kombinaciji go sms I smart keyboard pro. Naša slova uključena, poruke su od 3-5 poruka zbog kodnog rasporeda.
Uvek su sve stizale, bilo na smartphone, bilo na običan.

Ttalk.

Ja sam poslao oko 1k poruka u kombinaciji go sms I smart keyboard pro. Naša slova uključena, poruke su od 3-5 poruka zbog kodnog rasporeda.
Uvek su sve stizale, bilo na smartphone, bilo na običan.

Ttalk.

Ne znam šta se dešava, telenor uredno smanji broj uplaćenih poruka za broj tih koje odkucam a one ne stignu ili ne stignu cele.

A to ti se desava samo kad koristis nasa slova?

Odkad sam prešao na android uvek koristim našu latinicu, jer imam dosta uplaćenih poruka koje ni sa našim slovima ne potrošim. Nervira me što ne postoji "delivery report" i nemam pojma da li je stigla poruka.

Pa ja mislim da ne postoji, ima ono da je poslao poruku sa telefona ali ne i da je stigla primaocu.

Pa ja mislim da ne postoji, ima ono da je poslao poruku sa telefona ali ne i da je stigla primaocu.

U GO SMS-u pise kad stigne primaocu, to mozes da namestis, odnosno pojavi se ona kovertica mala u razgovoru tek kad uspesno stigne. Sto se tice nasih slova ne znam sta da ti kazem, kako se to uopste kuca? :)

U GO SMS-u pise kad stigne primaocu, to mozes da namestis, odnosno pojavi se ona kovertica mala u razgovoru tek kad uspesno stigne. Sto se tice nasih slova ne znam sta da ti kazem, kako se to uopste kuca? :)

Onda ću početi da koristim taj prg za poruke pošto sam trenutno na fabričkom. Koristim SlideIt sa našim latiničnim i ćiriličnim rečima, pa mi je mnogo lakše nego da kucam. :)

Imas naravno i to. Ja koristim handscent koji kad ukljucis delivery report ti stiklira zelenom pored poruke kad je dostavljena. Verovatno je slicno i na ostalim programima samo treba da ukljucis. I naravno nemas onaj starinski deliviry fazon da stize kao poruka posto bi to bilo to nepotrebno na Androidu.

Onda ću početi da koristim taj prg za poruke pošto sam trenutno na fabričkom. Koristim SlideIt sa našim latiničnim i ćiriličnim rečima, pa mi je mnogo lakše nego da kucam. :)

Na fabričkoj aplikaciji za poruke, da bi video da li je stigla (delivery report) moraš da dugo pritisneš na poruku, pa iz menija odabereš 'View Report'.

RepliGo Reader

repligo, ez i pdf reader iz documents to go...svaki ima svojih prednosti

Na fabričkoj aplikaciji za poruke, da bi video da li je stigla (delivery report) moraš da dugo pritisneš na poruku, pa iz menija odabereš 'View Report'.

Hm, nemam to :trust: Imam: forward, view message detail (ovde nema ništa specijalno), delete i lock message. Zanimljivo

Vrh Dno