Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ja imam tu kombinaciju i PlayerPro radi bez ikakvih problema i DSP pack mi je instaliran.

Kod mene je Gb (JVH) + Voodoo kernel (zadnji za Gb - od 08.maja) i isto secka.

Pise ovako: DSP pack se preporucuje za verzije do 2.3. Za 2.3 i posle PlayerPro koristi built-in Android audio efekte i nema potrebe za DSP-om. Hm?
Ja cu da ga skinem sada i probam... bio on za 2.1. 2.2 ili neku drugu verziju.

Poslednja izmena:
Ja imam tu kombinaciju i PlayerPro radi bez ikakvih problema i DSP pack mi je instaliran.

Sada sam instalirao DSP pack i više mi ne secka. :) Ali mi ne radi EQ i bass boost, ON/OFF, menjam sve do extremnih vrenosti - ne reaguje. Recimo da je ovo za sada rešenje jer mi EQ ni ne treba. Hvala! Inače nakon instaliranog DSPa, PlayerPro pušta i ogg format!

EQ radi a bass ne radi? Cudno... Pipkao sam samo predefinisane vrednosti EQ-a, ali definitivno radi. Veceras kada budem kuci pri sluskama testiracu i "manual" na EQ-u. Moram i Ogg probati. :)
I da... Nema seckanja, kocenja sistema i slicnih budalastina.

Radi na mp3, ne radi na FLACu (ni EQ, ni bass). Prvo sam pustio FLAC pa napisao prethodni post.

Da trazimo od PlayerPro tima aplikaciju za "dz" sto smo delimicno resili bug? :)

Probaj. :)

U Sound Effects delu nije jasno da li se on/off dugme odnosi na sve, samo na eq ili samo na bass. Isprobavanjem sam došao do toga da se odnosi na sve, uključujući i Preamp slajder. Što se formata tiče, na FLACu ne radi EQ i bass definitivno, ali na mp3 i ogg radi, ostale formate nisam probao.

Kako se tebi čini kvalitet zvuka PlayerPro vs SGS stock player?

Stock mi zvuci cistije za 10-tak %, ne znam da li me razumes.Pro s druge strane ima bolji bas. Nista bez slusalica.

Sada je bolje, (seljak - ja, zaboravio upaliti voodoo-ov sound modul iz aplikacije). Ali svejedno mi je za par %
cisci zvuk na stock-u?

Poslednja izmena:
Bilo je reči da ćemo uskoro moći da kupujem app na Marketu, da li je to sada moguće ili ja imam neki problem? Pokušavam da kupim PowerAmp, ali mi ne ide. Iz liste ponuđenih uređaja ne mogu da izaberem moj telefon i da kliknem na buy jer kaže "This app is incompatible with your Telenor Samsung GT-I9000."

Još uvek nije omogućeno. Biće...

Nego, kad smo kod PlayerPro, nisam nikad pokušavao da pustim FLAC misleći da ga ne podržava. Jel' hoće da ga pusti (Wildfire)?

Poslednja izmena:
Kvalitet zvuka je isti na oba player-a (stock i PlayerPro), koliko moje usi mogu da razaznaju. Pre sam mislio da je stock "cisci", ali bilo je do EQ-a na PlayerPro-u.
PlayerPro ima + zbog EQ. Bassboost dugme radi. Procenat povecanja je rekao bih 15%. Za sada sam probao samo mp3-ce.

Zasto se desava da mi se neki programi sami update-uju kad udjem u Market, bez moje dozvole? Recimo Google Maps NE ZELIM update, jer je ogroman i svaki drugi put kad udjem u market sam krene da ga skida i ne mogu nikako da ga zaustavim. Kad kliknem na aplikaciju kaze not found, a uredno se skida i posle instalira.

Mapama uopste ne mogu da pristupim preko Marketa, kaze item not found. Krenu da se skidaju tek kad nesto drugo skidam, i ne mogu nikako da prekinem..

Da bi to isključio, moraš da rootujes telefon i market enablerom nadješ google maps i isključis auto update. :p

Ttalk.

Meni se maps nikada ne update-uju same, mislim da nije ni stavljeno auto update po defaultu.

Uozbiljite se, problem je iritantan :)

Suprotno onome što ljudi misle, ja sam uvek ozbiljan. :)

Ttalk.

Da bi to isključio, moraš da rootujes telefon i market enablerom nadješ google maps i isključis auto update. :p

Ttalk.

Što može jednostavno kad može i komplikovano...

Idi u Settings->Applications->Google Maps->Uninstall Updates, što će ti vratiti stock verziju 4.5.0. Nakon toga ćeš moći u Marketu da uđeš u Maps i odštikliraš opciju 'Allow automatic updates'. Ja sam tako (na Wildfire-u) uradio jer sam se šlogirao kad mi ih je update-ovao i pojeo 11MB.

To radim vec par puta, i opet ne mogu da pristupim u Marketu.

Ne znam šta da ti kažem, ja mogu...

Kaži mu da mora da rootuje.
Izvini borise, morah ;-)

Ttalk.

Ja imam problem sa Smart keyboard i Ttalkom: kad citiram duzu poruku tastatura prekrije donji deo teksta i ne mogu da odskrolujem na dno citata sa kursorom, samim tim ne mogu ni da citiram :-/
Resenje?

Ttalk via GT540

Vrh Dno