Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Ajde molim vas ko ima vremena neka mi baci imena aplikacija koje ce mi pomoci u snalazenju u BG-u. Posto sam iz Nisa a sutra idem za BG i mnogo se slabo snalazim tamo posto sam bio svega mozda 4-5 puta... dobro bi mi dosle neke aplikacije o gradskom prevozu,mape,ulice i tako jos neke korisne stvari.:s ne bih da se izgubim.:D

Skini MapDroyd i kartu Srbije, ne treba ti internet za koriscenje. Ili ako vec imas neki dobar paket onda pored Google Maps-a ne vidim sta ti jos treba.. Za gradski prevoz nisam siguran da li ima nesto.

Postoje dve odlične aplikacije za gradski saobraćaj. Ne sećam se naziva dobro ali je dovoljno otkucati gsp u marketu.

Ajde molim vas ko ima vremena neka mi baci imena aplikacija koje ce mi pomoci u snalazenju u BG-u. Posto sam iz Nisa a sutra idem za BG i mnogo se slabo snalazim tamo posto sam bio svega mozda 4-5 puta... dobro bi mi dosle neke aplikacije o gradskom prevozu,mape,ulice i tako jos neke korisne stvari.:s ne bih da se izgubim.:D

Beogsp je odlična aplikacija za prevoz.

Hvala svima naoruzao sam se svim predlozenim aplikacijama,videcemo da li ce vredeti hehe..:D

@vidor

Kies air ti je najbolja aplikacija sto se toga tice,inace potpada pod samsung apps market.

ViPutnik (u njoj je sadržana GpsG aplikacija za gradski prevoz i još dosta dodatnih opcija).

xcentric, probaj i Beodroid, odlična aplikacija.

Ljudi koji app/widget koristite za Propustene pozive/sms/itd ? a da nije MissedIT! ?

Kupio sam desire z i to mi je prvi android telefon pa sam hteo da pitam za par saveta. Jel moze neko da mi kaze par predloga must have aplikacija, gde da skinem navigaciju i uutstvo za instaliranje i da li znate neki program za private calls i private sms (recimo nesto kao symbianon za symbian)

jel se desilo nekome da povratkom u bilo koji od 5 osnovnih menija htc sense-a, ili nakon otkljucavanja telefona, ucitava ih svaki put po 45 sekundi??? stvarno je postalo smaranje, prvi veci bug na androidu, ili mozda virus?

Nije mi bas jasno na sta mislis..

@marko_n: probaj da li samsung galaxy s scrobbler funkcionise.. developer demboos. navodno bi trebalo da omoguci simple last.fm podrsku u stock plejeru.

Nije mi bas jasno na sta mislis..

svaki put nakon otkljucavanja telefona, ili izlaska iz menija, foldera,aplikacija u osnovni screen - traje po 45 sek. Napise Loading.... i tako svaki put. Rekoh mozda cu moci bez factory reseta pa da dokazemo da ovo nije neresivi bug. Ne znam koja bakterija je izazivac, nisam prenatrpavao telefon aplikacijama

Jel postoji aplikacija za kontrolu misa preko bluetootha?

Sent using Tt.

Zune player klon

Stavio sam Launcher 7:

ALI, prava stvar koju sam instalirao je Zune (WP7) player klon. Brutala :D.

Pretraga po folderima i raznim tagovima:

Skida slike izvođača za pozadinu na osnovu tagova (još kad bih imao sređene tagove :d):

I deo opcija:

Više (po običaju) na xda.

Da li je jos nekom prestala da radi TV Vodic aplikacija?

Koju GPS navigaciju preporučujete? Ima li nečega free ili mora da se kupuje neki andrak Garmina i sl?

Ima ,,free". iGO (Motonav) i Ndrive.
Ali je mnogo jednostavniji postupak od ,,kupovine" garmina.

Stavio sam Launcher 7:

ALI, prava stvar koju sam instalirao je Zune (WP7) player klon. Brutala :D.

Pretraga po folderima i raznim tagovima:

Skida slike izvođača za pozadinu na osnovu tagova (još kad bih imao sređene tagove :d):

I deo opcija:

Više (po običaju) na xda.

Dobar je "fmp" samo mu fali lock widget kao u player pro.

A ovaj launcher 7 je pun adverta mada deluje fino. :)

Sent from my HTC Divljavatra.

Neko je tražio ovde način da šalje sms i mail sa kompa. Program se zove easy SMS. Donate verzija je dosta bolje radila kada sam zadnji put koristio.
Samo znaj, bateriju troši poprilično.

Ttalk.

Hvala!
Kies je bas ono sto sam trazio,a i savrseno mi odgovara na poslu :)

Sent from my GT-I9100 using Tapatalk

Da li je moguće u GO SMS Pro aplikaciji proširiti text polje sa unetim SMS-om? Pre slanja hoću da pročitam što sam napisao, ceo ekran zvrji prazan, a ceo tekst mi sprčen u polje 4x2cm, te moram da skrolujem...

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno