Šta je novo?

Aplikacije za Android OS - DISKUSIJA, PITANJA I ODGOVORI

Jel ima ko problem sa go sms pro aplikacijom i koriscenjem CPU-a? Nesto mi je vuklo bateriju i pravalim da je preko noci skoro 2 sata bez prestanka drzao CPU na 100%.

Kako si proverio to da ti je 2 sata bez prestanka drzao na 100%, klasicno tamo u meniju za bateriju?

Sa aplikacijom system panel, ima monitor opciju. Ostavio preko noci i ujutro pogledao statistiku. Zanimljivo da mi preko noci nije stigao ni jedan sms, poblesavila sama od sebe. Steta, bas sam navikao na nju.

Ja sa go sms pro nemam nikakvih problema chak shta vishe od poslednjeg updatea sam ga bachio na karticu i oslobodio malo, vec male memorije telefona.

Sent from my HTC Divljavatra.

Ne desava se ni meni ovo stalno, nego jednostavno ponekad poblesavi... stavio sam juce najnoviju verziju pa cemo da vidimo kao ce da se ponasa.

@Boris Lozac
Da ti odgovorim na pitanje od pre neku stranu :) I mene je napokon ispizdeo go sms pro sa ovim poslednjim update-om, tako da sam snimio go sms 2.19 i radi bez problema (dakle nije ti bila dobra pretpostavka o vremenskom ogranicenju iste ,) Kad sednem za komp poslacu ti pm.

Poslednja izmena:
Vidim da je GO SMS sa novim update-om uveo i funkciju GO MMS, što nije loša stvar za slanje MMS poruka preko sms-a. Naravno, pod uslovom da i primalac koristi GO SMS.

WF via Tapatalk

Ja sam samo preleteo preko obaveštenja. Mislio sam da su dodali običan mms.
Šta to znači? Kako se šalje taj mms, ako i primalac mora imati go sms?

Ttalk.

Slika (tj. bilo koji MM sadržaj koji šalješ) se uploaduje na njihove servere, a u SMS-u se šalje link koji primaočev GO SMS automatski čita i skida sadržaj sa servera i prikazuje ga kao MMS poruku. Bar sam ja tako razumeo. I probao da pošaljem sam sebi i radi.

Znači, to je fora kao sa svim onim popularnim messenger aplikacijama.

Ttalk.

Da li neko može da preporuči dobar audio player sa last.fm podrškom?

Probao sam PowerAmp, prebudžen i ne sviđa mi se, Winamp nije loš mada malo baguje, dok PlayerPro secka čak i mp3 i jako uspori ceo fon.

Za sada koristim Samsungov stock player (galaxy s) koji je bug free za sada.

Što se formata tiče, na Froyou je radio ogg iz svih playera, dok sada dobijam info da format nije podržan.

Dajem prednost ogg i mpc formatima u odnosu na mp3, šteta što oba ne rade :( dok je FLAC prezahtevan za 16GB karticu. Da li je mp3 sve što nam ostaje?

Dakle, interesuju me pre svega mišljenja korisnika koji su malo zahtevniji po pitanju audio reprodukcije...

Sent from my GT-I9000 using Tapatalk

I meni playerpro odlično radi na desire sa cm 7.
Doduše, u poslednje vreme često koristim wp7 aplikaciju, koju pravi federico carnales (on pravi launcher pro).
Svaka iole bolja aplikacija podržava last.fm. neke malo bolje (preko last.fm aplikacije), neke malo lošije (u nju samu upišeš korisničko ime i šifru).

Ttalk.

hehe i ja sam presao na fede music player (aplha 5) :)

Dajte link ka tom playeru ako vam nije problem. :)

Sent from my HTC Divljavatra.

Da zahvalim Zeki jos jednom sto mi je poslao Go SMS 2.19, nadao sam se da se sa poslednjim updateom Pro verzija konacno ubrzala, ali opet kad pauziras jedno sat vremena treba mu 6, 7 sekundi da se upali! Obicni se pali odmah i radi najnormalnije. Jos imam ona podesavanja boja i svega i svacega koje nemas na Lite modu u Pro verziji.

Da zahvalim Zeki jos jednom sto mi je poslao Go SMS 2.19, nadao sam se da se sa poslednjim updateom Pro verzija konacno ubrzala, ali opet kad pauziras jedno sat vremena treba mu 6, 7 sekundi da se upali! Obicni se pali odmah i radi najnormalnije. Jos imam ona podesavanja boja i svega i svacega koje nemas na Lite modu u Pro verziji.
skini app AppMonster i sa njim pravi bekap aplikacija na sd card. pa ces imati i starije verzije programa :)

Šta mi predlažete za all in one messenger ali da podržava i skype. Koristio sam nimbuzz a sad mi je potreban i skype kojeg nema u njemu

Probaj Meridian Player

http://www.androidtapp.com/meridian-player/

Meni npr, Player Pro savrseno radi.

Hvala! Isprobao, nije loš player, samo mi se UI ne sviđa naručito... Potraga se nastavlja, do tada ću se držati stock playera :)

Inače, PlayerPro počne da secka čim se u delu gde je ekvilajzer pomeri bass knob sa nule, mada i kada mi ne secka zvuk, telefon je osetno usporen dok ide mp3 reprodukcija. Možda ima veze što imam par desetina FLAC albuma, pa ga to na neki način koči... nemam pojma kako nekima radi OK, ali trenutno nemam vremena da istražujem u čemu može biti problem...

Hajde da se i ja zahvalim coveku za imo.im. aplikaciju. Radi sta treba i ne smara glupostima. Hvala.

Vala baš mu hvala. Odlična je. Probao sam i im + i za pola sata s.jeba bateriju 10%. Užas

Kako radi Skype, jel ima voice? Jel moguće koristiti Skype iako nije instaliran native Skype klijent?

Voice nema u ovom. Možda ima onaj kakao talk ali nisam probao

@marko_n: sto se tice scrobble aplikacije, ja koristim simple last.fm scrobbler, jednostavan, zavrsava posao.

Pretrazio sam temu,ali mozda ni ne koristim dobre reci.

Da li postoji neko resenje da sa laptopa (win7) upravljam telefonom,tipa preko blutootha saljem SMS i slicno.

Nokia PC Suite sistem ?

Hvala

Pretrazio sam temu,ali mozda ni ne koristim dobre reci.

Da li postoji neko resenje da sa laptopa (win7) upravljam telefonom,tipa preko blutootha saljem SMS i slicno.

Nokia PC Suite sistem ?

Hvala

Postoji aplikacija. Može Bluetooth, može wifi, ali nikako da se setim kako se zove. Napisaću kada nadjem.

Ttalk.

Vrh Dno