NovemberWhisky
Čuven
- Učlanjen(a)
- 17.05.2007
- Poena
- 595
Bar smo saznali da je Apple car koji su najavljivali u stvari Subaru.
Japan power!Bar smo saznali da je Apple car koji su najavljivali u stvari Subaru.
Probaj Chatgpt, pa u njemu napravi gpts taman da ti i gramatiku ispravi ako je potrebno.Kako na iOS da diktiram tekst na Srpskom? Gboard probao ali baguje tj neće da završi unos jer zakuca na tom ekranu diktiranja. Prespor mi je unos teksta na mobilnom sa tastaturicom. Kao da koristim pisaću mašinu nabadam mala slova u 2024. O greškama unosa tek da ne detaljišem. Osedim. Gde su inovacije? Hocu da pričam i da radi bar unos teksta ako ne složenije komande na srpskom.
Nisu to njihova vozila. To iznajmljuju od Arval Nemacka. Konfigurisani za njihove potrebe ali nisu vlasnici.Mada sve ide preko njihovog magacina u Eindhoven-uBar smo saznali da je Apple car koji su najavljivali u stvari Subaru.
Bili bi smo im i još bitnije tržište kada bi ukapirali da smo 50% Mađari 😄Fakat da su krenuli da snimaju za mape i kod nas nam govori da smo im postali za nijansu bitnije tržište za koje kreću malčice ozbiljnije da se cimaju
Znam, naravno, ali kažem da je konkretno u tom regionu pouzdanije bilo Eplovo. Naravno da ću u Srbiji koristiti Gugl kad ima ažurnije podatke i veći broj istih.Kod nas imas javni prevoz na gmaps, sa sve live lokacijom busa/trama/trole. Sve je do optimizacije i trzista, jer apple-u nije zanimljivo nase trziste, previse je malo za njih da bi se previse cimali.
Nisam siguran, ali možda može da se uloguješ preko npr kompa na icloud i tamo je obrišeš?Pitanje u vezi iclouda, da li moze da se obrise slika ili video sa iclouda, a da ostane na telefonu? Kad kliknem delete u icloud on kaze obrisace sa svih mesta…
Vide oni gde i koliko ima aktivacija tačno, znaju sve.Bili bi smo im i još bitnije tržište kada bi ukapirali da smo 50% Mađari 😄
Look Aroundne znam kako ga zvanicno zovu, mozda ProView ili iStreet![]()
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari