App store - profil gore desno - subscriptions?
Ima u settings pa prva opcija gde je ime account-a tu klikne, pa subscriptions, tu bi trebalo da bude sve sto se placa sa telefonaNema tog servisa tu.
U emailu koji je stigao stoji da je oplaćanje izvršeno preko Apple Pay Payment.
Da li postoji još neki način da se to otkaže?
E, jeste, samo kod mene je profilna ikonica pa opet klik na ime i onda dodje do istog ekrana...To je isto kao i ovo sto sam mu napisao… 2 nacina da otvoris istu stvar.
Negde sam pročitao, ne mogu sada da nađem
Jesi probao SwiftKey?Kako na iOS da diktiram tekst na Srpskom? Gboard probao ali baguje tj neće da završi unos jer zakuca na tom ekranu diktiranja. Prespor mi je unos teksta na mobilnom sa tastaturicom. Kao da koristim pisaću mašinu nabadam mala slova u 2024. O greškama unosa tek da ne detaljišem. Osedim. Gde su inovacije? Hocu da pričam i da radi bar unos teksta ako ne složenije komande na srpskom.
Dobrodošli u 19.vek 😜Kako na iOS da diktiram tekst na Srpskom? Gboard probao ali baguje tj neće da završi unos jer zakuca na tom ekranu diktiranja. Prespor mi je unos teksta na mobilnom sa tastaturicom. Kao da koristim pisaću mašinu nabadam mala slova u 2024. O greškama unosa tek da ne detaljišem. Osedim. Gde su inovacije? Hocu da pričam i da radi bar unos teksta ako ne složenije komande na srpskom.
Probaj https://voicenotes.com/Kako na iOS da diktiram tekst na Srpskom? Gboard probao ali baguje tj neće da završi unos jer zakuca na tom ekranu diktiranja. Prespor mi je unos teksta na mobilnom sa tastaturicom. Kao da koristim pisaću mašinu nabadam mala slova u 2024. O greškama unosa tek da ne detaljišem. Osedim. Gde su inovacije? Hocu da pričam i da radi bar unos teksta ako ne složenije komande na srpskom.
Prebaci jezik na hrvatski,ti pricaj srpski ,on prevodi simultano na hrvatski,razumete se i nema bolje,na zalost.😁Kako na iOS da diktiram tekst na Srpskom? Gboard probao ali baguje tj neće da završi unos jer zakuca na tom ekranu diktiranja. Prespor mi je unos teksta na mobilnom sa tastaturicom. Kao da koristim pisaću mašinu nabadam mala slova u 2024. O greškama unosa tek da ne detaljišem. Osedim. Gde su inovacije? Hocu da pričam i da radi bar unos teksta ako ne složenije komande na srpskom.
Sada jesam i ne podržava srpski kada diktiram. Zašto bi to napisao ako ne znaš sam da radi?Jesi probao SwiftKey?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari