Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Ios 18 je vise android nego android sam po sebi LOL
Instalirao sinoc, igrao se malo, super stvar zatamnio ikonice, stavio crnu pozadinu, jedino mi Tapatalk aplikacija bela stoji, bas bode oci, moracu da je pomeram na drugi ekran a udjem cesto tu.
Danas cemo videti za bateriju, bar na wifi posto sam kod kuce vecinu dana danas, a od ponedeljka na 4g ceo radni dan pa ce mi to biti pravi test.
Inace ja sa 15 pro gde 80% SoT bude na poslu na 4g izvlacim preko 5-6h SoT i ne pada mi baterija nikad ispod 20%, zaista sam prezadovoljan baterijom na 15 pro s obzirom na velicinu uredjaja.

Upravo je prošao beli Apple maps auto dok sam trčao. Nadam se da sam posterizovan kada ubace slike u app

Od 13 kamera,jedna te upucala ljudski,ne brini. ;)

^ ako budu dolazili u Šid javi kad ima sa celom porodicom da ih čekam 🤣, I komšiluku ću da javim

Od juče sam primetio da na Messengeru konačno piše ispod poslate poruke SENT odnosno DELIVERED.

Dobar brauzer, za iOS i za Win, za Android (preko GP store-a) trebalo bi uskoro.

Za macos je odlican (zapravo ga koristim kao glavni browser), za iOS mi se ne svidja uopste, za widows verziju pricaju da je jos uvek djubre neopevano.

Meni skroz OK na Ipadu. “Browse for me” opcija me je brzo navukla i skratila vreme pretrage. Verujem da je odličan na macOSu…

Ne znam da li sam pogodio temu ali evo da pitam: interesuje me da li kada pređeš sa androida na ajfon na Vajberu ostaješ u grupama u kojima si bio ili ljudi moraju ponovo da te dodaju? Pitam jer sam video da nema opcije za transfer četa sa androida na ios

Grupe ostaju, bez ikakvih poruka do duše.

Znači kad neko pošalje novu poruku normalno će mi se prikazati, samo neću moći da vidim prethodne poruke u grupi?

Citao sam na macrumorsu dosta ih hvali procameru, navodno bolja od stock app. Kazu jedna od najbolji 3rd kamera ako ne i najbolja. Doduse, stock app i nema manuelne kontrole.
Kupio sam za 17/18€, onako zanimljiva, da kazem. Da li jos neko koristi nju?

Da li je neko skoro pokušavao da prebaci Viber istoriju preko backuptrans programa ili na neki drugi način?

Citao sam na macrumorsu dosta ih hvali procameru, navodno bolja od stock app. Kazu jedna od najbolji 3rd kamera ako ne i najbolja. Doduse, stock app i nema manuelne kontrole.
Kupio sam za 17/18€, onako zanimljiva, da kazem. Da li jos neko koristi nju?
Ja je koristim od iPhone 7 modela. Tad je bila oko 5$ čini mi se i jeste najbolja po meni najbolja za manuelno podešavanje. Support je isto odličan čim izadje novi model odmah peglaju da odmah možeš da je koristiš ako si medju prvima kupio telefon.

Ako misliš na ovu

Tu sam imao nekad, kupio za XS i bas primjetna razlika bila izmedju nje i stock app sto se tice fotografija napravljenih po slabijem osvjetljenju.

Ali na ovu mislim, kad budem imao vremena okacicu primjerke jer mi se bas cini da ima razlike izmedju nje i stock app.

Ne bi bilo lose i mene zanima koju bi preporucili za 15 pro

Istu ili fabricku koja zavrsava posao.

Tu sam imao nekad, kupio za XS i bas primjetna razlika bila izmedju nje i stock app sto se tice fotografija napravljenih po slabijem osvjetljenju.

Ali na ovu mislim, kad budem imao vremena okacicu primjerke jer mi se bas cini da ima razlike izmedju nje i stock app.
Ništa ne radi bolje nego procam, a mnogo je skuplja.

Za video ova ko može da snima log, pošto ima u sebi odmah color grading.

Za video Blackmagic Cam

Sta bi bila neka alternativa za Stravu? Nahvalise Garmin connect ali nije kompatibilan sa satom. Ne treba mi puno informacija ali mi se svidelo to ,malo detaljnije,sto sam video u Stravi u odnosu na Health. Treba mi za bicikli i setnju/trcanje. 55€ bas nisam lud da dam za Stravu,da je do 20 tak € pa ajde.

mozes stravu i free da koristis

Ma znam ali kad je proslo onih 30 dana,vise nista nije bilo vidljivo,nikakvih detalja.

garmin connect je za garmin uredjaje

Saznao sam😁

@DGoran
WorkOutDoors? Mnogo sportova i bolja vidljivost statistika + offline mape.

I WatchAudio pa offline muzika ide glasno direktno sa sata što je udobnije od slušalica i sigurnije

Deluje kao too much informacija,sve nabacano ali cu probati jer nema alternative a i nije skupa pa i ako mi se ne svidi,nikom nista.

Nazad
Vrh Dno