Ne moze pre-paid tipa Payoneer.Ili se to odnosi na tip kartice.. visa, master..
Kada kliknes da dodas karticu u wallet pise ti koje banke podrzava.Ja pokusao da ubacim karticu.. but not supported 🙂
Jel ima negde koje banke mogu na wallet?
Proradila danas..i evo notifikacije jedna za drugom, sad pozelim da ne radi opet..😂Najbagovitija aplikacija, veoma često ne dolaze notifikacije dok ne uđeš u aplikaciju.Čk i kad proradi, brzo će opet da se vrati u režim bez notifikacija i tako u krug. Ili navikni da proveravaš, ili prestani da je koristiš 🙂
i kod mene. definitivno neka problematika sa MTS-om bila.Opa, aktiviran iMessage na 064 broju
Fala nebesima
Ne postoji.Ima li neko da preporuci neku app za snimanje automatsko poziva? Može i plaćena samo da pouzdano dobro radi?🙂
Msm da se prijavio sa novim nalogom,onda verovatno ne može ništa da se uradi.Jedino ako ga je već nekad skidao sa tog Apple ID naloga i ako mu ponudi da skine. verziju koja radi na njegovom iOS-u.
Hvala ti na pomoci 😉,prenecu mu sta mora da pokusa.Jedino da proba sa starim nalogom da li mu nudi neku prethodnu verziju. Pre su mogle da se sa jailbreak-om ubace prethodne verzije aplikacija.
Mislim da bi JB ako podrzava ios taj isto i sad prosla instalacija znam da sam prosle godine tako na JB 4s instalirao nekome viber.Hvala ti na pomoci 😉,prenecu mu sta mora da pokusa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari