Šta je novo?

Aplikacije - iOS

U zadnje vreme Viber vise puta na dan zabode po 5-6 sekundi. Kako je uopste takva aplikacija prosla rigorozna pravila na appstore?
Meni od azuriranja ios 16 ne dolaze obavjestenja. Koristim i AW, predugo traje. Neki dan proradilo samo od sebe i opet prestalo.

Znaš da taj deo nije striktno vezan za iOS verziju, dešava se identično i na mnogo straijim verzijama :) Čak se mnogi žale i na android platformi :)

То за вибер ме баш погађа јер га пуно користим. Не знам шта да радим.

Pozdrav svima
Kako će da ukidaju Swift Key moram tražiti alternative.
Meni je hitno da tastatura poseduje opciju clip board. Nisam našla ni jednu odgovarajuću sem ove i koristila sam je još ooo davno na Android i sad na IP. A potrebno mi je zbog posla jer stalno šaljem neke cenovnike i neke sadržaje, pa sam imala u clipboard sve zapamćen.
Videla sam da postoji na primer apk u story "copy paste"
Ima li neko iskustva sa takvim apk jer se placa poprilično,ako sam dobro videla godišnje 11 e, a lifetime 19 e, ako se ne varam to je trajno.
Mozda ima neko drugi ideju, ili možda postoji neka bolja apk a opet jeftinija...
Nije problem ni da platim, samo da je ok..
Hvala unapred
Našla neko rešenje? Clipboard++ je besplata app, kopiraš iz njega sačuvani tekst jednim klikom.

Pa SwiftKey će moći i dalje da se koristi, samo nestaje iz prodavnice. Dok god imamo instaliranu aplikaciju na telefonu aplikacija će da radi.

Hoće i moći će da se koristi, ali bez update-a, a to će već sa sledećim iOS-om biti zaniljivo, da tako kažemo, iskustvo.

Ono sto hoće da kaže, nećeš moći da je koristiš, jer će ios traziti update, a ti nećeš moći da je update-ujes, jer je neće biti. Druga opcija je da pravi drain.

Apple je ostavio Gboard, tako da microsoft im negde dirnuo.

• Like
Reagovanja: iOS
Da li je moguce da mi health aplikacija racuna korake dok vozim kola?

ne bi trebalo :)

Krenuo poslednjih dana da setam malo vise, posto se jako malo krecem u poslednje vreme i krenuo da pratim kroz health. I onda tako skontam da imam gomilu koraka cesto i to u periodu dok vozim kola.

Probacu sutra pre voznje da vidim koliko ima, i kad izadjem iz kola koliko ce biti.

^ koliko imaš? Meni je u ovom mesec prosek 8km dnevno. Posto mi je objekat 150m dugačak samo tu dnevno bude između 4-5km. Živim u manjem mestu i maksimalno idem peške, automobil jedino ako moram u nabavku , da decu odvezem negde ili ako je bas loše vreme.

meris preko sata ili telefona?

^ preko telefona, ne volim smart Watch pa to ne koristim. Ne bi bilo loše uzeti zbog merenja otkucaja srca, pulsa…

Kako merite korake preko telefona? Ja probao nesto da namestim i nisam uspeo, tj nista mi nije racunalo

Preko telefona i ja pratim, samo to ide, nisam nista podesavao. Imam oko 5km dnevno.

telefon u dzepu dok vozis ili stoji negde u kolima?

Stoji u kolima na drzacu ili dole u kaseti. Jutros sam pogledao kad sam usao u kola 297 koraka, i u jednom momentu na pola puta negde skoci na 351.
E sad sumnjam da mozda nije bilo osvezeno, posto recimo sad kad sam izasao iz kola i dalje stoji 351 i posle refresh. I onda sam ubio aplikaciju i vratio se i stoji 558.

Sutra cu probati opet, ali cu ubiti aplikaciju pre ulaska u kola, da budem siguran da je dobro osvezeno, posto sam generalno stekao utisak, da nesto taj refresh ne radi kako treba, moram izaci iz aplikacije da bi osvezio broj.

Meni i sat broji korake kad vozim tako da, po meni, to pracenje koraka je potpuna glupost. Testirao sam, mlatim rukom i on broji korake. Smehoteka. Ostale stvari su ozbiljne, koraci me ne interesuju pa na to ni ne obracam paznju.

Top. Jel znas mozda jel treba da Location Services bude ukljucen na Always da bi mi pamtilo kretanje ili je dovoljno da bude ukljuceno While Using the App?

Meni i sat broji korake kad vozim tako da, po meni, to pracenje koraka je potpuna glupost. Testirao sam, mlatim rukom i on broji korake. Smehoteka. Ostale stvari su ozbiljne, koraci me ne interesuju pa na to ni ne obracam paznju.
Pa nisu ni meni bitni koraci, nego predjena kilometraza, a pretposvaljam da onda i to racuna.

Realno si prešao tu kilometražu, na ovaj ili onaj način, it's a feature 😁

Ako tako funkcioniše, aplikacija je više nego neupotrebljiva svima koji to gledaju.

Poslije decenije i duze, opet Iphone. Prvo me pogodio swiftkey i rjecnik koji je otisao u nepovrat 😀sad ne mogu instalirati ni YouTube music, pise da nije dostupan u mom regionu. Promijenim region, ali isto nema. Ima li neki nacin sa se to bezbolno instalira?

Nazad
Vrh Dno