Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Ja pokusao da ubacim karticu.. but not supported :)

Jel ima negde koje banke mogu na wallet?
Kada kliknes da dodas karticu u wallet pise ti koje banke podrzava.
A to su:
Banca Intesa, OTP, ProCredit i Raiffeisen.

Opa, aktiviran iMessage na 064 broju
Fala nebesima

Najbagovitija aplikacija, veoma često ne dolaze notifikacije dok ne uđeš u aplikaciju.Čk i kad proradi, brzo će opet da se vrati u režim bez notifikacija i tako u krug. Ili navikni da proveravaš, ili prestani da je koristiš :)
Proradila danas..i evo notifikacije jedna za drugom, sad pozelim da ne radi opet..😂

Ima li neko da preporuci neku app za snimanje automatsko poziva? Može i plaćena samo da pouzdano dobro radi?:)

423527EC-DA28-4199-9B0F-2C927C48DD8A.jpeg

BTW, ne Može MTS Banka ni Poštanska Štedionica, ne podržava banka. Znam na svom primeru. A ovo piše sa slike kada se otvori Wallet

Bio u GR pre 15ak dana i htedoh da uzmem voucher za app store. I sve danas/sutra i zaboravio..
Posle mene ode drugar i kazem njemu da mi kupi. Medjutim, sad mi prijavljuje da mora da se aktivira u GR (Damn)

Jel postoji neka opcija da se ovo zaobidje ili resi?

(Must be redeemed on Greek storefront) tako nesto

Pa ne možeš evre da ridimuješ na US nalogu - treba ti US gift card sa dolarima.

Nema veze sa lokacijom.

O tome nisam ni najmanje razmisljao.. dzizus
Kao da je problem da se uradi konverzija kao na bankomatu.

Hvala!

Edit..
A ne mogu ni da promenim.. show

290C78B3-741A-4EB6-8BA1-8D7104D0E8EF.jpeg

Poslednja izmena:
Šta se preporučuje za export poruka i istorije poziva u bilo kakav tekstualni format? Free varijanta, ako nema, onda ona koja se plaća.

Preporučite neku aplikaciju za slušanje radia, da ne šteka i ne troši puno baterije

Da li mogu da se ubace loyalty kartice u Apple Wallet, kao što je to slučaj kod Google Wallet? Nisam uspeo da pronađem u aplikaciji.

Ne mogu, ali za loyalty kartice možeš da koristiš Mobile Pocket aplikaciju.

Zna li neko dobar VPN, a da u ponudjenim drzavama ima Aljasku?

Pozdrav,jedno pitanje da li moze nekako da se instalira viber na starii uredjaj?Kolega ima neki stari fon msm da je 5s pa ne moze da instalira viber posto je zastareo ios u pitanju.Ja koristim android od uvek tako da ne znam,da li moze.

Jedino ako ga je već nekad skidao sa tog Apple ID naloga i ako mu ponudi da skine. verziju koja radi na njegovom iOS-u.

Jedino da proba sa starim nalogom da li mu nudi neku prethodnu verziju. Pre su mogle da se sa jailbreak-om ubace prethodne verzije aplikacija.

Hvala ti na pomoci ;),prenecu mu sta mora da pokusa.
Mislim da bi JB ako podrzava ios taj isto i sad prosla instalacija znam da sam prosle godine tako na JB 4s instalirao nekome viber.

Da li je neko povezivao Health aplikaciju sa Samsung Health, sve sam uključio i dozvolio sto je potrebno ali Health aplikacija i dalje ne vidi podatke iz Samsungove. iOS16 je u pitanju na iphonu13

Nazad
Vrh Dno