Ne moze pre-paid tipa Payoneer.Ili se to odnosi na tip kartice.. visa, master..
Kada kliknes da dodas karticu u wallet pise ti koje banke podrzava.Ja pokusao da ubacim karticu.. but not supported
Jel ima negde koje banke mogu na wallet?
Proradila danas..i evo notifikacije jedna za drugom, sad pozelim da ne radi opet..😂Najbagovitija aplikacija, veoma često ne dolaze notifikacije dok ne uđeš u aplikaciju.Čk i kad proradi, brzo će opet da se vrati u režim bez notifikacija i tako u krug. Ili navikni da proveravaš, ili prestani da je koristiš![]()
i kod mene. definitivno neka problematika sa MTS-om bila.Opa, aktiviran iMessage na 064 broju
Fala nebesima
Ne postoji.Ima li neko da preporuci neku app za snimanje automatsko poziva? Može i plaćena samo da pouzdano dobro radi?![]()
Msm da se prijavio sa novim nalogom,onda verovatno ne može ništa da se uradi.Jedino ako ga je već nekad skidao sa tog Apple ID naloga i ako mu ponudi da skine. verziju koja radi na njegovom iOS-u.
Hvala ti na pomociJedino da proba sa starim nalogom da li mu nudi neku prethodnu verziju. Pre su mogle da se sa jailbreak-om ubace prethodne verzije aplikacija.
Mislim da bi JB ako podrzava ios taj isto i sad prosla instalacija znam da sam prosle godine tako na JB 4s instalirao nekome viber.Hvala ti na pomoci,prenecu mu sta mora da pokusa.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari