- Učlanjen(a)
- 20.06.2011
- Poena
- 785
Како куцате онда ћирилицу на iOS?
Како куцате онда ћирилицу на iOS?
@nkvlaleksa A da probaš da isključiš esim u podešavanjima, pa da vidiš da li će automatski sve prebaciti i aktivirati na taj broj koje je aktivan.
Postoji li opcija za backup Whatsapp i Viber poruka sa Androida na iPhone?
Backup na Google Drive-u stoji ali ne mogu da pristupim niti preko kompjutera niti preko telefona istima, dok se backup folderu gde su mi WhatsApp i Viber backup moze pristupiti samo putem kompjutera, ali ne mogu se download-ovati :S
Kako da prebacim WhatsApp poruke i sadržaj sa Androida na Iphon ?
WhatsApp poruke mogu da se prebace uz pomoc programa koji kostaju 20tak eura.
WhatsApp objavio mogućnost transferovanja chata sa Androida na iOS i obratno. Da li je neko već uradio ?
You can now “delete for everyone” for over 2 days
• You can now securely move your chat history from Android to iPhone. Get started by getting the Move to iOS app on your Android phone and follow the on-screen instructions
• Increased the group participant limit to 512
• Increased max file size limit to 2GB
Jel si uspeo nesto na kraju ?MTS
inače sam odradio sve ovo gore navedeno, ali ništa. U stvari, nije ništa već dobijam poruku da je aktivacija neuspešna.
Nas nikad nije ni bilo tu, stavis hrvatsku i radiZa sada ništa. Definitivno postoji problem na relaciji mts - apple i dobio sam info da su ih već kontaktirali u vezi nemogućnosti aktivacije nekih brojeva. Ono što je još interesanto, pošto sam na iOS 16, pa svako malo stižu ažuriranja, u poslednja dva update-a koja podrazumevaju restart telefona na sms dobijam poruke sa verifikacionim kodovima. U toj poruci je i broj telefona pa mislim da ima veze sa aktivacijom iMessage. Ali prosto ne znam šta bih sa tim
I još nešto, ne znam da l je novost u iOS16 da u iMessage može da se promeni lokacija Settings-> Messages -> Send and recieve i tapne se na Apple ID. U spisku svih zemalja nema Srbije, pa razmisljam da li to može da pravi problem
Ja pokusao da ubacim karticu.. but not supportedNe koristim više novčanik otkada su ubačene.
Nijedan problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari