- Učlanjen(a)
- 20.06.2011
- Poena
- 785
Како куцате онда ћирилицу на iOS?
Како куцате онда ћирилицу на iOS?
@nkvlaleksa A da probaš da isključiš esim u podešavanjima, pa da vidiš da li će automatski sve prebaciti i aktivirati na taj broj koje je aktivan.
Postoji li opcija za backup Whatsapp i Viber poruka sa Androida na iPhone?
Backup na Google Drive-u stoji ali ne mogu da pristupim niti preko kompjutera niti preko telefona istima, dok se backup folderu gde su mi WhatsApp i Viber backup moze pristupiti samo putem kompjutera, ali ne mogu se download-ovati :S
Kako da prebacim WhatsApp poruke i sadržaj sa Androida na Iphon ?
WhatsApp poruke mogu da se prebace uz pomoc programa koji kostaju 20tak eura.
WhatsApp objavio mogućnost transferovanja chata sa Androida na iOS i obratno. Da li je neko već uradio ?
You can now “delete for everyone” for over 2 days
• You can now securely move your chat history from Android to iPhone. Get started by getting the Move to iOS app on your Android phone and follow the on-screen instructions
• Increased the group participant limit to 512
• Increased max file size limit to 2GB
Jel si uspeo nesto na kraju ?MTS
inače sam odradio sve ovo gore navedeno, ali ništa. U stvari, nije ništa već dobijam poruku da je aktivacija neuspešna.
Nas nikad nije ni bilo tu, stavis hrvatsku i radiZa sada ništa. Definitivno postoji problem na relaciji mts - apple i dobio sam info da su ih već kontaktirali u vezi nemogućnosti aktivacije nekih brojeva. Ono što je još interesanto, pošto sam na iOS 16, pa svako malo stižu ažuriranja, u poslednja dva update-a koja podrazumevaju restart telefona na sms dobijam poruke sa verifikacionim kodovima. U toj poruci je i broj telefona pa mislim da ima veze sa aktivacijom iMessage. Ali prosto ne znam šta bih sa tim
I još nešto, ne znam da l je novost u iOS16 da u iMessage može da se promeni lokacija Settings-> Messages -> Send and recieve i tapne se na Apple ID. U spisku svih zemalja nema Srbije, pa razmisljam da li to može da pravi problem
Ja pokusao da ubacim karticu.. but not supported 🙂Ne koristim više novčanik otkada su ubačene.
Nijedan problem.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari