Šta je novo?

Aplikacije - iOS

^^ ma resice se taj problem kod mene... uzecu Samsung Galaxy S i9000 ili IPhone 4...

Jedno pitanjce vezano za iPhone 3gs, 4.0 verzija , name kada neko zove prvo se ukljuci display, pa onda pise unknown pa tek onda izbaci ime i fotku.

Da li je ovo lako resivo ili je potreban restore?

Pa sve navigacije na bilo kom iPhoneu osim poslednjeg iGO (koji mora da se kupi) rade mnogo sporo, kao neki najgori neoptimizovani portovi. Standalone navigacija na budjavom Windowsu CE i sa 400mhz radi vishestruko bolje od toga :)
Da li si probao Navigon i Don't Panic (mireov program) na iPhone?
Uopste ne koce, lepo rade i imaju dobre mape Srbije, meni se narocito svidja ovaj Don't Panic zato sto je mali. :)
Samo stari iGo hoce da stuca, a novi nije krekovan...
Ako izbace iGo Primo koji su najavili onda to ce biti jako dobra stvar, ja ga koristim na standalone uredjaju u auto i bas je za svaku pohvalu.

Poslednja izmena:
Imam Navigon instaliran i radi potpuno isto kao IGO, kao da je u Javi pisan :d Probacu taj Don't Panic..

Nece se reshiti ako uzmesh bilo koji iPhone, svaki IGO osim onog koji se placa (i koshta bar 60$) na bilo kom iPhoneu je spor..

A u cemu je fora? Kod mene na divljoj vatri radi super iGo, a 3GS pa i 3G valjda imaju jaci hardver..

Pa ochigledno bezobrazluk i lenjost developera :) Poslednja verzija koja nishta kompleksnija nije na istom hardveru radi 5x brze :)

Kad pogledash Rage ili Infinity Blade na iPhone 4, nikako ti nije jasno zashto IGO radi kao na Spectrumu :)

Poslednja izmena:
iGo je radio lose, ali sada su ga ispravili, a navigon sam koristio v1.7 i bas dobro je radio.

Poslednja izmena:
Neko pričao gore o navigaciji, meni na 3gs-u 4.2.1. bb 6.15 radi navigacija, barem ova koju imam, google maps i tako to, ali da, gps radi bez problema, baš u subotu sam koristio dok sam putovao sa ribom do bg-a.

Ili sam ja nešto glup i to nije navigacija?

Zna li ko kako da prebacim kontakte sa Iphone-a na Samsung Galaxy?

Izvezes kontakte u gmail i onda prebacis u samsung sa programom GoogleContactSync na Installlous :p

Moze neko da mi preporuci neku aplikaciju za definisanje profila?

Zna li ko kako da prebacim kontakte sa Iphone-a na Samsung Galaxy?

Da ogovorim samom sebi - ovo sam resio preko Outlook-a koji sam sinhronizovao sa KIEZ-om a da sam pre toga ITunes sihronizovao sa Outlook-om.

Nece se reshiti ako uzmesh bilo koji iPhone, svaki IGO osim onog koji se placa (i koshta bar 60$) na bilo kom iPhoneu je spor..

Nije tačno da je spor. Moja iGo verzija 8.4.2.120953 Mz Waz 2009 Nov 19 2009 radi fenomenalno na IP4.

Radi ali voli da zapinje malo kad se ide kroz meni podesavanja itd .. .

Sve iGO verzije (sem aktuelnih verzija koje još nisu krekovane) seckaju kad se krećeš kroz menije. Jedino ako je pronađen način da se isključe animacije u menijima, to im je jedina boljka...

^ Pa kako moze da secka kad se krecesh kroz menije, a da ne secka na mapi ? To seckanje je problem neoptimizovanosti programa, tek najnovija verzija koja mora da se plati je optimizovana za iPhone4. Na 3Gsu recimo te starije verzije rade glatko kao bilo koji drugi iPhone softver...

Sporije vozi pa nece seckati :D

Pa koga zabole za meni? Secka i to veoma malo kada se ukucava ime ulice. Inače sve ostalo perfektno radi.

Narode dajte neki foto program...ekvivalent camera360 na androidu...zanimaju me HDR opcije itd...

Znam da niko ne voli da placa aplikacije, ali novi iGo Prime radi extra. Ono sto je zanimljivo, moze da se instalira na vise telefona. Kazu da moze 5-10. Trenutno je drug instalirao na 7 i svi rade bez problema vec 5-6 dana.
Full Evropa je ko 80$ a juzna Evropa je mislim oko 30$ sto kada se podeli na vise ljudi je zaista smesna suma (naravno, za oni kojima je navigacija potrebna).

Kako misliš na više telefona? Jel' kao serial key ili šta kada kupiš? Kako instalirati na drugom iphon-u na primer?

Syncujes vise telefona sa jednim accountom na kojem je kupljen iGO, radi provereno ;)

Cool hvala matori.

Vrh Dno