Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Jedna od glavnih prednosti dizajn, odnosno preglednost ikona. Ove crne ikone sa linka kao da je jedna ista ikona...

Necu ja da promenim ikone, nego recimo deo kada udjem u Settigns da bude tamnije boje, tipa sive, crne - znaci meniji ...

Za ikone sam vec nasao temu koja mi savrseno odgovara

stoske-iphone-2.png

Nisam video ovaj skin, ali ima dobrih skinova i iconpackova za iPhone.

preporucite neki gui dobar jos pored ovog

Probao sam oba, ali nije mi to ono sto trazim. Ove promene boju dugmica, ali boja menija ostaje bela

Poslednja izmena:
MatteUI je mnogo lepši i bolji nego default iPhone UI.

Evo ti jedan odličan wallpaper, inače opusti se svako će koristiti kako mu se sviđa a ne kako ti kažeš.
263d8nr.jpg

Poslednja izmena:
Zašto Cydia ne izbaci iz svog sorseva repo smxy.org (Ste packaging) koji ne radi već mesecima?

Svaki put moram da klikćem OK smxy.org ne radi.... Zar je to nemoguće izbaciti kroz update Cydia-e?

I zašto svaki put kad instaliram update za neki paket, povećava mi se broj instaliranih direktorijuma i fajlova, iako bi trebalo samo da zameni zastarele fajlove novim? Ispada da se čuvaju svi fajlovi i direktorijumi ikada skinuti.

Poslednja izmena:
izasao METAL GEAR SOLID TOUCH.

Poslednja izmena:
VLC Media Player (sada i za iPhone)

Apple’s iOS devices play .m4v, .mp4 and .mov files, but they have to be specifically encoded for the platform. VLC plays just about any video format you could come across. That means .mkv, .avi, and .mpeg’s among others

vlc-iphone-2010-10-25-283.jpg

LINK

VLC Media Player (sada i za iPhone)

Apple’s iOS devices play .m4v, .mp4 and .mov files, but they have to be specifically encoded for the platform. VLC plays just about any video format you could come across. That means .mkv, .avi, and .mpeg’s among others

vlc-iphone-2010-10-25-283.jpg

LINK
Steta sto ne radi na IPhone-u 3G...

Zašto Cydia ne izbaci iz svog sorseva repo smxy.org (Ste packaging) koji ne radi već mesecima?

Svaki put moram da klikćem OK smxy.org ne radi.... Zar je to nemoguće izbaciti kroz update Cydia-e?

Pokreni iFile i idi putanjom etc/apt/sources.list/cydia.list i jednostavno uklonis source koji ne radi ;)

Poslednja izmena:
Ma ok, nisam sumnjao da postoji način da se to nekako ukloni, ali zašto oni to sami ne urade, kad su ti repo-i "hardcoded" u Cydia (ne mogu da se uklone brisanjem iz Cydie). Hvala za uputstvo u svakom slučaju.

Btw. ne radi ni ispaziorepository. Tj. meni se kao pokazuje na listi, ali kad sam drugarici pokušao da ga dodam da bih joj ubacio Caller ID/Format Fix, nije hteo da se doda, a nema ga u njenoj Cydiji. Ima 3GS iOS4.01.

Poslednja izmena:
Na 2G 3.1.2 nece da se startuje SkyFire, samo pokaze splash i onda se ugasi, smrc :(

Sigurno pogresno si ukucao adresu i zato nije hteo da se doda ispazio.
Kucao sam adresu koja mi piše na telefonu. ispaziorepository.com

Nisam sigurno napamet kucao.

Elem, ovaj Skyfire mi nešto slabo radi. Spor je i nešto mi baš i ne pokazuje Flash. A video se učitava 100 godina.

E baš ti hvala na informaciji. Pokušao sam više puta, ukucavao iznova i nije htelo. Ne znam kako da ti nacrtam. No nije ni bitno to sada.

Koji program mogu da koristim da prebacujem fajlove sa PC-a na Iphone? Ali da ne moram da sinkujem preko Itunes-a. Bitno mi je da mogu da prebacujem stvari kod kuce i na poslu, da ne budem vezan za jedan kompjuter. Imam 3G 16GB 3.1.3 softver, dzejlbrejkovan i instaliran IFile

iFunBox

Kako da sacuvam poruke iz aplikacije Swirly MMS na PC-u? Naime, sutra najverovatnije prodajem fon (u pitanju je 3G 16GB), pa sam tu nasao neke poruke koje sam izbrisao iz bite sms-a, i kako sad da ih sacuvam?

Edit: Instalirao sam iFunBox ali nemam pojma gde bih mogao da nadjem folder koji je za poruke Swirly MMS-a, pretpostavljam da fajl mora imati ekstenziju .db ,ima li neko ideju?

Poslednja izmena:
Nasao sam, ako nekad nekom zatreba, Swirly MMS cuva poruke u /var/mobile/Library/Preferences/SwirlyMessages.sqlite

Kako da mi proradi youtube, jel trebam da instaliram neki flash player? i jel moze neko da mi kaze gde mogu da ga nadjem :s

Neki dobar avi player sa citanjem titlova za iphone 3g 3.1.2 ?

Nazad
Vrh Dno