^^ ma resice se taj problem kod mene... uzecu Samsung Galaxy S i9000 ili IPhone 4...
Da li si probao Navigon i Don't Panic (mireov program) na iPhone?Pa sve navigacije na bilo kom iPhoneu osim poslednjeg iGO (koji mora da se kupi) rade mnogo sporo, kao neki najgori neoptimizovani portovi. Standalone navigacija na budjavom Windowsu CE i sa 400mhz radi vishestruko bolje od toga![]()
Nece se reshiti ako uzmesh bilo koji iPhone, svaki IGO osim onog koji se placa (i koshta bar 60$) na bilo kom iPhoneu je spor..
iGo je radio lose, ali sada su ga ispravili, a navigon sam koristio v1.7 i bas dobro je radio.
Na onu sto se placa sam mislioU kojoj verziji je igo ispravljen a da ne mora da se plati? Sve sam probao i sve se vuku.
Zna li ko kako da prebacim kontakte sa Iphone-a na Samsung Galaxy?
Nece se reshiti ako uzmesh bilo koji iPhone, svaki IGO osim onog koji se placa (i koshta bar 60$) na bilo kom iPhoneu je spor..
Nije tačno da je spor. Moja iGo verzija 8.4.2.120953 Mz Waz 2009 Nov 19 2009 radi fenomenalno na IP4.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari