Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Primo ima i dosta vise opcija dok stari MyWay mozes da racunas kao neka light verzija iGO.

Nego, upravo je izasao novi Cut the Rope: Experiments :)
mzm.lowifidy.175x175-75.jpg

Poslednja izmena:
Novi Skype za iOS dobio je medju ostalog anti-shake i podrsku za Bluetooth:

[YOUTUBE]dLKE58eA-S8[/YOUTUBE]

SpyPhoto

SpyPhoto is a new Cydia tweak that lets you secret take photos using any Activator action.

With SpyPhoto you can take a picture in less than 1 second, without making any sound or enabling flash. It is the best option to take pictures without any suspicion.

Just make the gesture that you configure (or double tap Status Bar by default) to take the picture. You don't even need to be on the camera app, you can take the picture from any app or even lockscreen. You can configure the gesture in Settings.app->SpyPhoto->Activation Methods.

Features:
- Take Pictures without any sound.
- Take Pictures from any app.
- Choose Front or Back Camera.
- Enable confirmation PopUp before taking picture.
- Automatically saves to Photo Library.

59381-500.png
59383-500.png

Poslednja izmena:
Drugari,
Da li postoji neka aplikacija za on-the-fly kriptiranje za iPhone? Nešto nalik FreeOTFE ili TrueCrypt. Na Androidu postoji Luks Manager. To je stvar koju jednostavno moram da imam na iPhone-u, imam neke excel i word dokumente sa poverljivim podacima koji moraju da budu kriptirani.

Hvala!

moze, ali mi nekako logicnije da bude medju sofverom za mobilne uredjaje nego medju apple prenosnim uredjajima.

presao sam na IOS5 i sad ne omgu da se setim kako se zovu dve aplikacije.
-Za smanjivanje ikona
-da mogu da stavim ikonu na bilo kom delu ekrana ( ako hocu da mi na nekom ekranu stoji samo jedna ikona i to na sredini :))

Hvala FOX river, jos da mi neko kaze za prvu pa da se igram sa temama:)

Izasao je Navigon 2.0 Europe koji lepo radi. Sama aplikacija ima oko 35Mb i posle birate iz samog programa koje mape hocete da skida, i to radi i sa narodnom verzijom.
Program je lepo sredjen i nase mape su detaljne, koliko sam video ovde kod mene (okolina Vrsca), cak i sela imaju imena ulica, jedino sto sam primetio da se losije snalazi sa jednosmernim ulicama, to je ipak bolje kod iGo Primo.

presao sam na IOS5 i sad ne omgu da se setim kako se zovu dve aplikacije.
-Za smanjivanje ikona

da li neko zna, molim za pomoc

Pre sam koristio WifiTrak, ali mi ne radio na iOS 5 pa i mene zanima neka alternativa...

Ja je uopšte ne vidim na AppStore-u.

Hmmm, stvarno je nema na AppStore-u. Ima je na Installous-u, ali puca na iOS5...

Ja koristim tethered na 5.0.1 jer skoro nikada ne gasim telefon, nisam probao Semi Tethered.

Poslednja izmena:
Moram da ga isprobam, nov sam u iSvetu, do sada sam koristio Android ali nikako da izadje untethered. Moram da probam tethered pa kud puklo da puklo :)

redsn0w 0.9.9b4 [TETHERED] ili sn0wbreeze 2.8b8 [TETHERED] ?:)

Sorry još jednom za offtopic.

Koji telefon je u pitanju, da li je simfree, koji iOS imas sada, da li si sacuvao SHSH?

Ako si nov onda bolje sacekaj jos malo jer uskoro ce untethered.

Za tethered moras uvek kada ga ugasis da imas PC pored i da ubacis telefon u DFU da bi ga pokrenuo.

Poslednja izmena:
iPhone 4, kupljen u UK, znači Simfree. Trenutno imam 5.0.0, tako sam ga dobio...

Onda mozes da probas jer u najgorem slucaju ako ti smeta ili negde zaglavis, samo odradis restore na zadnji 5.0.1.
Uradi prvo backup u iCloud ili iTunes, i ne bi bilo lose da sacuvas sa iFaith: SHSH i APticket sa ovog 5.0 koji imas.

Bitno je da se uhodas sa ubacivanjem u DFU.
Koristi za pocetak redsn0w, meni je pravio problema na Win7 i koristim ga u XP compatibilty mode.

U Cydia instaliraj samo proverene stvari: installosu (sa hackulo repo), callerID fix, delivery report....
Ako ti treba, dacu ti spisak repo-a koji da dodas.

Poslednja izmena:
Samo danas na AppStore, besplatan je Flight Control za iPhone/iPad.

Vrh Dno