Koristim Paper, mnogo je bolji u odnosu na bazicnu FB aplikaciju, radi mnogo lepse i vise je user friendlyjoš malo o Paper aplikaciji koja donosi osveženje u načinu na koji koristimo Fejsbuk, i pored toga nudi bazičan news reader nalik na Flipboard:
[YOUTUBE]Zq6-b9_V9lA[/YOUTUBE]
Za sada je dostupna samo za iPhone...
Nece biti problema jer tako svi radimoDa li će da bude nekih problema ukoliko se registrujem na Hrvatsku, a plaćam našom karticom?
Nece biti problema jer tako svi radimo![]()
kako koristis kad je ne vidim na app storeKoristim Paper, mnogo je bolji u odnosu na bazicnu FB aplikaciju, radi mnogo lepse i vise je user friendlyOna App of the week Pop graph je mnogo dobra, skinite je ako vam treba aplikacija za sredjivanje i obradu slika, ja probao i bas mi se svidja
![]()
kako koristis kad je ne vidim na app store
traži PopAGraph, možda ćeš imati više uspehakako koristis kad je ne vidim na app store
skinuo sam sa US store, taman da mi se updateuju i google maps![]()
Ja sam se registrovao na US store (sto je sigurno sigurno je), ipak si tu najbolje snabdeven sto se aplikacija I igrica tice.
@Bezolovni sto se igrica tice Asphalt 8, FIFA 14, NFL Pro 2014 (iOS only), Plants vs Zombies 2 (mnogo bolja od prvog dela, bar meni), a ako volis malo kviz igrice onda ti toplo preporucujem QuizUp, mnogo zanimljiva, ali treba znanje engleskog, pogotovo ako je neko dugacko pitanjeto ja igram otprilike, a imas i IGN game of the month, tj svaki mesec neka skuplja igrica je Dz, ali postoji caka, samo je za US store i za US trziste, tako da ces morati koristiti VPN kako bi dobio kod za skidanje (koristi TunnelBear, nebitno dal ces ga skinuti na iPhone-u ili na kompu), i tako sam ja instalirao Modern Combat 4(koji je 6.99$), a za februar mesec mislim da su neki avioni, idi na IGN sajt pa tamo potrazi koja je igrica za februar... Nadam se da sam ti malo pomogao
![]()
Hvala druže, igrao sam kod drugara Fifu i oduševio sam se. Plants vs Zombies 1 i 2 sam prešao na Androidu. Nov sam na iOS-u, pa ću pogledati kako ide to sa TunnelBear-om, ja sam na Hrvatskom Store-u.
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari