Koristite zastareli preglednik. Možda se neće pravilno prikazivati ova ili druge veb stranice. Trebalo bi da nadogradite ili koristite alternativni preglednik.
Znam da je offtopic, ali najbolje je ovde da pitam. Da li se "isplati" uraditi downgrade sa 6.1.3 na 5.1.1? U pitanju je 3GS. Koliki je hendikep što se tiče aplikacija? Videh da Tapatalk 2 zahteva iOS 6...
odgovorio sam na post ispod tvog ali sad vidim da moze biti vezan i za tvoje pitanje
ne znam sta koristis od aplikacija, mada za svaku pise koji iOS zahteva...
od pre neki dan sam ,,zaglavljen'' na 6.1.3 jer sam ga ne razmisljajuci odradio na iPhone 4-ci kako bih skroz ,,ocistio'' telefon a iPhone 5 sam kupio sa 6.1.4 verzijom i naravno moracu da sacekam iOS7 za ponovni jb
u svakom slucaju 6.1.2 je os koji mi je najbolje i najbrze radio a probao sam gotovo sve verzije jos od 2G modela...
Verujem da bolje radi 6.1.2 od 5.1.1. Mada ja ne videh neku razliku (odradio downgrade). Šteta što ne potpisuju 6.1.1 ili 6.1.2 za 3GS. Navodno je pre neki dan na kratko Apple potpisivao sve verzije. Pa ko je ugrabio SHSH za sve verzije, ugrabio.
Boxie - najkvalitetniji dropbox klijent za ios je prešao iz "paid" u "free" aplikacije, s tim što su sve mogućnosti paid aplikacije dostupne in app kupovinom:
poređenje performansi ajfona 5S, 5, 4S i 4 u GTA San Andreas:
[YOUTUBE]m2OT2ZPo1vQ[/YOUTUBE]
inače Rockstar ne podržava zvanično iPhone 4, smatraju da je njegov hardver previše zastareo za GTA SA.
za najbolje iskustvo svakako se preporučuje veći ekran i iPad Air ili Mini Retina
Da li moze neko da mi okaci link odakle mogu da skinem aplikaciju Nike za trcanje za iOS 5.1.1? Ne mogu nikako da skinem sa app store, jer mi kaze da je za iOS6 pa navise.
Mozda ovo nije mesto za ovo pitanje, ali tice se store-a. Kako da resetujem security questions, skroz sam zaboravio odgovore I da ta akcija app of the week, jel postoji na UK store-u, jer me mrzi da menjam na US... Nego preporucite mi neku dobru ili korisnu aplikaciju, koja je iPhone only
Najtoplija preporuka za besplatnu aplikaciju QuizUp. U pitanju su kvizovi iz najrazličitijih kategorija, po 7 pitanja u rundi (runde traju oko minut), a igrate protiv svojih prijatelja ili random likova iz celog sveta.