Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Znam da je offtopic, ali najbolje je ovde da pitam. Da li se "isplati" uraditi downgrade sa 6.1.3 na 5.1.1? U pitanju je 3GS. Koliki je hendikep što se tiče aplikacija? Videh da Tapatalk 2 zahteva iOS 6...

Ja na 4s furam 5.1.1 vec skiro godinu dana. Da li je hendikep ne znam jer nisam bio na 6.x.x :)

^ primetno brze bi ti radio iOS6 (6.1.2)

Na žalost, ja nemam SHSH za 6.1.2. Da imam, sigurno bih mu stavio tu verziju.

odgovorio sam na post ispod tvog ali sad vidim da moze biti vezan i za tvoje pitanje :)

ne znam sta koristis od aplikacija, mada za svaku pise koji iOS zahteva...

od pre neki dan sam ,,zaglavljen'' na 6.1.3 jer sam ga ne razmisljajuci odradio na iPhone 4-ci kako bih skroz ,,ocistio'' telefon a iPhone 5 sam kupio sa 6.1.4 verzijom i naravno moracu da sacekam iOS7 za ponovni jb :(

u svakom slucaju 6.1.2 je os koji mi je najbolje i najbrze radio a probao sam gotovo sve verzije jos od 2G modela...

Evo i ja da pitam, da li je bolje na IP4 gde odlicno radi 5.1.1, podici OS na 6.1.1? (nemam SSH za 6.1.2).

Ovo me interesuje cisto zbog nekih aplikacija koje zahtevaju iOS6.

Verujem da bolje radi 6.1.2 od 5.1.1. Mada ja ne videh neku razliku (odradio downgrade). Šteta što ne potpisuju 6.1.1 ili 6.1.2 za 3GS. Navodno je pre neki dan na kratko Apple potpisivao sve verzije. Pa ko je ugrabio SHSH za sve verzije, ugrabio.

ima dataman , cesto je free, ja je skinuo za dz

Boxie - najkvalitetniji dropbox klijent za ios je prešao iz "paid" u "free" aplikacije, s tim što su sve mogućnosti paid aplikacije dostupne in app kupovinom:
2013-10-16%2000-57-05-boxie-main.png
2013-10-16%2000-57-05-boxie-share.png

Da li moze neko da mi okaci link odakle mogu da skinem aplikaciju Nike za trcanje za iOS 5.1.1? Ne mogu nikako da skinem sa app store, jer mi kaze da je za iOS6 pa navise.

Sjajno. Kako me samo nerviraju portait videa...

zar nike nije implementiran u sw?

Danas bi trebao da izadje Paper, ali kada? :)
Hoce li se pojaviti samo za US store prvo?

Jedva cekam da ga probam.

Mozda ovo nije mesto za ovo pitanje, ali tice se store-a. Kako da resetujem security questions, skroz sam zaboravio odgovore :p I da ta akcija app of the week, jel postoji na UK store-u, jer me mrzi da menjam na US... Nego preporucite mi neku dobru ili korisnu aplikaciju, koja je iPhone only :)

Najtoplija preporuka za besplatnu aplikaciju QuizUp. U pitanju su kvizovi iz najrazličitijih kategorija, po 7 pitanja u rundi (runde traju oko minut), a igrate protiv svojih prijatelja ili random likova iz celog sveta.

https://www.quizup.com/

Poslednja izmena:
Nazad
Vrh Dno