Šta je novo?

Aplikacije - iOS

Flickr mi je extra sad, ali ima par suludih stvari kao npr swipe nadesno kada udjes na neciji profil ne uradi back, a ako si gledao listu slika moras se vratiti na vrh da bi stisnuo back. Uglavnom je veliko poboljsanje...

Jel moguće u Flickr app da se izvuče bbc kod sa preview-om za neki forum ili mora sajt za to i dalje da se koristi?

CloudConvert - aplikacija za konvertovanje fajlova iz jednog u drugi format u cloudu, interesantno izgleda:
13986199333_bb11c6e4f7_z.jpg

https://itunes.apple.com/us/app/id842077384?mt=8

Deluje mnogo dobro, ali iskreno mnogo lose ime za email app. Shvatam na sta su ciljali, ali not good at all...

Acompli radi odlično, hvala @drgonzo.

^hvala. Gde ih iskopavaš?

ubacio sam ove najznačajnije sajtove vezane za Apple i mobilne uređaje uopšte na Flipboard, pa čitam svaki dan vesti na iPadu kad nađem vremena, obično dok ručam i večeram :d to mi je hobi i prija mi :D
Kad se pojavi neka zanimljiva aplikacija na vestima ili nova verzija postojeće, pogledam na youtube-u da li ima neki video, jer mi je to svarljivija varijanta za prosečnog korisnika od nekog teksta od pola kilometra, pa ako nađem nešto i dopadne mi se, šerujem i ovde :)

Ljudi od poslednjeg gmail update-a ne stizu mi notifikacije o novim mailovima, vec se pojave tek kad ga otvorim. Ukljucen notifications center i ukljucen background app refresh. Ideja?

Ljudi od poslednjeg gmail update-a ne stizu mi notifikacije o novim mailovima, vec se pojave tek kad ga otvorim. Ukljucen notifications center i ukljucen background app refresh. Ideja?
mene jako nerivra Gmail app. koristim Mailbox i tu rade notifications jako lepo

Gmail je proradio opet... Ne znam, iskreno navikao sam da mi je sve po labelama i filtrirano kako zelim...

Dragon Quest VIII - port rpg-a sa PS2, vidim da se dosta piše o njemu :trust:
[YOUTUBE]NZMb5GGzaNo[/YOUTUBE]

Inky Mail - još jedna u nizu mail aplikacija, besplatna je na App Store-u... Nudi podršku za veliki broj servera (gmail, yahoo, outlook, icloud...), integraciju sa dropboxom za attachmente, push, opcije vezane za sortiranje, brzi odgovor, izvlači likove za unsubscribe sa mail lista, itd. Uglavnom, ima dosta potencijala, ali mana je što je aplikacija još uvek u beta verziji (trenutno dostupna verzija na App Store-u je 0.98), pa ako nekog interesuje:
http://www.imore.com/inky-mail-iphone-and-ipad-review-unique-approach-tackling-mail

Poslednja izmena:
^ navodno 5x brži.

Misliš - sad će da bude brz kao na drugim OS? :D:D:D
apdejt i dalje postepeno nude korisnicima pa još nisam probao, ali kažu na Verge-u da je bolja od Windows Phone verzije, dakle skoro kao android :laugh:
With all these new user interface changes in place, Microsoft’s Skype iOS app appears to have leapfrogged the Windows Phone version. Subtle animations, smooth scrolling, and a parallax effect all add up to an iPhone Skype experience that feels superior to its Windows Phone equivalent, despite looking identical.
http://www.theverge.com/2014/6/12/5803002/skype-5-0-iphone-app-features

Aplikacije - iPhone

Jel to sto se tice androida sarkazam ili se nesto promenilo u poslednjih par meseci od kada ne koristim ni jedan android uredjaj?

Nazad
Vrh Dno