Šta je novo?

Aplikacije - iOS

još malo o Paper aplikaciji koja donosi osveženje u načinu na koji koristimo Fejsbuk, i pored toga nudi bazičan news reader nalik na Flipboard:
[YOUTUBE]Zq6-b9_V9lA[/YOUTUBE]
Za sada je dostupna samo za iPhone...
Koristim Paper, mnogo je bolji u odnosu na bazicnu FB aplikaciju, radi mnogo lepse i vise je user friendly :D Ona App of the week Pop graph je mnogo dobra, skinite je ako vam treba aplikacija za sredjivanje i obradu slika, ja probao i bas mi se svidja ;)

Sutra mi stiže IP5 i malo sam gledao šta ima po app store-u i našao par apps koje se plaćaju. Koliko sam čuo ne mogu da se kupuju aplikacije iz naše zemlje. Da li će da bude nekih problema ukoliko se registrujem na Hrvatsku, a plaćam našom karticom?

Koristim Paper, mnogo je bolji u odnosu na bazicnu FB aplikaciju, radi mnogo lepse i vise je user friendly :D Ona App of the week Pop graph je mnogo dobra, skinite je ako vam treba aplikacija za sredjivanje i obradu slika, ja probao i bas mi se svidja ;)
kako koristis kad je ne vidim na app store

^ima je, sad sam proverio, mozda zavisi od toga na koju zemlju si registrovao acc.

skinuo sam sa US store, taman da mi se updateuju i google maps :)

skinuo sam sa US store, taman da mi se updateuju i google maps :)

Ja sam se registrovao na US store (sto je sigurno sigurno je :D), ipak si tu najbolje snabdeven sto se aplikacija I igrica tice.

@Bezolovni sto se igrica tice Asphalt 8, FIFA 14, NFL Pro 2014 (iOS only), Plants vs Zombies 2 (mnogo bolja od prvog dela, bar meni), a ako volis malo kviz igrice onda ti toplo preporucujem QuizUp, mnogo zanimljiva, ali treba znanje engleskog, pogotovo ako je neko dugacko pitanje :) to ja igram otprilike, a imas i IGN game of the month, tj svaki mesec neka skuplja igrica je Dz, ali postoji caka, samo je za US store i za US trziste, tako da ces morati koristiti VPN kako bi dobio kod za skidanje (koristi TunnelBear, nebitno dal ces ga skinuti na iPhone-u ili na kompu), i tako sam ja instalirao Modern Combat 4(koji je 6.99$), a za februar mesec mislim da su neki avioni, idi na IGN sajt pa tamo potrazi koja je igrica za februar... Nadam se da sam ti malo pomogao :)

Ja sam se registrovao na US store (sto je sigurno sigurno je :D), ipak si tu najbolje snabdeven sto se aplikacija I igrica tice.

@Bezolovni sto se igrica tice Asphalt 8, FIFA 14, NFL Pro 2014 (iOS only), Plants vs Zombies 2 (mnogo bolja od prvog dela, bar meni), a ako volis malo kviz igrice onda ti toplo preporucujem QuizUp, mnogo zanimljiva, ali treba znanje engleskog, pogotovo ako je neko dugacko pitanje :) to ja igram otprilike, a imas i IGN game of the month, tj svaki mesec neka skuplja igrica je Dz, ali postoji caka, samo je za US store i za US trziste, tako da ces morati koristiti VPN kako bi dobio kod za skidanje (koristi TunnelBear, nebitno dal ces ga skinuti na iPhone-u ili na kompu), i tako sam ja instalirao Modern Combat 4(koji je 6.99$), a za februar mesec mislim da su neki avioni, idi na IGN sajt pa tamo potrazi koja je igrica za februar... Nadam se da sam ti malo pomogao :)

Hvala druže, igrao sam kod drugara Fifu i oduševio sam se. Plants vs Zombies 1 i 2 sam prešao na Androidu. Nov sam na iOS-u, pa ću pogledati kako ide to sa TunnelBear-om, ja sam na Hrvatskom Store-u.

Hvala druže, igrao sam kod drugara Fifu i oduševio sam se. Plants vs Zombies 1 i 2 sam prešao na Androidu. Nov sam na iOS-u, pa ću pogledati kako ide to sa TunnelBear-om, ja sam na Hrvatskom Store-u.

Sa TunnelBear-om ide jednostavno, odes na njihov sajt preko iPhone-a, tapnes na download for iPhone I on te prebaci na app store I ti to skines, napravis nalog, posle ce ti skinuti neki sertifikat (profil), stavis VPN na US (mada po default-u je US), I odes na ign sajt preko telefona I tapnes na get my code I taj code ti je bukvalno u obliku linka, kliknes na njega I on te prebaci na appstore I ti kliknes na redeem I to je to, ali moras imati US store (hrvatski ili bilo koji drugi padaju u vodu), skines ga, I posle vrati na hrvatski I to je cela prica, uzivaj u iPhone-u I ja sam ga skoro uzeo I uzivam u telefonu :)

Ljudi jel neko primetio gornji levi zaglavljeni beli pixel u YouTube aplikaciji - i kad se rotira ekran pomeri se opet na gornji levi ugao. Tu je uvek na oba uredjaja - iPhone 5(7.0.6), iPhone 4s(7.1).

Ne shvatam kako nisu primetili i ispravili do sad.

Vrh Dno