Šta je novo?

APad IDEA ID071AP (Haipad M701) - kompletan test, 56k WARNING!

Imaju Kinezi i ofišal eaPad aksesori tastature :D

Dolaze u dve boje i dve veličine, ukupno četiri modela:

crna za 7"
bela za 7"
crna za 10"
bela za 10"

eh, al ovo nema kod nas :( viđao sam ih negde, one furole koje u sebi imaju tastaturu, pa kad ga rasklopiš tablet je odmah kao netbuk. moj tablet je zašrafljen za svoju futrolu i može lepo da se postavi da stoji na stolu, samo mi fali jedna tastatura mala. ova je idealna: http://www.techfresh.net/the-worlds-smallest-usb-keyboard/

haha, a i mnogo je mala, ne može lepo na njoj da se kuca kao na nekoj netbuk tastaturi i ima milion multimedijalnih tastera, ona je za htpc, ne odgovara mi, cena pogotovu :)

Poslednja izmena:
Imam ja taj model i odlično radi već par godina.

hvala na preporuci, baš nju imam i koristim je svakodnevno, odlična je tastatura i jeftina je, oko 800 dinara sam je platio. ali mi je to mnogo veliko da nosim sa sobom na faks recimo, samo da bi mi olakšalo kucanje maila u pauzi ili ispravljanje malih doc fajlova na brzinu. meni treba nešto dimenzija otprilike kao što je tastatura na onom prvom asusu eeepc 4g surf. ona gumena mi se čini kao dobra opcija jer može da se smota :d

eh, al ovo nema kod nas :(

Igoritza je nešto spominjao da ide u Kinu, pa vidi sa njim da ti dobavi bar jedan komad. Nije frka što ti već imaš futrolu, verovatno možeš da rašiješ futrolu što je spojena sa tastaturom i izvadiš tastaturu a ako ne to uvek možeš da odsečeš višak i tako nosiš sa sobom.

Poslednja izmena:
Pozdrav. I ja sam zainteresovan za nabavljanje nekog kineza. Nisam se odlucio jos 7 ili 10, ali ako neko bude uvozio par komada za preprodaju, najverovatnije cu mu biti musterija.

Takodje, ne vidim da je pisano o zvuku (sem onog dela o glasnom zvucniku i sabanisanju po ulici :D). Kakav je kvalitet zvucne, kad se slusa preko nekih pristojnih slusalica?

Igoritza je nešto spominjao da ide u Kinu, pa vidi sa njim da ti dobavi bar jedan komad. Nije frka što ti već imaš futrolu, verovatno možeš da rašiješ futrolu što je spojena sa tastaturom i izvadiš tastaturu a ako ne to uvek možeš da odsečeš višak i tako nosiš sa sobom.
da, već sam pomislio da vidim da poručim tako, ili ako se neko sa foruma skupi da naruči tablete, da naručim i ja jednu tastaturu. moj tablet je ušrafljen u futrolu sa 4 šrafa, lako se skida ta futrola to nije problem, nego mi žao futrole navikao sam se na nju.

Pozdrav. I ja sam zainteresovan za nabavljanje nekog kineza. Nisam se odlucio jos 7 ili 10, ali ako neko bude uvozio par komada za preprodaju, najverovatnije cu mu biti musterija.

Takodje, ne vidim da je pisano o zvuku (sem onog dela o glasnom zvucniku i sabanisanju po ulici :D). Kakav je kvalitet zvucne, kad se slusa preko nekih pristojnih slusalica?
ja ti nisam baš merodavan jer nisam neki audiofil, ali sam zadovoljan zvukom preko slušalica. probao sam sluške od ipoda na njemu, i ima lep zvuk, kao na osrednjem laptopu.

Mogli bi da napravimo wish list, čisto da vidimo koliko bi ljudi naručilo tablet, pa da ubijemo cenu na količinu.

ja se prijavljujem za 10" model :) (WiFI, 3G phone, GPS, kapacitivni ekran - obavezni ;))

^ cena je u zavisnosti od kolicine koju narucis... konkretno za ovaj je minimum 100 komada za isporuku.

hehe, Android 2.1 a ima M$ Word, Office i Internet Explorer...

ja se prijavljujem za 10" model :) (WiFI, 3G phone, GPS, kapacitivni ekran - obavezni ;))

lol! :) me want one too! :)

pa dajte konkretne linkove... u stvari ni linkovi nista ne znace ko sto iznogud rece gore! mora da se poprica sa prodavcem i da se vidi sta je to realno, bez toga nema nista osim macke u dzaku :)

ja imam samo limit od recimo 200$ po komadu. preko toga mi se ne isplati - sve sto nadjete do te cene cu naruciti... nemam neki rok do kad treba da narucim sledeci test primerak tako da moze da se saceka da se pojavi nesto dobro.

---

inace sto vise koristim ovaj Haipad sve me vise odusevljava, jeste spor i trom ali za te pare... :)

i Android je skroz ok za budzenje i customizaciju ;) :d

Poslednja izmena:
Kolika ce biti carina na 100 komada?
Najverovatnije da su potrebne i neke dozvole za uvoz.

Nisam još kontaktirao nijednog od prodavaca ali mi se po oglasima čini da ne treba očekivati te solidne tablete od 10" bar još mesec dana ako ne i duže.

Mene zanima cena Viliv X10 tableta. Ako kojim slučajem bude ispod 300 dolara mislim da se isplati jer nije u pitanju puka kopija. Takođe sam sumnjičav pošto sam primetio prodavca koji je navodno gold supplier da prodaje original HTC EVO 4G. Mada je raspon cene ludnica, od 80-500 dolara.

Edit: Evo malo sam istraživao o Viliv tabletu. Ružan do bola a i ne radi najsjajnije. U pravu je kovacm, 200$ je maksimum za ove spravice.

Poslednja izmena:
pa to - $200 tj. 200€... meni se cini da ce prvo da se naprodaju ovih 7", pre nego sto krenu da izbacuju 10".

da budem iskren, uzeo bi i 7" sa svim sto treba, recimo poput ovog dok se ne "razigraju" Kinezi sa 10-kama

nakon skoro sat vremema, ovo su moji favoriti:
1, 2, 3, 4, 5 i 6

Kinezi su fenomenalni, mozes cak da biras opcije... tipa:
Touch Panel
Resistive SingleTouch Panel
Option Resistive MultiTouch Panel
Option Capacitive Touch Panel
:D

Hehe, nemoj mnogo da se zadržavaš na alibabi jer će ti se smučiti život. Mnogo je zabavno u početku čitati specifikacije ali na kraju shvatiš koliko Kinezi svojim kopijama potpuno obesmišljavaju predstavu koju mi imamo o zaokruženom proizvodu. Meni se posle par dana smučio Adnroid načisto.

Mada ništa me nije najsmejalo kao logo ePad-a koji svi lepe na kutije:

10_2_Full_touch_Screen_Epad.jpg

:d

размислите о овим десеткама пре него што купите, ја нисам хтео да узмем таблет од 10 инча јер би ми био превелик за ношење иако јесте пријатнији за коришћење. шта ће ми да га користим само по кући. седам инча је сасвим довољно за пристојно читање књига и лаган сурф, пошту и слично... а стаје у џеп од јакне без фркс. иначе сам и ја благо одушевљен справицом.

Poslednja izmena:
^ I hate you!

:D :D :D

нећу да вам убацим буву, али стварно размислите да се не зезнете. 10 инча је као нетбук, није баш за вуцарање наоколо...

ma ja sam Srbin, sto veci od komsijinog - to bolji...

/offtopic
Sta je u Srbiji sreca u nesreci?
- Kada ti zena kaze da imas najveci u ulici... :D

a ti onda ruši krov od kuće da ga podigneš pola metra iznad komšijinog :)

realno 10" je bolji za korišćenje, al još realnije je da je 7" zgodniji za poneti.

Nazad
Vrh Dno