Šta je novo?

APad IDEA ID071AP (Haipad M701) - kompletan test, 56k WARNING!

xexe...

lepo je to cuti (da nije neko preterano cimanje to oko fleshovanja). moracu i ja da flashujem moj jer je pobrljavio sa WiFijem! Wifi radi samo na vec upamcenim mrezama i to samo ako se ne konektujes!! :D

cim kliknes da se konektujes nece da radi, ali ako je mreza u dometu i nisi konektovan radi :D :D

o bože, pa tebi je wifi skroz pobrljavio... stvarno nije teško flešovati uređaj, samo treba lepo da ga identifikuješ, a koliko vidim tvoj je identifikovan. ja mislim da mi u suštini imamo slične uređaje, ali ne idu isti romovi. ja sam rom za moj našao na slatedroid forumu, a vidim da i na xda developers sada ima tema o kineskim tabletima pa i tamo možeš da nađeš. ja sam skapirao da tvoj ima custom rom već, samo ga reflešuj sa tim. javi šta si uradio

eeee, prošlo 15 dana od poslednje poruke??? a baš sam se uživeo u čitanje teme :D
Šta je onda odlučeno, oćemo 7" kapacitivni ili 10" ...

P.S. ako neko skoro ide u kinu jel bi mogao da mi donese heat pack-ove (http://www.youtube.com/watch?v=WaT1DhXtvwY) jedno 100 komada :-devil-:

ako neko može da baci sliku kako izgleda stranica pdf knjige na ovom čudu bilo bi lepo...

Poslednja izmena:
čoveče kako ludačka fora ovaj heat pad

OPREZ!!!

Ove "sprave" postoje odavno i mogle su da se kupe kod nas u obliku mede i služile su da se bebama greje stomak kada imaju grčeve. Ali mora se biti obazriv jer ako se u ključaloj vodi razlažu kristali tada "sprava" stvarno može da oslobodi 54 stepena. Moja supruga umalo nije opekla mlađu ćerku kada je jednog takvog "medu" stavila preko benkice na stomačić. Srećom ćerkica je prošla samo sa izraženim crvenilom koje je trajalo 2 dana. Nakon toga "meda" više nikada nije korišćen.

Pozdrav

Nakon toga "meda" više nikada nije korišćen. Pozdrav

Pokloni ga meni pliiiiiiiiiiz :d
Ma šalim se, naručiću ja već sutra/prekosutra ovo :)
Nego, nema novih komentara na temu APad-a??? Ajmo ljudi, bliži se 13-ta plata, treba sebi kupiti neku igračku/gedžet :D

Sine to meni i treba, 54 stepena! :) salim se, ja bi ovo koristio zimi napolje kad radim nesto vise sati, a temperatura je -10 ili zesca. Hvala na savetu i licnom iskustvu.

da.. mi smo bili pazljiviji, pa smo medu koristili preko peskira ili pelene.. tako da je bebac prosao bolje. Inace, odlicna sprava, prosto neverovatno koliko je genijalan proizvod

ja sam za tu reakciju znao odavno, jedna od najpoznatijih egzotermnih reakcija, ali taj što je napravio tu grejalicu svaka mu čast kako se setio...

Prvo ontopic, stvarno je OK ovaj tablet iz prvog posta mada interesuje me da li ste ga istestirali sa visesatnim pustanjem video snimaka? Koliko baterija moze da izdrzi tako?

A sada offtopic... u zivotu nisam veci DROOOOL imao nego kada sam ovaj link nasao:
http://www.alibaba.com/product-gs/363589495/Promotion_OCZ_OCZSSD2_2VTXE180G_Vertex_2.html
Pa i da je 100$ po komadu, ne da se isplati nego bruka. Ako se iko odluci da moza uzima ovo nek me obavezno cimne... U dnu linka ima jos odlicnih deal-ova.

Poslednja izmena:
Izašao je HAIPAD MID710 sa Android 2.2 :D!

Cena ~150 $.

Specifikaciju su iste sem modernijeg Telechips 8902 procesora.

Problem je 256 MB RAM-a. Nisam siguran da je to dovoljno za Andorid 2.2 pogotovo kad se pokrenu stranice bogate flešom.

Obnoviću drugu temu, ima dosta novosti i zanimljivosti :).

I zapadne firme su krenule sa Android tabletima, samo imaju problema sa zalihama, ali to je tema za tebe.

A sada offtopic... u zivotu nisam veci DROOOOL imao nego kada sam ovaj link nasao:
http://www.alibaba.com/product-gs/363589495/Promotion_OCZ_OCZSSD2_2VTXE180G_Vertex_2.html
Pa i da je 100$ po komadu, ne da se isplati nego bruka. Ako se iko odluci da moza uzima ovo nek me obavezno cimne... U dnu linka ima jos odlicnih deal-ova.
Odmah da te razočaram da je u pitanju još jedna u nizu prevarantskih firmi na Alibabi (ogromna većina su prevaranti) :wave:.

Poslednja izmena:
da okacim i ovde, posto su slicne teme - noviteti

512 RAM(opciono 1GB), USB host, SD slot... nije bas da je isto.

Nije sad ni bitno, odlican je uredjaj samo da je jedno 100-150USD jeftiniji. Nedostatak konkurencije, zasad je jedini za koji moze da se kaze da pokrio sve.

da bi root-ovali ovaj tablet treba vam sledeci fajl
sada sam ponovio SetCPU podesavanja i setovao sam ga da radi na 720MHz, Quadrant mi je dao skor od 258 i stavio je tablet po rezultatu iznad HTC Magica.

sada sledi procedura stavljanja MotoNava kako bi potvrdio funkcionisanje GPSa.

i jel radi brze sa 2.2 ? :)

nisam stavio 2.2 jer kazu da je strasno bagovit, npr ne radi ti kalibracija ekrana posle flesovanja.
stavio sam neki sa oznakom #181 od sredine novembra, ali i dalje se oseca kocenje.
ko sto rece Kutija, CPU radi od 36MHz do 720MHZ.

inace, bas ima problem sa wirelessom - nece iz prvog da prepozna SSID cak i kada stojim pored rutera - pa moram da palim/gasim WiFi i da skeniram mreze da bi ga prepoznao.

nikako da instaliram GPS... :(

Eto sta se desi kada kovac pokusa crash test... :D

Drugar se pita da li se kod nas u nashim radnjama moze pronaci neki OK android tablet? Problem mu je sto mora hitno da se otarasi nekih para, predlagajte neko resenje :D

Poslednja izmena:
Ima li varijacije na Haipad M701, ali da mu memorijska kartica ne viri ovako iz kucista?

Also, kako napreduje potraga za 10" tabletima sa 1024x600 rezolucijom? Jel izaslo ista da valja?

Poslednja izmena:
tabela sa 47 tableta

uzivajte ;)

Prilozi

• AndroidTabletChart.zip
    6.8 KB · Pregleda: 69
ja mislim da je to što proc radi na niskom kloku u stand by samo prednost, jer manje troši bateriju, dal će da secka i koči dok skrolujem menu savršeno me ne interesuje, bitno je da radi u full kloku kad se radi nešto ozbiljno, dokaz za to je reprodukcija hd materijala...

heh... pa A8 ne secka a stedi bateriju ;)

to samo ti kineske implementacije ARMa mogu da prave takve brlje ;)

@IzNoGooD odakle ti ona tabela ??? svaka cast onome ko je sastavi! :)

Poslednja izmena:
odavde, nadam se da ce je odrzavati... ipak je stara oko mesec dana

Lepa tabela, ali nije ispravna, letimičnim pregledom sam odmah snimio grešku vezanu za RAM memoriju kod Aschos it uređaja. Ram je 256 a ne 512MB. Da je ovo drugo, ne bih ni trenutka razmišljao i odavno bih imao jedan od Archos modela (ili bar od trenutka dostupnosti na tržištu)

Kovacm, kad ces u pazar na one kineze 10-ke ? Prodje dosta vremena od kada si pricao da planiras to da uradis.

nema nista od tih 10"...

narucen je Huawei S7 iz italije... problem je sto ni italijani ne znaju kad ce ih dobiti :D

navodno je trebalo juce da ih dobiju, provericu sutra.

Nazad
Vrh Dno