Jesi li razmišljao o onim sedmicama sa VIA procesorima? Video sam jedan, piše da je cena 55-75$. Ako nije apsolutni krš i ako dobro radi GPS na njemu mislim da se isplati, ako ništa drugo u kolima da stoji,
@G@W nemam pojma kakav je tablet sa sedmicom, ako neko ima iskustva neka prenese...
najbolje sto sam nasao je: http://www.alibaba.com/product-gs/342699469/10_capacitive_Multi_Touch_screen_3g.html
ali ce biti gotov tek za mesec dana, kazu da za sada imaju samo engenering sample.
cena ce biti oko 280$ na 5000 komada... ali zato ima sve
meni je ovo preskupo, moram dalje da trazim.
---
It use the capacitive muti-touch screen,touch more faster,and feeling is so good
da li neko ima ideju gde bi mogli da se nabave screen protectori za ove uređaje kod nas? ovaj buđavi skrol kod androida me nervira izgrebaću ekran olovkom, moram 50 puta da pređem preko ekrana da bi došao na dno neke internet stranice, umesto da lepo sa strane stave skrol bar kao na kompu. odgovarao bi mi recimo neki screen prot za laptopove, pa da ga isečem na 7"
Verovatno mora da se pita direktno prodavac za GPS. Pošto vidim da na nekim modelima ne piše uopšte GPS, a na fotkama se lepo vidi ikonica.
ok je rezistivni ali kapacitivni je must have.moram 50 puta da pređem preko ekrana da bi došao na dno neke internet stranice
ni to ne znam gde ima da se kupi, ali sve se nešto mislim da nije jeftino, čim je dodatak za iPadKupi za iPad pa iseci na potrebnu veličinu.
nije, rezistivni je.Nije kapacitivni ekran?
ni to ne znam gde ima da se kupi, ali sve se nešto mislim da nije jeftino, čim je dodatak za iPad![]()
1000 din na oglasima foruma iSrbija.![]()
To je dobra cena, mada bi što neko reče, bilo dobro sčekati koji mesec, ko zna kakvo će ludilo do tad da izbace, ako ćete naručivati na toneza 20 ili 50 komada (svejedno je) - 800RMB ili 120$ ili 90EUR (bez trskova slanja i naravno carine). i kazu da sad uz tablet dolazi i daljinski
isto tako kazu da rade na Android tabletu, 10", sa kapacitivnim ekranom ali da ce krenuti u prodaju tek krajem oktobra i jos ne znaju cenu (ne znam nista vise od podataka...)
Što se zaštita za ekran tiče, ja sam uzela one za Ipad sa Ebaya, dva komada su izašla nešto manje od četiri dolara i totalni su krš. Prvo što su jako nekvalitetni i šanse nema da se oslobodiš balončića, a drugo što ne smeju da se peru iako piše da smeju. Jedan sam oprala pa je posle dva sata počeo da pušta lepak i sad je zalepljen za ekran selotejpom :d, a drugi stoji, njega neću da perem. Inače je veći nego sam Ipad, pošto mi je ostalo dosta za bacanje posle lepljenja na dva ekrana od 10.x". Ali bolje i to nego ništa, navikneš na balone vremenom :dda li neko ima ideju gde bi mogli da se nabave screen protectori za ove uređaje kod nas? ovaj buđavi skrol kod androida me nervira izgrebaću ekran olovkom, moram 50 puta da pređem preko ekrana da bi došao na dno neke internet stranice, umesto da lepo sa strane stave skrol bar kao na kompu. odgovarao bi mi recimo neki screen prot za laptopove, pa da ga isečem na 7"
Jedino ako imaš 2.2 Android.
jel zna mozda neko koja je najmanja usb tastatura na nasem trzistu i gde ima da se kupi. sa takvom tastaturom tablet se pretvara u netbuk dok si reko keks
Ja sam video prestigio u winwin-u i genious( kopija apple-a) onako minimalna, nisu skupe oko 1000-1500 din, da li su najmanje, ne znam, ali su bas male. Jel ovi android tableti podrzavaju usb-host?
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Napomena: this_feature_currently_requires_accessing_site_using_safari